Nauja prekė

Motociklo Kelnes, Vasaros, Žiemos Vandeniui Šiltas Visą Sezoną Jojimo Apsauginius Drabužius Anti-Susidūrimo Kelnės Su Kneepads KW-12

999 Prekės

€41.04

-48%

€78.93

Pridėti prie pageidavimų

Jojimo Gentis Motociklo Kelnes Vasaros/Žiemos Jojimo Apsaugos Anticollision Kelnės Su Kneepads Produkto Savybės : 1."Velcro" ant liemens, juosmens dydis yra reguliuojamas. 2.Šoninės kišenės yra patogus jums įdėti savo daiktus. 3.Nuimamas Kneepad galite apsaugoti savo kelio, o žirgais. 4.Stright kojų ir laisvi dizainas, patogus, o žirgais. 5.Užtrauktuku kojos su "velcro", lengva užsidėti ir nusiimti. 6.Blauzdos ir juosmens, su "velcro", galite reguliuoti sandarumą patogiai. 7.Vasaros kelnės su nuimamais vandeniui atsparus įdėklas. 8. Žiemos kelnės pagamintos iš vandeniui pamušalas ir nuimamas šiluminis įdėklas.Medžiaga: 600D Oksfordo audinys, lycra audinio, EVA pavarų Sezonas: visą sezoną Spalva: Juoda/Balta/Žalia Dydis: M/L/XL/XXL/3XL /4XL 100% Brand New sandėlyje Pakuotę Įeina: 1 Pora x Motociklininkų Kelnės 1 vnt vandeniui arba šiltas linijinės 4 vnt. x Išimamą EVA pavaros duomenys yra pagrįsti vasaros kelnės (storas šiltas linijinės nėra komplekte).Jei norite, kad žiemos kelnės, prašome pasirinkti vieną dydis didesnis nei vasarą, kelnės.Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3 cm skiriasi dėl vadovo matavimo, dėka 2.Pagal šviesos ir kito kompiuterio monitoriaus spalvos gali šiek tiek skirtis, kaip nuotraukas.Tikiuosi jūsų supratimo.

DUK

1. Klausimas: Kaip pasirinkti dydį?

Įvairių markių, įvairių šalių, dydis yra skirtingas.Taigi, prašome patikrinti mūsų dydžių lentelė pasirinkti tinkamą dydį.

Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome pranešti mums savo matavimais, tada mes rekomenduojame jums tinkamo dydžio.

2. Klausimas: Ką daryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jį pratęsti, siekiant apsaugoti jūsų užsakymą.

3. Klausimas: ar Galite priimti drop laivyba?

Galime siųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

4. Klausimas: ar Yra kokia nors nuolaida urmu užsakymo?

Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Prašome susisiekti su mumis ir gauti geriausią didmeninės kainos.

5. Klausimas: ar Yra kokia nors custom mokesčių?

Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti pagal užsakymą mokesčių ir mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas .

Jei norite delare mažesnę kainą, prašome palikti mums pranešimą kai jūsų užsakymą.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Motociklo kelnes, Jojimo Kelnės, Dviratininkas Kelnės
  • Medžiaga: 600D Oksfordo audinys, lycra audinio, EVA pavara
  • spalva: Juoda/Balta/Žalia
  • Dydis: M/L/XL/XXL/3XL/4XL
  • Elemento Tipas: Kelnės
  • Lytis: VYRAI
  • Specialios Funkcijos: Šiltas, Neperšlampamas, Atspindintis, Apsaugos
  • Taikoma: Motociklai, motociklas, motokroso, dviračių, jojimo, visureigis
  • Funkcija: Anti-UV, Kvėpuojantis, Greitai Sausas, Išimamą EVA pavara

Žymos: striukė motoboy, kelnės motoboy, ktm motokroso kelnės, filtras bosch, jojimo ziajać, šviesą atspindinčios fitneso kelnės vyrams, kevlar motociklas, motociklo apsaugoti, važiuoti motociklu žiemą, pavojingų medžiagų kostiumas.

Parašyti atsiliepimą

Motociklo Kelnes, Vasaros, Žiemos Vandeniui Šiltas Visą Sezoną Jojimo Apsauginius Drabužius Anti-Susidūrimo Kelnės Su Kneepads KW-12

Motociklo Kelnes, Vasaros, Žiemos Vandeniui Šiltas Visą Sezoną Jojimo Apsauginius Drabužius Anti-Susidūrimo Kelnės Su Kneepads KW-12

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai