Nauja prekė

10vnt Latching Perjungti Jungiklį 1121 3-Pin, 2 Padėtis-DĖL SPDT Išlaikyti 15A 250VAC Vandeniui Bžūp 12mm Montavimo Skylės

999 Prekės

€3.50

-6%

€3.76

Pridėti prie pageidavimų

Tipas:1121

SPDT 15A 250VAC

Pozicija: 2 (ON-ĮJUNGTA)

Medžiaga: Metalo Ir Plastiko

Polių skaičius:2-Pin(2 varžtinius Gnybtus)

Montavimo Skylės Diametras:būti 0,47" (12mm)

Kūno Dydis:29x16x56mm/1.14"x0.63"x2.2"(L*W*H)

Pakuotės turinys:

10 x Perjunkite Jungiklį , 10 x Perjungimo Jungiklis su Neperšlampama Kepurė

Pažymėjo, (prašome jį perskaityti prieš padaryti tvarka):

(1)sekimo numerį Cainiao Super Ekonomikos 、Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Yanwen Ekonomikos Oro Paštu tik gali sekti prekių liko Kinija, ar ne.Daugiau nebus informaciją, kai ji palikti Kiniją.Jei negalite priimti siuntą be stebėjimo informaciją savo šalies, pls negalima pasirinkti jį.Galite pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu、ePacket、Birutesnamai.lt Standartinis Pristatymas ar kitų Express", jie turi visą stebėjimo informaciją. (2) Prašome leisti 1-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Pristatymas Laivas prie JAV:7-15 dienų Laivo į kitas šalis:15-60days Pastaba:Brazilija/ Rusija /Ukraina užtruks daug ilgiau, nei kitose šalyse,todėl grąžinimo terminas yra iki 60 dienų

Grąžina Politikos 100% Grąžinimo Garantija 60 dienų, priimame grįžta keistis, arba grąžinti pinigus per 60 dienų nuo prekės pristatymo.Daiktai turi būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.Mes nekompensuoja grąžinimas prekių.

Atsiliepimai Kai gausite savo prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus.Mums tikrai reikia jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Žvaigždučių gavę jūsų užsakymą, mes jums teigiamų atsiliepimų.Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai svarbus mums.Jei turite problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.Ir suteikia mums galimybę pagrįstai ištaisyti per protingą laiką, bet jūsų rūpestis gali būti.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.Todėl nedvejodami kreipkitės į mus.

Klientų Aptarnavimo, Mes yra čia padėti su jūsų produktu klausimus, užsakymo būsena ir grįžta.Mūsų įsipareigojimas jums atsakyti jūsų e-mail per 24 val., savaitgalį per 48 val.Siųskite mums elektroninį laišką su kokių nors klausimų ar rūpesčių, kurie jums gali turėti.

Pardavimo sąlygos Importo muitais,mokesčiais ir įkaito gavėjas nėra įtraukti į kainą, arba laivybos mokestis.Ten mokesčiai yra pirkėjo responsibity Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.Mes paprastai ženklo prekės už mažą kainą muitinės deklaracijoje ir mes stengiamės padėti jums sumažinti arba išvengti GST ar V. A. T. ar kitus importo mokesčius,bet negalime guarance jokio mokesčio, nes tai priklauso nuo jūsų šalies politika.

  • Modelio Numeris: 1121
  • Sertifikavimo: CQC
  • Dabartinis: 15A 250VAC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: LYDINYS
  • Prekės Pavadinimas: PAWZYQ
  • Garantija: 1
  • Jungiklio Tipas: Perjungimo Jungiklis
  • Yra Protingas Prietaisas: No

Žymos: louis v akiniai, golf 4 sandrine, gucc vaikams marškinius, rc toyota crown, vyrai stora džinsus, falcon e10 padangų, lietpalčiai mažylis, epoksidinės rose pelėsių, parko ilgai moteris.

Parašyti atsiliepimą

10vnt Latching Perjungti Jungiklį 1121 3-Pin, 2 Padėtis-DĖL SPDT Išlaikyti 15A 250VAC Vandeniui Bžūp 12mm Montavimo Skylės

10vnt Latching Perjungti Jungiklį 1121 3-Pin, 2 Padėtis-DĖL SPDT Išlaikyti 15A 250VAC Vandeniui Bžūp 12mm Montavimo Skylės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai