Nauja prekė

Arbata Žalia Ekologijos Jazminų Žiedų Arbata Kinija Gėlių Arbata Kinijos Organinių aromaticsJasmine Arbata

999 Prekės

€4.92

Pridėti prie pageidavimų

Einamųjų metų Žalia Ekologijos Jazminų Žiedų Arbata

Jazminų arbata, taip pat žinomas kaip jazminų kvapas priklauso gėlių arbata ir jau seniai yra daugiau nei 1000 metų.

Jazminų arbata yra arbata, pagaminti sumaišant ir scenting arbatos ir jazminų gėlių, kad arbata sugeria gėlių aromatas.Jo aromatas yra ilgalaikės, jos skonis yra švelnus ir gaivus, sriuba yra geltona ir žalia, ir lapai yra švelnus ir minkštas.Jazminų arbata, kuri buvo perdirbta per keletą procesus, poveikio, ramina nervus, mažinant depresija, stiprinti blužnis ir qi, anti-senėjimo, pagerinti organizmo imunitetą.Jis yra sveikas gėrimas.

Vaidmens ir efektyvumo.

Arbatos kofeinas gali stimuliuoti centrinę nervų sistemą, vaidmenį atsparus mieguistumas, pašalinti nuovargį, padidinti gyvybingumą, susikaupti ir mąstyti.Be to, antibakterinių ir antivirusinių, arbatos polifenoliai ir arbata pigmentai taip pat turi anti-vėžio ir anti-mutacijos poveikį. .

1, dujų, yra atviras.Eterinis riebios medžiagos, esančios jazminų poveikis mažinant skausmą ir atleisti sąstingio ir stagnacija.Ji gali palengvinti skausmą, krūtinės ir pilvo, ir simptomai skreplių ir skubos, ir terapinį poveikį skausmas.

2, antibakterinis ir anti-uždegiminių.Andrius yra slopina įvairių bakterijų, ir jis gali būti naudojamas vidaus arba išorės naudoti gydyti, uždegiminių ligų, pvz., paraudimas, opų ir odos išopėjimas.

3, Shugan regėjimą.Jazminų arbata drėkina ir maitina veido, nuobodu ir nuobodu, kurio poveikis detoksikacijos ir grožio.Jazminų arbata turi poveikį sveikatai, tokių kaip gaivus, kliringo gaisro, virškinimą ir diurezė.

Sveikatos funkcija

Andrius yra Xin, Gan, Liang, Qingrejiedu, drėgmės, nuraminti nervus, ramina, gali išgydyti apatinės pilvo skausmas, raudonos akys ir patinimas, gerklės pabrinkimas, apsinuodijimų ir kitų ligų.Jazminų arbata ne tik palaiko bittersweet vėsinimo poveikį arbatos, bet taip pat tampa šilta arbata dėl kepimo procesą.Ji turi įvairių vaistų, siekiant užtikrinti sveikatos skrandžio, ir ji gali pašalinti skrandžio diskomfortas ir išlydyti arbatos ir gėlių sveikatai. "Grįžti į šaltą blogis, asistentas Yu."

Pristatymas:

Mes laivas visame pasaulyje Kinijos oro paštu per Kiniją Paštu arba epacket .Šios prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu, įtraukta į Birutesnamai.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga.Jums bus pranešta apie sekimo numerį, kai siunta buvo padaryta

Pirkėjų Informacija:

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už Užsakymą ar atidėti mokesčių.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Laivybos Laikas:

Visi daiktai bus išsiųsti maždaug 2( dvi) dienas nuo mokėjimo išvalytas.Tai trunka apie 27 dienas, už siuntos pristatymą.

Apie Prekę:

Visi daiktai parduodami mus yra aprašyta geriausias mūsų sugebėjimus, taip tiksliai, kaip įmanoma, ir su kuo conscientiousness mūsų dalis.

Tačiau, siekiant išvengti galimo oversights, pagarbiai aš prašyti jūsų pagalbos padėti mums tai abiem pusėms priimtinas sandoris KRUOPŠČIAI peržiūrėti prekės aprašymas ir nuotraukos, ir klausia, visi klausimai PRIEŠ PERKANT.

Problemos?

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Parašykite, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl ali-express

Klientų Patenkinamas:

Nedvejodami susisiekite su mumis, klausimų ar neaiškumų, bet kuriuo metu prieš ir po pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonus pirkti su mumis.

Mes aistringai apie mūsų produktus ir mums tikrai rūpi jums!

Šablonas apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas Šabloną apsaugos kodas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Modelio Numeris: 3

Žymos: daugkartinio naudojimo ekologinių, moterų ekologinės, papel ekologinės, muilas ekologinės, ekologinės priežiūros, darbotvarkės ekologinės, apima ekologinius, struktūros ekologinis, ekologiniai namai, produkto ekologinės.

Parašyti atsiliepimą

Arbata Žalia Ekologijos Jazminų Žiedų Arbata Kinija Gėlių Arbata Kinijos Organinių aromaticsJasmine Arbata

Arbata Žalia Ekologijos Jazminų Žiedų Arbata Kinija Gėlių Arbata Kinijos Organinių aromaticsJasmine Arbata

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai