Nauja prekė

Talpyklos atveju Alumium lydinio shell HAKKO T12 Elektros Vienetas Skaitmeninis lituoklio Stotis Temperatūros Reguliatorius Rinkiniai

999 Prekės

€8.39

-20%

€10.62

Pridėti prie pageidavimų

Talpyklos atveju Alumium lydinio shell HAKKO T12 Elektros Vienetas Skaitmeninis lituoklio Stotis Temperatūros Reguliatorius Rinkiniai Pastaba: Prašome parengti Izoliacija valdyba pagal save, jei jums pasirinkti aliuminio lydinio korpusu,nes jei jums nereikia naudoti Izoliacija valdybos,energijos tiekimo touch, aliuminio korpuso,tai gal būti sugadintas(korpuso ir maitinimo yra taip pat metalo) Mes siūlome ne kad su Lukštais kartu su 24V 4A 6A maitinimo perjungimo transformatorius ,nes ji reikia pakeisti shell turėti enought vieta, Maitinimas,jūs galite padaryti, pavyzdžiui, po nuotrauka, kaip mano kiti Klientai! (arba galite pasirinkti mūsų naujas maitinimo) tai yra apvalkalas yra naudoti tik T12 LED litavimo rinkiniai, kaip mūsų parduotuvėje,netelpa OLED rinkiniai mūsų parduotuvėje!Tai Ir tai, Jei norite, kad elektros tiekimas šis apvalkalas,galite pasirinkti mūsų naujas powe tiekimo patinka po nuotrauka!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo detalių gavimo.Jei prekė yra jūsų turimą yra daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir grąžinti pinigus ar pakeisti nebus pritarta.Ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t., vežimo sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Nuo jūsų atsiliepimai yra ypač svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 1 minutę jums ,labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę---

Dėkojame, pasirinkti UG.Mes Bus No. 1 In China!Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Birutesnamai.lt.

Gamintojas elektroninis modulis, UG buvo verslo daugiau nei 20 metų, todėl turi didelę patirtį visose linijos mes rankena.

Būti No. 1 Tiekėjas Elektroninis Modulis Kinijoje !

Visos mūsų prekės būtų mūsų gamyklos yra aukštos kokybės.

Jei turite kokių nors problemų, mes labai malonu, kad jūs galite susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti.Tikiuosi, užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su jumis.

Visada Imitavo, Bet Niekada Pranoko Kinijos.

Jei Jums Kitų Tiekėjas Kainos Mažesnės, Nei Jav, Kokybės, Nei Mūsų, Prašome Leiskite Mums Žinoti, Mes Ketiname Juos Mušti!

OEM Paslaugos taip Pat Laukiami!

  • Prekės Pavadinimas: OSSIEAO
  • Pastaba: naudoti tik T12 LED litavimo rinkiniai, kaip mūsų parduotuvėje,netelpa OLED rinkiniai
  • Tinka: T12 "PASIDARYK pats" rinkiniai valdytojas
  • Modelis: atveju(su lukštais)
  • Matmenys: 122x88x38mm
  • Medžiaga: Alumium lydinio
  • Paketas, Sąrašas: vienas gabalas Alumium lydinio atveju

Žymos: hakko, ksger t12, tvarkyti lydmetalis t12, t12, weller wsp80, zholo lituoklio t12, quicko, Litavimo Stotis, skaitmeninis multimetras vienetas, hakko 936 litavimo stotis rankena.

Parašyti atsiliepimą

Talpyklos atveju Alumium lydinio shell HAKKO T12 Elektros Vienetas Skaitmeninis lituoklio Stotis Temperatūros Reguliatorius Rinkiniai

Talpyklos atveju Alumium lydinio shell HAKKO T12 Elektros Vienetas Skaitmeninis lituoklio Stotis Temperatūros Reguliatorius Rinkiniai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai