Nauja prekė

Vasaros Vėsinimo, Oro kondicionavimo Drabužius Cool Coat Moterų, Vyrų Striukė Ventiliatorius Vasaros Lauko Oro Kondicionieriumi Lauko Žvejybos Drabužių

999 Prekės

€20.59

-57%

€49.02

Pridėti prie pageidavimų

PREKĖS APRAŠYMAS

Savybės:

*1.Naudoti USB maitinimo sąsaja energijos tiekimą bet kuriuo metu, trijų apsisukimų greičio reguliavimas oro tiekimo linijos.Reguliuoti pagal savo poreikius, patogu ir greita.

*2.Tekstūros per didelio tankio audimo plonos medžiagos, pagerinti vėjo pasipriešinimo, dėvėti patogius, neįvykdyti lytėjimo, tinka oro kondicionavimo sistema aprangos medžiagų.Oro kondicionieriumi drabužiai bus vaporize prakaito ir jus pakankamai vėsus.

*3.Oro kondicionavimo kostiumas gali padaryti oro ir iš kūno srauto lygiagrečiai.

*4.Ventiliatoriaus triukšmo, yra mažas.Jo gyvenimas iki 6000 valandų, ir įkrovimo gali būti naudojamas 12 valandų su žema pavara.Ištvermė yra stipri, kad svoris yra labai lengvas, ir ji yra lengvai atlikti.

*5.Dvigubas užtrauktukas reguliavimas, dviejų metrų.

*6.Fabrike, lauko, virtuvė, žemės ūkyje, laisvalaikio, lauko, sodo ir kitų sudėtingų oro kondicionavimo sistema aplinką, optimizuoti kūno temperatūros, gali padidinti darbo efektyvumą.Tuo tarpu atsakomųjų veiksmų, taip pat yra veiksmingos heatstroke.

*7.Šis produktas tinka lauko kempingas, alpinizmas, dviračiai ir kiti lauko darbams, taip pat gali būti naudojamas namuose ir t. t.

Specifikacija:

Taikoma lytis: neutralus / vyrų ir moterų

Taikoma amžius: suaugęs

Tinkamas sezonas: pavasaris, vasara

Audinys: medvilnė

spalva: pilka / juoda / kamufliažas

Dydis(reguliuojamas):

S/M

L/XL

XXL/3XL

Vardinė įtampa: 5V

Maitinimo režimas: įkrovimo lobis(neįtraukti)

Pakuotės Turinys:

1 * Kailis

2 * Ventiliatorius

1 * perkelti linijos

Pastaba:

1.Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

2.Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su Dangteliu: Taip

Žymos: žvejybos replės pesca, vyrai puffer, meilė pesca, apskritai vyrams, striukė negabaritinių moteris, žvejyba, žvejybos dėžės, striukė leopardas spausdinti, bohemijos striukė moteris, vyrai apskritai, striukė aksomo moterims.

Parašyti atsiliepimą

Vasaros Vėsinimo, Oro kondicionavimo Drabužius Cool Coat Moterų, Vyrų Striukė Ventiliatorius Vasaros Lauko Oro Kondicionieriumi Lauko Žvejybos Drabužių

Vasaros Vėsinimo, Oro kondicionavimo Drabužius Cool Coat Moterų, Vyrų Striukė Ventiliatorius Vasaros Lauko Oro Kondicionieriumi Lauko Žvejybos Drabužių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai