Nauja prekė

Seminaras Atsuktuvų antgaliai Įrankių Dalys 5VNT SDS Plus Lizdas, Vairuotojo Plaktukas

999 Prekės

€6.90

-19%

€8.52

Pridėti prie pageidavimų

Informacija:

*100% brand new ir aukštos kokybės

*Ji labai tinka sugriežtinti berankis varžtai

*SDS rankena elektrinis plaktukas hex pratęsimo lazdele:

Tai gali pakeisti ryšio režimu elektros plaktukas, sprogdinimo, gręžimo, ir tt.kuri iš pradžių buvo TVS, į ryšio režimas šešiakampis, kad jis gali prisijungti visus rūšių šešiakampis priemonių, tokių kaip partijos vadovas, chamferer, gręžimo, ir tt.šešiakampis rankena yra stiprus magnetizmas jungiantis partijos vadovas ir kiti produktai, ir ryšys yra stabilus ir patikimas.

Medžiaga: chromo vanadžio plienas

Dydis: vienas galas yra TVS rankena su dvi duobes ir du grioveliai, vienas galas yra hex lizdą, ir hex lizdo dydis yra standartinis, 1 / 4 ( imperial ), t. y. 6.35 mm

*SDS kvadratinių pakrautas kamuolys adapteris:

Produktas turi didelį sąkandis, kuris gali efektyviai sumažinti laipsnį varžtas žalą.Jis tinka galvos pavertimas dalgiai, poveikio grąžtai, gręžtuvai, ir kitas priemones .

Jis yra naudojamas įdiegti elektros plaktukas gręžimo, sprogdinimo, gręžimo, krovimo, gręžimo, pistoletas gręžimo bei kiti įrankiai.Tai gali padaryti elektrinis gręžtuvas su originaliu SDS galvos naudojant įrankį su aikštė vadovas, kuris yra geras aksesuaras perskaičiavimo .

Medžiaga: 40CR

Matmenys: vienas galas yra TVS apvali rankena, dvi duobes ir du grioveliai; kvadratinės galvos pratęsimo lazdele yra pateikiamas su elastinga plieno rutulys; kitas galas yra kvadratinė galva, atitinkamai: 1 / 2 (12,7 mm), 3 / 8 (9,5 mm), 1 / 4 (6.35 mm)

Pratęsimo strypas ilgis: 60mm (Vidut.)

Pakuotės Turinys:

2 *SDS Atsuktuvas Bit

1 * 1/4" adapteris

1 *3 /8" adapteris

1 * 1/2" adapteris

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

Žymos: led seminaras, įrankis seminaras, ant, garag, lempos seminaras, skruzdžių lizdą, ant seminaras, kabineto įrankis, automobilių įrankis seminaras, haynes pro dirbtuvių.

Parašyti atsiliepimą

Seminaras Atsuktuvų antgaliai Įrankių Dalys 5VNT SDS Plus Lizdas, Vairuotojo Plaktukas

Seminaras Atsuktuvų antgaliai Įrankių Dalys 5VNT SDS Plus Lizdas, Vairuotojo Plaktukas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai