Nauja prekė

Apsauginė Mova, Oculus Quest 2 VR Valdikliu apsauginis Dangtis Rankena Rankena Silikoninis Dangtelis Oculus Quest2 VR Priedai

999 Prekės

€8.47

-44%

€15.40

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas: 1. Rankenos dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, kuri gali veiksmingai užkirsti kelią prakaito, dulkių ir įbrėžimų.Anti-slydimo iškilimų padidinti jaustis ir jaučiasi.

2. Reguliuojama vairo diržas leidžia savo rankas, atsipalaiduoti be nuleisti valdytojas.Aukštos kokybės PU medžiagos turi super ilgaamžiškumas, "Velcro" dizaino dėka galite lengvai reguliuoti ilgio dirželį, kad atitiktų skirtingus poreikius.

3. Aukštos kokybės touch control rankena, padengti ir golonka dirželis gali ne tik užkirsti kelią dėvėjimosi ir plyšimo, bet taip pat užkirsti kelią jutiklinis valdiklis nebūtų išmesti žaidimo metu.

4. Jutiklinis valdiklis ir anti-drop rankena padengti, yra nustatyta kablio ir kilpos.Rankena rankovėmis sagomis, trijų padėčių reguliuojamas ir stacionarių dirželiai, ir sandarumą galima reguliuoti pagal dydį kiekvieno asmens savo delno.Rankena silikono mova yra išbandytas realiomis mašina, ji neturi blokuoti signalą ir gali būti naudojamas su savimi.

5. Šiame rinkinyje yra viskas, ko jums reikia ieškoti VR žaidimai: 2 VR touch " valdiklis apima, 2 valdytojas rankena padengti, ir 2 karka dirželis.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas, PU

Spalva: juoda

Pareigos: atsparus vandeniui, dulkėms, įbrėžimams atspariu

Taikoma: dėl Quest 2

Pakavimo Sąrašas:

VR Touch " Valdiklis Padengti x 2

Valdytojas Rankena Padengti x 2

Karka Diržo x 2

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Tomas: -
  • Suderinama Modelis: -
  • Komplektacija: Bundle1
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: -
  • Dydis: -
  • Modelio Numeris: -
  • Tipas: Kita
  • Suderinamos Prekės: -

Žymos: oro vr, kontrolės vr, oculus quest 2 dirželis, atveju oculus quest, kirk, oculus quest 2 dirželis, quest 2, 8bitdo snes, bylą "google", oculus quest odos.

Parašyti atsiliepimą

Apsauginė Mova, Oculus Quest 2 VR Valdikliu apsauginis Dangtis Rankena Rankena Silikoninis Dangtelis Oculus Quest2 VR Priedai

Apsauginė Mova, Oculus Quest 2 VR Valdikliu apsauginis Dangtis Rankena Rankena Silikoninis Dangtelis Oculus Quest2 VR Priedai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai