Nauja prekė

Visą seg dvi antenos, ISDB-T Skaitmeninė TELEVIZIJA

999 Prekės

€49.03

Pridėti prie pageidavimų

Visą seg dvi antenos, ISDB-T Skaitmeninė TELEVIZIJA

Patarimai:

1 : aš turiu mokėti importo mokesčių?

Importo muitai, PVM, mokesčius ir kitas vietinės rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Apsilankykite taisyklė Birutesnamai.lt http://activities.Birutesnamai.lt/adcms/help-Birutesnamai.lt-com/customs_related_issues.php Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės interneto svetainėje apie importo politika ir jei nėra jokių papildomų išlaidų prieš perkant.Jei pirkėjai yra geresnis būdas padėti išsiaiškinti, papročius, prašome susisiekti su mumis.

2: Kas yra nauda 5 žvaigždučių Atsiliepimų?

Po to, kai jūs gaunate produktą, ir viskas OK, prašome patvirtinti, kad ir mums visiems 5 reitingas.Jei galite dalytis nuotraukomis, dėl Birutesnamai.lt, mes išplėsti savo garantija 2 metai.Jei turite kokių nors problemų ar pasiūlymų ar reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba el. paštu, mes pažadame atsakyti jums per 24 valandas.Mūsų paslauga yra laikas.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus neigiamus ir neutralius atsiliepimus ar atidaryti bet kokį ginčą, tik bendravimas gali išspręsti jūsų problemas.Mes visada laukimo gerinti.Siuntos (Svarbus): 1. Pirkėjai turi atsakinga už Muitų mokesčių ir Mokesčių, mes pardavėjas negali kontroliuoti politikos skirtingose šalyse.Tikiuosi, jūs galite suprasti, ir prašome būti pažymėti prieš pateikiant užsakymą.Jei prekės buvo grąžintos į pirkėjo refusion išvalyti muitinės ar gauti sklypas, laivybos postgae ir brangus grįžti mokestis bus nukrito į pirkėjų atsakomybę. 2. Papildomą mokėjimą reikia, jei pristatymo adresas yra atokioje vietovėje.Norėdami sužinoti daugiau apie nuotolinio valdymo srityje, pls patikrinti, DHL svetainėje. 3. Prašome don ' t throw, PAŠTO DĖŽUTĖS adresą, mes negalime siųsti jums prekes, kurių adresas kaip šis. 4. Po pavedimo, prašome nuolat liečiasi paspartinti tvarkymo peroid užsakymo.Pastaba: rusijos klientams reikia pateikti savo vardą ir pavardę, už sklypo naudojimo.Garantija: 1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Birutesnamai.lt!

  • Prekės Pavadinimas: Danhaodrun
  • OSD Kalba: Vietnamo
  • Operacinės Sistemos: "Android" OS 10.0
  • Prekės Svoris: 1kg
  • spalva: juoda
  • Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis: Citroen
  • Modelio Pavadinimas: F8820005
  • Din: Vienas Din
  • TF/Micro SD Lizdas: 1
  • Įtampa: 12V

Žymos: ivanpah segs, isdb tv, kaiščio varžtas, graikijos iptv, telefonas, tv, batai seg, 1din android automobilio radijo, iptv turkijos, smart tv, iptv švedijos.

Parašyti atsiliepimą

Visą seg dvi antenos, ISDB-T Skaitmeninė TELEVIZIJA

Visą seg dvi antenos, ISDB-T Skaitmeninė TELEVIZIJA

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai