Nauja prekė

Paprastas Apvalus Pūkuotas Kilimas Baltos spalvos Megztą Vilnos Pledai Gyvenimo Kambario, Miegamasis Kavos staliukas Pliušinis neslidus Kilimėlis Namų dekoro

999 Prekės

€6.67

-49%

€13.08

Pridėti prie pageidavimų

Dydis: galutinio produkto pardavimo, arba individualų dydį atsižvelgiant į užsakovo reikalavimus, Bendras storis: pliušinis ilgis-apie 5-6 cm, Privalumai: patogus vertus, jausmas, stiprus elastingumą, apsaugos nuo užsiteršimo ir statinės elektros gydymo tuo pačiu metu.Paviršius yra minkšta ir švelni, šiek tiek aukštos, atgal, yra pagaminti iš zomšos avialinijas, neslidžios ir minkštas, didelio tankio imitacija Australijos vilna jaučiasi gerai, gali būti tvarkomi ir mašina plauti, netoksiški, nekenksmingi aplinkai, formaldehidas-nemokamai, ne linting, ne nyksta, ir ekonomiškai.Taikymo sritis: gyvenamasis kambarys, valgomasis, miegamasis, studijų, koridorius, įėjimas, bay lange pagalve, lovos, ir tt.

Spalvotas ekranas

Kai grįžau namo, išėjau ant minkšto kilimo, tarsi atsipalaidavę akimirksniu.

Pūkas aukštis yra apie 6-7cm

Pūkas yra minkštas ir šilkinis, bus ne mesti

Šių cute little kilimai yra gražus.Jie yra labai minkštas.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko. 2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, pakuotės ir kt.) pateikdamas ordr, arba palikti mums žinutę.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!! 2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos modelių, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt.pateikdamas užsakymą.

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 3-5 verslo days.By oro paštu: 15-20 dienų AZIJOJE, Europoje, Šiaurės Amerikoje DHL, UPS, FedEx: 3-5 darbo dienas dauguma šalių

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

  • Modelio Tipas: Kietas
  • Modelio Numeris: KX01
  • Medžiaga: 100% Akrilo
  • Naudoti: Namuose
  • Dizainas: AUBUSSON
  • Pliušinis ilgis: 6-7 cm
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Funkcija: Anti-Slydimo
  • Technics: Audiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plauti Stilius: Plauti Rankomis

Žymos: miegamajame kiliminė danga, vonios kilimėlis purus, 160x230 kilimas, kilimas kambarį šiuolaikinės, kilimų turas, ovalo formos kilimas, Kilim, mielas kilimas, kiliminė danga miegamajame, paplūdimys vestuvių vinjetė.

Parašyti atsiliepimą

Paprastas Apvalus Pūkuotas Kilimas Baltos spalvos Megztą Vilnos Pledai Gyvenimo Kambario, Miegamasis Kavos staliukas Pliušinis neslidus Kilimėlis Namų dekoro

Paprastas Apvalus Pūkuotas Kilimas Baltos spalvos Megztą Vilnos Pledai Gyvenimo Kambario, Miegamasis Kavos staliukas Pliušinis neslidus Kilimėlis Namų dekoro

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai