Nauja prekė

SNDWAY lazerinis nuotolio matuoklis tolimatis tipo 120m ranger ieškiklis skaitmeninis trena lazerio juosta priemonė mini metro lazerio valdovas ruletė įrankis

999 Prekės

€29.66

-19%

€37.07

Pridėti prie pageidavimų

Funkcijos: 1.Matavimo vienetas funkcijos:m/ft/2. 30 vienetų duomenų saugojimas 3. Didelis tikslumas kaip 2,0 mm ir pločio matmenys: 120M (50M / 70M / 100M / 120M už neprivaloma) 4. Nustatyti priekiniai / galiniai etalonas. 5. Didelis 2.0 colių LCD ekranas su apšvietimu. 6. Dvigubas Oro Burbulas Specifikacijos Prekės SNDWAY Modelis SW-TG120 Išmatuoti Atstumą ,Plotą,Tūrį, pitagoro Matavimo Diapazonas 0.05-120m Tikslumas ±2mm U nit parinktis m/in/ft Ekranas Didesnis, 2.0 colių LCD ekranas Burbulas Dobule oro burbulas Pitagoro matavimo Visą režimą Vieno / Nenutrūkstamas matavimas taip Atstumas Zonos Tūrio matavimas taip, Pridėti ir atimti measuremen taip Min/Max vertė taip Max laikymo 30 vienetų Automatinis apšvietimas taip Mygtukai/Keys garsas taip Lazerio lygio Lazerio II 635nm, Lazerio išjungimo 20s Automatinis išjungimas 150s Laikymo temperatūra/ drėgmė 20℃-60℃ / 20%-80%RH Darbinė temperatūra 0℃-40℃ Nustatyti priekiniai / galiniai etalonas, taip Duomenų Paspaudę / Duomenų trynimo funkcija taip IP54 apsaugos (dulkių & splash proof): taip Produkto Svoris / Dydis 91g / 112*50*25mmPakuotės Svoris/ Dydis 200g / 160 x 85 x 50mm Pakuotės Turinys 1*Lazerinis atstumo matuoklis

15.Išjungti/Pašalinti, Jūs galite gauti kai kurie įspėjimas, informacija, kaip nurodyta toliau: Informacija Sukelti Sprendimas Err iš atstumo matavimo diapazonas Naudoti prietaiso diapazonas Err 1 Signalas yra per silpnas Pasirinko paviršiaus stipresnis atspindžio.Naudoti atspindinti plokštelė Err 2 Signalas yra per stiprus Pasirinko paviršiaus su silpnesnė atspindžio.Naudoti atspindinti plokštelė Klysti 3 Žema akumuliatoriaus įtampa C hange maitinimo Klaidos 4 darbo temperatūra yra iš darbinis diapazonas Naudoti prietaisą, nurodytą Klysti 5 Pitagoras matavimo klaidos iš Naujo įvertinti ir užtikrinti, kad Hypotenuse yra didesnis nei Cathetus Atspindinčios plokštės taip, Kaip jums dovana (apie USD5.00) Atspindinčios plokštės naudojimo atvejais: 1, jei stiprios saulės šviesos ar tikslinės svarstyti, yra ne geras, prašome naudoti atšvaitą, 2, atspindintis plokštė turi gerą atspindžio efektą ir matavimo ant stalo arba ant grindų, arba kaip pertvara. 3, jis gali būti naudojamas, grubus, nelygus sienų ir astigmatizmas paviršių (stiklo objektyvas nerūdijančio plieno), atspindėto signalo nėra gerai, arbatrukdyti stiprinant vietos signalo atspindžio

Didesnių 2.0 colių LCD Lazerinis tolimatis tipo 120m Lazerinis Nuotolio Matuoklis Skaitmeninis Nuotolio Matuoklis Trena Lazerio Juosta Range Finder Priemonė, Liniuotė, Ruletė Įrankis

1*Nešiojamas maišelis

1*Kabinti virvę

1*Naudotojo vadovas

1*Mažmeninės langelyje Schema Aprašymas 1.Maitinimo šaltinis

2.Įrašyti

3.Ilgis,Plotas,Tūris,Pitagoro

4.Lazerio įjungimas

5.Didžiausias

6.Pagalbinis ekranas

7.Minimalus

8.Pagrindinis ekranas

9.Įjungti/Matavimo

10.Papildymas

11.Atimtis/Garso

12.Plotas/Tūris/Pitagoro

13.Įrašyti

14.Atskaitos taškas/Bloko jungiklis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Birutesnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Smart Juosta Priemonė: Lazer Matuoklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 112mm*50mm*25mm
  • trena lazeriu: Lazerio Priemonė Juosta
  • Matavimo Prietaisai: elektroniniai matavimo prietaisai
  • lazerio ruletė: lazerinis atstumo matuoklis
  • apklausa: protingas matavimo juosta
  • Maitinimo Tipas: Baterijos
  • Duomenų Saugyklos: 30pcs
  • lazerinis atstumo matuoklis: Statybos Įrankiai
  • Parama 2: Duomenų saugyklos/ atminties funkcijų ir Duomenų Paspaudę / Duomenų aišku
  • Matavimo Tikslumas: +-2mm
  • LCD Ekranas: Didesnių 2.0 colių LCD ekranas
  • Priemonė diapazonas: 120m (50m 70m 100m 120m už pasirinktinai)
  • Prekės Pavadinimas: SNDWAY
  • lazerinis matuoklis: lazeriniai matavimo juosta
  • Diastimeter: Lazerio juosta priemonė
  • Parama 1: atstumas, plotas,Tūris, Pitagoro
  • metro: Metro lazeriu
  • lazerio priemonė: lazerinis diapazono ieškiklis
  • lazerinis atstumo priemonė: lazerinis matuoklis
  • Modelio Numeris: SW-TG120
  • oro burbulas: Dvigubas Oro burbulas

Žymos: darth sidious, mi atstumu matuoklis, derliaus matavimo juosta, lazerinis žymeklis, lazerio lygis, tolimatis tipo sndway, tolimatis tipo atsparus vandeniui, darksaber, galia ranger žaislas, golfo lazerinis diapazono ieškiklis.

Parašyti atsiliepimą

SNDWAY lazerinis nuotolio matuoklis tolimatis tipo 120m ranger ieškiklis skaitmeninis trena lazerio juosta priemonė mini metro lazerio valdovas ruletė įrankis

SNDWAY lazerinis nuotolio matuoklis tolimatis tipo 120m ranger ieškiklis skaitmeninis trena lazerio juosta priemonė mini metro lazerio valdovas ruletė įrankis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai