Nauja prekė

15W Sterilizer UV Box Telefonai Švaresnis Dezinfekavimo Kabineto Ozono Sterilizer Už Telefonas Su Belaidžio Įkrovimo Smart Priedai

999 Prekės

€6.03

-40%

€10.22

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas:

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PC

Talpa: žemiau 6,5 cm

Įėjimas: 5V/2A, 9V/2A

Belaidžio kroviklio galia: 15W(Max)

UV LED: 6 žvaigždė

UV Šviesos galia: 2W(Max)

Nominalus dažnis: 110-205kHz

Belaidžio įkrovimo perskaičiavimo kursas: 73%

Belaidžio įkrovimo perdavimo atstumas: ≤6 MM

UV bangos ilgis: 253.7 nm

Sterilizavimo Dėžutė Uostą Mokestis: Tipas-C sąsaja

Lango Dydis(L*W*H): 210*120*62mm

Dėžutės Vidaus matmenys: 180*102*31mm

Svoris: 400g

Sertifikatas: , FCC, RoHS

Savybės: UV sterilizavimo & Ozono sterilizacija, Automatinė aromaterapija, Dezinfekavimo intymi straipsnius, Bacteriostasis, Išmanusis telefonas belaidžio greito įkrovimo.

Techniniai duomenys:

Savybės:

2in1: Belaidis kroviklis + UV sterilizacija.

7.5 W galios automatinio reguliavimo, paramos 15W spartusis įkrovimas.

Dvigubas UV Lempa: ultravioletinių spindulių uv-C UVV 253.7 nm bangos, kurių bangos ilgis yra 0.02 m ir ultravioletinės spinduliuotės intensyvumas (UW / CM2) ≥500VUV yra naudojama, kad iki trūkumus tiesioginės šviesos ir padaryti dezinfekavimo be dead kampų.

Mūsų Sterilizer UV taip pat turi Ozono(O3) sterilizavimo funkcija, Ozono yra naudojama, kad iki trūkumus tiesioginės šviesos ir padaryti dezinfekavimo be dead kampų.

UV Sterilizavimo gali nužudyti 99,99 proc. per 0,5 valandos.

Du Sterilizuoti Režimai: 18 minučių, greitas režimu, ir 30 minučių standartinis režimas.

Magnetinis jungiklis : ji bus automatiškai uždaryti UV atidarius dangtelį, siekiant išvengti žalos žmogaus kūną ir akis.uždarius dangtelį, automatiškai įsijungia UV sterilizuoti.

Didelis Valymo Plotas: Sanitizer būti suderinama su telefonais iki 6,5 colių, tokių kaip "iPhone", "Samsung" ir "Huawei" Xiaomi Nexus LG, "Motorola", "Sony" HTC ir kt.Puikiai tinka ipod, mp3 grotuvai, kaukė, Dezinfekavimo intymi articlesm, "Bluetooth" ausines, dantų šepetėliai, rankiniai laikrodžiai, žaislai, pacifiers, akiniai, raktai, papuošalai ir kitų smulkių daiktų.

Aromaterapija Funkcija: Ne tik mobilųjį telefoną sanitizer gali išlaikyti jūsų priklauso nemokamai, bet taip pat sterilizer uv veikia kaip aromaterapija difuzorius.Tiesiog palikti vieną ar du lašus į kvepalai aromatas skylę ir mėgautis kvepalų dezinfekuoti.

Nešiojamų Sterilizer: aptakus, ergonomiškas ir kompaktiškas dizainas mūsų Telefono Sanitizer lengva pasiimti su savimi, kur jums eiti.Specialiai šio telefono sterilizer yra maitinami nešiojamojo kompiuterio darbalaukio galia banko USB įkroviklis, galite išvalyti jūsų mobilųjį telefoną su savo byla, ar darbe, namuose, keliaujant ar automobiliu.

Dovanų Pasirinkimą: Pateikiami, stilingas dėžutėje, tai puiki dovana germaphobes ir turi turėti įtaisą tiems, kurie rūpinasi higiena.Taip pat,puiki dovana germaphobe jūsų gyvenime.

Pakuotė:

1 x mobilusis Telefonas, Nešiojamasis Belaidis Kroviklis, Sterilizavimo Sterilizavimo Dėžutė

1 x 3.3 ft Tipas-C USB Įkrovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

Pastaba:

- Dezinfekavimo ir aromaterapija gali būti atliekamas vienu metu

- Rekomenduojama naudoti originalus-elektros kabeliai.Ne-originalus-power-kabeliai gali trukdyti dezinfekavimo ir sukelti neįprastą operaciją.Rekomenduojama naudoti 2A-įėjimo galios.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Įkrovikliai
  • Parama: Dropshipping
  • Prekės Pavadinimas: centechia

Žymos: šaltinis baterija asus, jutiklinis ekranas zte l8, bateliai vyrai dydis 10 5, kelionės 5v 2a 3ports, sijonas kūdikio gimtadienio, teniso berniukas futbolo, siuvimo žavesio akmuo, lietaus kailis moteris šuo, lietaus kailis yorkshire.

Parašyti atsiliepimą

15W Sterilizer UV Box Telefonai Švaresnis Dezinfekavimo Kabineto Ozono Sterilizer Už Telefonas Su Belaidžio Įkrovimo Smart Priedai

15W Sterilizer UV Box Telefonai Švaresnis Dezinfekavimo Kabineto Ozono Sterilizer Už Telefonas Su Belaidžio Įkrovimo Smart Priedai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai