Nauja prekė

100 VNT Plaukų Aksesuarai Su Gryno Vadovas Amatų Gyvūnų Spausdinti Vaikai Karšto Parduoti Kūdikių pelėda/characters/krabų Plaukų klaidas Nemokamas Pristatymas

999 Prekės

€56.22

Pridėti prie pageidavimų

~~~~APIBŪDINIMAS~~~~

Jūs esate siūlymo 1 Vnt 00 užsakymą gražus Įvairių Gėlių įrašus.

Galite pasirinkti iš žydėjimo, Gėlių krepšelis, saulėgrąžų,floweriness ir kt.Pridedamas pamušalu 1.78" vieno šakės, aligatorius įrašus.Taigi, mielas.

Prašome pasirinkti pagal serijos numerį, nuotrauką.

Prašome leiskite man žinoti savo pasirinkimus iš šio sąrašo puslapis tik atlikdami mokėjimą arba atskiru elektroniniu paštu.

Mūsų patirtis rodo, kad trūksta, bet gabalas pasirinkimas informacija gali sukelti daug dienų vėlavimo priėmimo ir siuntimo lankai ir vaizdo įrašus.

Visi daiktai iš tabako dūmų, naminių-nemokamas seminaras.

Prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Mes teikiame nemokama dovana boxs dėl šių įrašų, žr. nuotrauką.

Patiklus Prekės - Puikus Prekės Ženklas

Gėlių krepšelį

Gėlių Raudona ir Gėlių Rožinė

saulėgrąžų

bloom

floweriness

Privalumai

1. Mes esame gamintojas ir plaukų aksesuarų, Jei klientas stiliaus, bet ne parodyti mūsų svetainėje,galite susisiekti su mumis ir atsiųsti mums nuotrauką , mes padaryti nemokamai jums pavyzdys ir tada parodysiu mėginio nuotraukas jums

2. Jei kai kurios spalvos yra sandelyje , please leidžia mums keisti tai už jus , bet mes susisieksime su jumis iš anksto, jei tu negali atsakyti už mus 2 dienas ,Mes pasirinkti mūsų populiarus spalvų jums.

3.Prašome mes negalime priimti jokių neigiamų atsiliepimų arba 3 žvaigždučių , Jei produktai atsitikti problemų , Prašome susisiekti su mumis pirmą , mes stengiamės ją išspręsti už jus.

4. Pristatymas: mes paprastai bus išsiųsti prekes Tarptautinės EMS ,Apie 8-10 darbo dienas nuo pristatymo(išskyrus atostogų dienos), jeigu jis yra skubus,mes taip pat priima ir kitus laivo būdais, pvz., YanWen Express /DHL ir t.t., ir tai gali padidinti laivų mokestis, jei jūs turite bet kokius specialius remands,pls nedvejodami susisiekite su mumis,ačiū jums labai už paramą

5. Mažai tikėtinu atveju, kad deklaracija prašymą, pls įsitikinkite, kad visi grįžta apima visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės, visi originalioje pakuotėje, įskaitant ir vadovus, garantija formų, ir t.t.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.

Atsiliepimai

Mes vertinama kiekviena atsiliepimus galite palikti ji yra didelė parama mums, kai jūs patvirtinti mokėjimą, pls nedvejodami palikti atsiliepimus, taip, kad mes geriau paslaugos.Mes taip pat rimtas pardavėjas, jei yra kokių nors problemų,pls pirmą susisiekti su mumis prieš jums palikti savo atsiliepimus, mes visada deda visas pastangas, kad jums malonu su ordinu, ačiū labai!

  • Tipas: Rožančiai
  • Medžiaga: Viskozės
  • Lytis: Merginos
  • Departamentas Pavadinimas: Vaikai
  • Prekės Pavadinimas: palaiminimas
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Stilius: Mados
  • Modelio Tipas: Gėlių

Žymos: nars antakių milteliai, peugeot 308 abdroid, organizuoti valymas, organizatoriai klaviatūra, kaklo dirželis sargas, motociklo 6 v lemputė, foto tapetai sporto salė, muichiro dakimakura, nars lūpų blizgesys padaryti.

Parašyti atsiliepimą

100 VNT Plaukų Aksesuarai Su Gryno Vadovas Amatų Gyvūnų Spausdinti Vaikai Karšto Parduoti Kūdikių pelėda/characters/krabų Plaukų klaidas Nemokamas Pristatymas

100 VNT Plaukų Aksesuarai Su Gryno Vadovas Amatų Gyvūnų Spausdinti Vaikai Karšto Parduoti Kūdikių pelėda/characters/krabų Plaukų klaidas Nemokamas Pristatymas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai