Nauja prekė

Plaukioti Ryklių Šautuvas taikymo Sritis Taktinis 3x-9x40 Šautuvas taikymo Sritis 1 colio Vamzdis, Juoda su Raudonu Tašku Regėjimo Lauko Medžioklės OS1-0402

999 Prekės

€89.81

Pridėti prie pageidavimų

PLAUKIOTI RYKLIŲ Taktinis 3x-9x40 Šautuvas taikymo Sritis 1 colio Vamzdis, Juoda su Raudonu Tašku Regėjimo Lauko Medžioklės sj1-0402 Tipas:Šautuvas taikymo Sritis 1 spustelėkite:1/4" Didinimas:3X-9X Išėjimo Vyzdys(mm):35 Eye Relief(m/m):35 Tikslas Skersmuo(mm):40 Laukas @100yds :2.5-6 Vamzdžio Skersmuo(mm):25.4 Ilgis(mm):310 Neto Svoris(g):407 Dioptrijų Reguliavimo Diapazonas:50-60 25.4 mm B-Comp Žiedas Mini "Red Dot" Mount Platforma

B-COMP 25.4 mm ŽIEDAS SISTEMA:

B-COMP 25.4 mm, Red-Dot Optikos Platformos montavimo sistema buvo sukurta siekiant užpildyti reikia pareiškė, kad mus ilgo nuotolio taktinės šaudyklės.Nors išdėstyti tolimojo angažuotumą, šaulys gali susidurti trumpojo nuotolio tikslų, reikalaujančių gelbėjimo greito veiksmo.

B-COMP 25.4 mm, Red-Dot Optikos Platforma Žiedas suteikia lengvas taikymo sritis žiedas, kuris apima nuimamas ir abiems red dot montavimo platformą.Platforma bus apgyvendinti dauguma lengvas mini-red dot " aprėptis.

Techniniai duomenys:

Jungiamas į 25.4 mm diametro taikymo sritis vamzdžiai.

Žemo profilio dizainas B-COMP 25.4 mm, Red-Dot Optikos platforma leidžia tinkamai skruosto bei aukštis.

Platforma bus apgyvendinti mini-red dot monokliai kaip JPoint, Gydytojas, Burris FastFire tai, Leupold Delta Taško (ne PRO) ir anksti Trijicon Raudoni Taškai (ne RMR).

Montuojamas prie 45 laipsnių kampu, platforma leidžia mini red dot būti išdėstyti taip, kad šaulys turi tik šiek tiek roll šautuvas įsigyti artimo nuotolio tikslo.

B-COMP 25.4 mm, Red-Dot Optikos Platforma gali būti montuojamas už ar ateities taikymo sritį bokštelius.

Visi montavimo įranga įskaičiuotos.

Visi kraštai yra visiškai de-burred ir išlyginti už shooter saugos.

Medžiaga: suprojektuotą iš kietojo erzina aliuminio.

Apdaila: III Tipo sunku kailis anoduoto ne atspindinti matinis juodos už Mil-Spec.

Uoksai kalno,Dvigubas žiedas,Pistoletas kalno, Medžioklės akyse mount

Medžiaga:6063 aliuminio Apdaila & Danga: Anodinio oksidavimo Spalva: Juoda Ilgis :100mm Plotis: 40mm Centras aukštis: 33mm Svoris: 170g Poveikis :800G Dešimt tūkstančių kartų Skersmuo :25.4 mm Bėgelis :21.2 mm Tvirtinimo būdas :Bendro išmontavimo Priedai:

Veržliarakčio x1

Daugiau Red Dot Signt tinka šis produktas Spustelėkite vaizdą ir pasirinkite vieną >>>>>

1.Prekės bus vežamos iš ASAP po apmokėjimo patikrinimas

2. Kiekvienam klientui, prašome įsitikinkite, kad jūsų gavėjai, adresai ir kontaktiniai telefono, mes tiesiog siųsti patvirtino adresą.

3. Prekės nebus išvežti savaitgaliais ir švenčių dienomis, prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų skelbimų lentoje apie atostogas.

4. Vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra tik tavo nuoroda.Visi mūsų daiktai nesuteikia baterija.Baterijos rodo tik nuoroda

5. Laivybos būdas gali ne jūsų pasirinkti kelią.Mes kažkada pasirinkti geriausias būdas jums, atsižvelgiant į jūsų šalį ir tarptautinių laivybos padėtis per China Post Oro Paštu, Honkongo Oro Pašto ir Epacket

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas po siunčiamas paketas, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsiliepimų jums artimiausiu metu.

1.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų, mes, tikriausiai, priimti grįžti paketą, originalioje pakuotėje.Tačiau kelionei siuntimo išlaidas turėtų padengti patys.

2.Jei elementas yra negerai, ar ne dirbti, pls atsiųsti mums nuotrauką ir vedio į mūsų elektroninio pašto adresą [email protected] tikrinimo paketą, mes stengiamės ją išspręsti.

3. Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje ir jums turi pasiūlyti mums laivybos sekimo numerį.

4 Po to, kai gausime jūsų grąžinimo paketą, mes bus grąžinti visą arba siųsti nauja jums.

Mes tik 5 dienų (i-V 8:30 AM - 6:00 PM EST) per savaitę.

Jei jums skubiai nori kreiptis į mus, pls palikite mums žinutę.O mes dirbame, mes atsiliepimų jums kuo greičiau.

Prašome žinoti, kad jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą, yra labai svarbu mums.Po to, kai jūs padaryti, patvirtinti, gauti iš pakuotės, pls, taip pat suteikti mums vertinimas

  • Funkcija: Objektyvo
  • Prekės Pavadinimas: CANIS LATRANS
  • Modelio Numeris: OS1-0402
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: ŠAUTUVAS

Žymos: mira srs, e red dot akyse, ryklys žaislas, šautuvas ginklas, dot ginklą, didelis šautuvas taikymo sritis, juoktis slopinantys, taikymo sritis, black shark telefono, riflescope hakko.

Parašyti atsiliepimą

Plaukioti Ryklių Šautuvas taikymo Sritis Taktinis 3x-9x40 Šautuvas taikymo Sritis 1 colio Vamzdis, Juoda su Raudonu Tašku Regėjimo Lauko Medžioklės OS1-0402

Plaukioti Ryklių Šautuvas taikymo Sritis Taktinis 3x-9x40 Šautuvas taikymo Sritis 1 colio Vamzdis, Juoda su Raudonu Tašku Regėjimo Lauko Medžioklės OS1-0402

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai