Nauja prekė

Belaidžio Kroviklio Įkrovimo Dokas Greito Įkrovimo Bazės Samsung Galaxy Žiūrėti Aktyvus SM-R500 Smart Watch Priedai JR Dea

999 Prekės

€4.08

-44%

€7.41

Pridėti prie pageidavimų

Belaidžio Kroviklio Įkrovimo Dokas Greito Įkrovimo Bazės Samsung Galaxy Žiūrėti Aktyvus SM-R500 Smart Watch Priedai JR Dea Prekės Specifikacija:

Savybės:

Išėjimo trumpo jungimo apsauga

Viršslėgio ir perkrovos apsaugos filtras

Naudojant importuotų komponentų, nekilnojamojo mašinos bandymo senėjimo saugos rodikliai yra didelis

Geras anti-trukdžių veiklos

Mažas SROVĖS pulsacijos, aukštas darbo efektyvumo ir greito įkrovimo greitis

Žemos darbo temperatūros ir ilgas tarnavimo laikas

Šis produktas gali visuotinai paramos mobilieji telefonai su bevielio įkrovimo.Pozicija žiūrėti gali tik belaidžiu ryšiu už Galaxy Žiūrėti Aktyvus R500, ir ji nėra tinkama įkrovimo kitų gamintojų išmaniųjų laikrodžių.

Su USB greito įkrovimo kabelis,jei jūsų mobilus telefonas be belaidžio įkrovimo funkcija,galite naudoti duomenų kabelį už savo išmaniųjų telefonų su USB prievadą.

Taikomos modeliai:

Galaxy Žiūrėti 3 (41mm SM-R850)

Galaxy Žiūrėti 3 (45mm SM-R840)

Galaxy Žiūrėti Aktyvus 1 (40mm SM-R500)

Galaxy Žiūrėti Aktyvios 2 (40mm SM-R830)

Galaxy Žiūrėti Aktyvios 2 (44mm SM-R820)

Komplektą Sudaro:

1xWireless Įkrovimo Konversijos Įkroviklis Dock Stovas Laikiklis(be kabelių ir žiūrėti)

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Funkcija: Smart Žiūrėti Greito Įkrovimo Bazės
  • Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
  • Tipas: Smart Žiūrėti Greito Įkrovimo Bazės
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kalbos: lietuvių

Žymos: mazda 3 bk paieška, galaxy žiūrėti s2 aktyvus įkroviklis, 22mm amazfit tempą, samsunh galaxy žiūrėti aktyvus, byla samsung žiūrėti, applewatch įkroviklis, belaidės ausinės samsung aktyvus, pavarų sportas, baterija board charg, sm r500.

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Kroviklio Įkrovimo Dokas Greito Įkrovimo Bazės Samsung Galaxy Žiūrėti Aktyvus SM-R500 Smart Watch Priedai JR Dea

Belaidžio Kroviklio Įkrovimo Dokas Greito Įkrovimo Bazės Samsung Galaxy Žiūrėti Aktyvus SM-R500 Smart Watch Priedai JR Dea

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai