Nauja prekė

LETAOSK 2vnt Greitas Akumuliatoriaus Jungtis Gervė ir Priekabos Prisijungti Atjunkite Laidus Pajungti Plug 175A

999 Prekės

€14.33

-28%

€20.18

Pridėti prie pageidavimų

2vnt 175A Greitas Akumuliatoriaus Jungtis Gervė ir Priekabos Prisijungti Atjunkite Laidus Pajungti Plug Būklė: 100% naujas Spalva: Raudona&Mėlyna Medžiaga: Plastikas ir Guma Dydis: Kaip paveikslėlyje parodyta Jungtis Matmenys: apytiksl.3 1/8 "ilgas x 2 1/8" wide x 1" storas Prijungtas Nustatyti Matmenys: apytiksl. 5 1/4" ilgos x 2 1/8" wide x 1" storas Eksploatavimo Temperatūros Diapazonas: Nuo -4°F-221°F / -20°C-105°C Įtampa: 600V Vibracijos Atsparumas: Puikus Atsparumas smūgiams: Aukštos Prisijungti/Atsijungti Ciklai: 10 000 kartų įtraukta:

2 x Jungtys

4 x Terminalo smeigtukai

2 x Gumos boot kepurės Tinka: Įvairūs elektrinių transporto priemonių, ryšių energijos šaltiniai, elektros įrangai, medicinos įrangai ir t.t

Tai Yra Atsarginių Dalių Pakeitimas Elementas, Bet Ne Originali Pastaba:

1) Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti nedidelių nuokrypių.

2) Spalva gali šiek tiek skirtis dėl spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.

Produkto Matmenys:

Ypatybė:

1) 100% naujas, geros kokybės.

2) Šios jungties rinkinys leidžia greitai ir patogiai prisijungti/atsijungti galios nuo gervė arba kitų elektros prietaisų, tokių kaip nuotolinio baterijos kroviklis, priekaba ir pan.

3) Jis yra pagamintas iš patvaraus polikarbonato leidžia daugiau nei 10.000 prisijungti/atsijungti veiksmus.Apačioje parengti funkcijų įrengta gumos boot, kad apsaugoti juos nuo dulkių, drėgmės ir korozijos.

4) Abu galai yra tinkami jungti prie maitinimo ar apkrovos pusėje, nes jos identiškos jungtys.Galai yra pagaminti prisijungti tik vienu būdu, todėl neįmanoma prijungti negerai poliai vienas kitą.Jungtis idealiai tinka 12-36 voltų žemos įtampos ir nuolatinės srovės naudojimas.

5) sunkiųjų komponentų idealiai tinka didelės srovės naudoti.Rodoma su 0.35" vidinis skersmuo terminalo smeigtukai priimti viela 1/0AWG, 2AWG ir 4AWG.

6) Ji yra labai paprasta naudoti ir įdiegti.Įdėkite laidai į terminalo smeigtukais, tada lituoti arba crimp juos.Įdėkite terminalo kaiščių jungtis į būsto ir užrakinti juos į vietą.

  • spalva: Red&Black
  • Tinkamas: dėl Įvairių elektrinių transporto priemonių
  • Modelio Numeris: -
  • Atsparumas: Vibracija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Savybės: Abiejuose galuose yra tinkami jungti prie maitinimo
  • Įtampa: 600V
  • Prekės Pavadinimas: LETAOSK
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Medžiaga: Plastikas Ir Guma

Žymos: virvės gervė, 175a jungtis plug, 175A, ssc2s110, anderson, baterija relė, anderson jungtis, 12v gervė, elektros jungtis, atv gervė.

Parašyti atsiliepimą

LETAOSK 2vnt Greitas Akumuliatoriaus Jungtis Gervė ir Priekabos Prisijungti Atjunkite Laidus Pajungti Plug 175A

LETAOSK 2vnt Greitas Akumuliatoriaus Jungtis Gervė ir Priekabos Prisijungti Atjunkite Laidus Pajungti Plug 175A

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai