Nauja prekė

Saulės Energija Varomas Ultragarsinį Kenkėjų Repeller Kenkėjų Kontrolės Mol Gyvūnų Atstumiantis Gyvatė Paukštis Uodų Pelės Lauko, Sodo Reikmenys

999 Prekės

€15.89

-42%

€27.40

Pridėti prie pageidavimų

【YIPIN solar-powered ultrasoni gyvūnų atstumiantis】, Kad Repeller gauna atsikratyti visų gyvūnų ir kenkėjų per skleidžiančių mišinio, ultragarso, garso ir galingas mirksi LED blykstės apšvietimą, bauginantis ir kenkėjų/gyvūnų palikti teritoriją.Ne, nepatogus cheminių medžiagų arba pesticidų, jokių spąstų, nr. nugaišę gyvūnai.Žmogaus ir enevironment draugiškas.

【IP44 vandeniui & neperpučiamas】 unikalų antspaudą ir dizainas leidžia jums pridėti įrenginį bet kur.Šio lauko pet platintojas veikia dieną ir naktį, 24 valandas.Idealiai tinka laikyti lauke, tokias kaip sodas, laivų statykloms, terasas, aikšteles, įvažiavimus, terasos, ūkių tvenkiniuose, bet taip pat stogo viršūnės ir kt.Idealiai tinka apsaugoti jūsų turtą! ※ Pastaba: Prašome ne visiškai pamerkti į vandenį.

【Padengti & Asortimentą】 judėjimo jutiklis apima 110 laipsnių kampu į kairę ir į dešinę, taip pat kaip 55 laipsnių kampo aukštyn ir žemyn, aukštyn, į atstumą iki 9m (29.5 ft), taip, kad bendrasis plotas-iki 90 kvadratinių metrų yra stebimas.Kokybės nustatymo, priklauso nuo gyvūno dydžio (kuo didesnis gyvūnas, tuo didesnis intervalas).

【Saulės energija varomas diskai su akumuliatorių】 prietaisas ima polikristalinio silicio saulės kolektoriaus parduotuvėje energijos operacijos, tamsus kaip naktis.4 valandų saulės įkrovos pakanka 5 dienas po operacijos.Jei ji per kelias dienas debesuotą ar lietingą, prietaisas gali būti įkrautas per USB kabelį. (3 įkraunamas baterijas, yra įdiegta)

DĖMESIO: žmonėms, dalis dažnio diapazonas yra "audible" (16 ~ 20kHz).Tai ne priežastis nerimauti.Prašome vieta pet platintojas, kaip toli nuo gyvenamosios zonos, kaip įmanoma.Nemontuokite įrenginio srityse, kuriose vaikams ir kūdikiams žaidžia

- Galingas ultragarsinis garsą, kuris gąsdina gyvūnus.Garso bangų yra suaktyvinama, kai gyvūnas patenka į intervalą PIR detektorius, erzina šiuos gyvūnus ir stumia juos tolyn nuo vietovės.

NUSTATYMAS:

- "Jautrumas" mygtukas (iš Kairės): Jūs galite reguliuoti jautrumą ir veikimo atstumas šis repelentas.Sukant rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, daugėja ir apsaugos srityje.

- "Dažnumas" mygtukas (Dešinėje): Jis leidžia kontroliuoti dažnio emisijos.Pasukus ratuką pagal laikrodžio rodyklę, bus dažniau.Čia yra įvairių pozicijų:

- 0: OFF

- 1: 13.5 KHZ-19.5 KHZ atstumti gyvūnų, tokių, kaip pelių, žiurkių, šunų, lapių, kiaunių ir pan ...

- 2: 19.5 KHZ-24.5 KHZ atstumti gyvūnai, pavyzdžiui, katės; meškėnai, šeškai ir kt ...

- 3: 24.5 KHZ-45.5 KHZ atremti tokius gyvūnus, kaip šikšnosparniai, paukščiai, graužikai ir kt ...

- 4: Flash galingas, atremti gyvūnų, tokių kaip meškėnai, kiaunių ir pan ...

- 5: Visų funkcijų, tuo pačiu metu, naudoja 3 dažnių kad tada skleidžia galingas LED blykste.

Techninė Specifikacija:

* Ar maitinimo šaltinis:saulės energija ir 3 x AA dydis 800 mAhNi-MH baterijas.

* Ar jei yra keletas dienų, kaip debesuotą ar lietingą, turite įkrauti baterijas, kaip ilgai laiko, saulės, kaip įmanoma.

* Ar LED lemputė :rodo, kad vienetas yra įjungtas.

* Ar įkrovimo srovė:250mA.(Kroviklis pasirinkimas:5V,500mA-1A).

* Ar infraraudonųjų spindulių jutiklį, kampas:110 laipsnių

* Kurie aptikimo diapazonas:6-8 metrų, priklausomai nuo gyvūnų dydžio (kuo didesnis dydis, tuo didesnis intervalas).

Pakuotės Turinys:

1x Ultragarso Gyvūnų Repeller

3x Smaigalys Veleno

1x USB įkrovimo kabelis

1x Naudotojo Vadovas

  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Vardinė Įtampa: 100-240V
  • Kenkėjų Rūšis: Hornets

Žymos: sodo kurmis, drėkintuvas skonio ultragarso, pelių atstumti, repeller blusų ultragarso, kurmis saulės, kenkėjų repeller ultragarso blusų, atbaidyti ultragarsu, kurmis, kurmis atstumti, ultragarsinis anti nuo blusų, apykaklės.

Parašyti atsiliepimą

Saulės Energija Varomas Ultragarsinį Kenkėjų Repeller Kenkėjų Kontrolės Mol Gyvūnų Atstumiantis Gyvatė Paukštis Uodų Pelės Lauko, Sodo Reikmenys

Saulės Energija Varomas Ultragarsinį Kenkėjų Repeller Kenkėjų Kontrolės Mol Gyvūnų Atstumiantis Gyvatė Paukštis Uodų Pelės Lauko, Sodo Reikmenys

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai