Nauja prekė

ČIURKŠLĖS 12 " Colių 30cm 18%, Sulankstomas Raudona Kortelė Atšvaitas Baltos spalvos Balansas Dvigubo Veido Fokusavimas Lenta su nešimo Krepšys

999 Prekės

€2.86

-31%

€4.20

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

Medžiaga: PU oda, šveitimas pasipriešinimo,atminties plieno skeletas, mln. kartų be deformacijos.

Produktas viena pusė pilka, kita pusė yra baltos, viena tiksliai poveikio, o kiti nustatyti baltos spalvos balansą, jei nuotraukos jums šaudyti visada yra per tamsus arba per šviesus, mėlynos arba geltonos spalvos, tada naudoti šį.

Naudojant naujausias dvipusis dizainas, viduryje 18 laipsnių sidabrinė kortelė su antriniu dėmesio masto, kita pusė yra balta,o tai geriausias būdas suderinti baltos spalvos balanso fotografijos, gali būti sulankstyti į mažą maišelį, kai nenaudojate, lengva nešiotis ir naudoti

Privalumai, lyginant su įprasta kartono raudona kortelė : gali būti sulankstomas, lengvas nešti, PU odos tekstūra nėra lengva sugadinti, purvinas gali šveitimas, ilgas tarnavimo laikas.

Techniniai duomenys:

Pilka pusėje: Atspindžio 17,8 Proc.; Tankis 0.74

už Max.nuokrypis atspindžio: 2%

už Max.klaida poveikio matavimai: 1/8 F-stop

Dydis:30 x 30cm

Kaip naudoti :

1. Įjunkite fotoaparato maitinimą ir nustatyti, kad jis bet kuriuo fotografavimo režimą.Perjungti fotoaparatą, pagrindinis valdymo ratuku nustatykite baltos spalvos balansą, kad LCD ekranas PRE poziciją, laikykite nuspaudę WB mygtuką ilgiau nei 3 sekundes, ir ekrane iš Anksto pradeda mirksėti Jūs galite padaryti rankinis baltos spalvos balanso nustatymas.Šiuo metu objektyvo derinimas raudona kortelė iki galo nuspauskite užrakto mygtuką, jei matavimo sėkmingas, LCD ekrane bus rodomas Gd ..

2. Atstumas tarp lęšio ir raudona kortelė turėtų būti laikomi virš 15 cm, ir raudona kortelės turi būti užpildyti visą ekraną, kiek įmanoma, ir bet kokia projekcija turėtų būti vengiama dėl raudona kortelė.

3. Pilkos spalvos balanso procesas yra nepriklausomi nuo židinio nuotolio objektyvu ir AF " automatiniu fokusavimu, gali būti konvertuojamos į MF rankinio fokusavimo ir objektyvo židinio nuotolis yra koreguojamas iki begalybės.Tikslas yra padaryti raudona kortelė daugiau neryškus ir minkštas.Ekspozicijos kompensavimo funkcija gali trukdyti matavimo duomenų, rekomenduojama uždaryti pozicijos užpildyti funkcija

Pakuotės turinys:

1 x 12 "/30 cm Pilkos/Baltos spalvos Balansas Kortelės

1 x nešiojimo krepšys

12353 Mes paramos lašas laivybos, didmenines kainas ir paslaugas ir esame konkurencinga kompanija,Mes ne pridėkite sąskaitos faktūros ir kainos susijusių dalykų vaisto, nesijaudinkite.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: kortelės balansas
  • Pakuotė: No
  • Prekės Pavadinimas: CHENJ

Žymos: jo krepšys, garso plokštė pc, kortelės balansas, kortelės pilka, reflektorius, pilka plaukų, fotografija reflektorius, burlenčių su varikliu, razer kraken gyvsidabrio, ford reflektorius.

Parašyti atsiliepimą

ČIURKŠLĖS 12

ČIURKŠLĖS 12 " Colių 30cm 18%, Sulankstomas Raudona Kortelė Atšvaitas Baltos spalvos Balansas Dvigubo Veido Fokusavimas Lenta su nešimo Krepšys

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai