Nauja prekė

14X25.4X6 MR254146EC & 7x19x6 607 RS Keramikos Variklio Guolių Komplektas Novarossi

999 Prekės

€13.88

-20%

€17.36

Pridėti prie pageidavimų

1).Guolių Specifikacija: METRIKOS: 14 mm (Vidinis) x 25,4 mm (Išorinis) x 6 mm (Plotis) COLIŲ: 0.5511"X1.000"X0.2362"

MR254146EC C3 ABEC-5 Galinis Variklio Guoliai tinka Novarossi Varikliai

"Chrome", Atidaryti, G5 Klasės Si3N4 kamuolius ,įtvirtinti Polymite Laikiklis, C3 Pritaikymas Specialiųjų kaip 14mm Pagimdė.

2).Privalumas:

Kompensuoti Stebėti Variklio Guoliai, įtvirtinti Nailono (Polymite )Varžas.Tai specialios konstrukcijos, gali atlaikyti didesnę apkrovą, nei normall,įtvirtinti narvą galite naudoti didesnės spartos ir sunkiųjų.

Tai Freerun Prekės 14X25.4X6 mm Keraminių Rutulinis Guolis, sukurta tam, kad tiesiogiai pakeisti galiniai turint daug .21-.28 Nitro Varikliai.Šis guolis yra specialiai suprojektuoti, kad atlaikytų aukštą Rpm, kad egzistuoja šioje paraiškoje.Šis guolis yra atvira konstrukcija leidžia naftą iš kuro išlaikyti kamuolius bei tepalu.

Tiesiog kaip ir visų kitų mūsų rutuliniai guoliai, šių variklių guoliai yra aukščiausios kokybės.Tiesą sakant, mūsų rutulinių guolių gamintojas gamina OEM plieno ir keramikos rutuliniai guoliai dėl garsaus italų variklio gamintojo metus.Atnaujinti Keramikos Rutulinis Guolis pagerinti efektyvumą, rida, operacinė sistema, iki (pagreitis), ir ilgaamžiškumas!

3 )Patarimai:

Diagnozuojant: Jei turi galva variklio su ranka ir barška garso dissapears, tada jūs turite susidėvėjęs galinis guolis.Rizikos/klausimai blogas galinis guolis, turintis melodija, alkūninis gali gauti nešioti, ir blogiausia guolių ateina vienas nuo kito ir valgo savo stūmoklio/rankovėmis.Įrengimas: geriausias būdas įdiegti naudoti guolių nuėmiklio, montuotojas, OFNA daro labai prieinamą vienas.Jei jūs įdėti naują atsižvelgiant į šaldiklį 15 minučių, jis bus lengviau įdiegti.Padėties nustatymas: tinkamai tepti, veido atvira pusėje, kur jūs galite pamatyti kamuoliukus, galinis variklį (ne sankabos pusės).Pertraukos: pirmą vykdyti šių guoliai, Mes rodo, kad jūs atšerti jūsų motorinių ant high-end adatą taip, keraminiai rutuliai bus krėsle, o ne slydimo juos.

Mažų užsakymų mums naudoti sąlyginio Deponavimo tik.

Jei turite dideli, kad daugiau nei USD500.00,prašome susisiekti su mumis ir prašyti nuolaidų ir gauti kitas mokėjimo būdas,siekiant išlaikyti mažesnes verslo mokestis.

Prekės bus renkami paštu per 2-5 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

Taip pat galime išsiųsti jums prekių, prekinių išankstinio mokėjimo vi DHL,UPS,FEDEX,TNT,AVS ir tt.Prašome cloose express comany iš mūsų parduotuvėje.

Aš siūlau jums gauti sklypas prekinių anksto,Nes mūsų krovinių vežimo sąnaudų, yra labai pigūs.

Nemokamas pristatymas Kinija po oro paštu.Nemokamas pristatymas į JAV, Kinija Epacket.

Pranešimas:Fizinis adresas turi būti teikiami dėl Birutesnamai.lt (P. O Box adresas siunta gali turėti laivybos kurjerių)

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Prašome įsitikinkite, kad jūs sutinkate su visomis mūsų mokėjimų, laivybos politikos ir visų terminų ir sąlygų, iki varžytinių ar pirkti.Pirkėjas automatiškai įvesti į teisiškai įpareigojančią sutartį įsigyti prekės, jei jums yra laimėjęs pirkėjas į sąrašą arba pasinaudokite Pirkti Dabar funkciją.Prašome pažymėti, kad pakuotės gali būti skirtingi, bet prekės bus tas pats.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčius, PVM, Muitų mokesčių IR/ARBA Muito, importo (jei tokių yra).Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą, kad kiekvienas pirkėjas, kuris užbaigė sandorį, ir paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį su mumis.Mažai tikėtinu atveju jums yra nepatenkinti sandoriu, prašome susisiekti su mumis ir mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą

Ninja Variklis

Rex Variklis

Sintezės X3/X5

Novarossi Variklis

Thunder Tiger

Alfa

O. S Variklis

YS variklis

Jammin

RB Variklio

CMB Variklis

Precirotate

PICCO Varikliu

Fox Variklio

  • Prekės Pavadinimas: FREERUN
  • Dangos: PLIENO
  • Rings " Kietumas:
  • Struktūra: Giliais
  • Tepimas:
  • RoHs:
  • Žiedai " Medžiaga:
  • Paviršiaus Šiurkštumo: Ra 0.05
  • Skaičių Eilės: Vienos Eilės
  • Medžiaga: PLIENO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plombų Tipas: Atviro tipo be skydai
  • Kamuolys Medžiaga:
  • Narvas/Laikiklis tipas:

Žymos: išdrožomis skriemulys guoliai, aromaterapija keramikos, mr84, mod thrustmaster, 605 rs guolis, rutulinis guolis pagalvė, 606 ballbearing, 19 mm guolis, SC12UU SCS12UU, m107.

Parašyti atsiliepimą

14X25.4X6 MR254146EC & 7x19x6 607 RS Keramikos Variklio Guolių Komplektas Novarossi

14X25.4X6 MR254146EC & 7x19x6 607 RS Keramikos Variklio Guolių Komplektas Novarossi

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai