Nauja prekė

Novo Naujas 1 Vnt Skystas Akių Kontūro Pieštuką Vandeniui Ilgalaikį Greitai Džiūsta Sklandžiai Makiažas Grožio Matinis Akių Kontūro Antspaudą, Akių Pieštukas

999 Prekės

€8.16

Pridėti prie pageidavimų

Geros Naujienos

Grįžti dėl kokios nors priežasties per 15 dienų (nemokamas pristatymas)

Brangūs draugai.Mes jau atidaryta šią paslaugą.

Remti šalis: (JAV, Kanada, Australija, jungtinė karalystė, Prancūzija, Vokietija, Ispanija, Rusija, Brazilija, Izraelis, Pietų Korėja, Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Lenkija, Nyderlandai ir Italija).

Galite įsigyti su pasitikėjimu.Jei manote, kad vaistas nėra tinkamas.Galite grąžinti ją tiesiogiai.Mes jums grąžinti pinigus iš karto.Laimingas pirkinių.

Pastaba

Apie logistiką, darydami užsakymą.Apie 24-48 valandas.Sandėlyje bus parengti prekių pabaigos.Mes naudojame saugiausias ir stabiliausių logistikos metodas.Prašome nesijaudinkite.Jei turite klausimų apie užsakymą.Jūs galite palikti mums pranešimą.Tikiuosi, kad jūs ne iš karto įvertinti, ar pradėti ginčo.Mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai darys viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Mes jums labiausiai priimtinas

Novo Naujas Spalvingas akių kontūro Ilgalaikį Anti-prakaitas ir Vandeniui Pradedantysis Pradedantysis Specialios Undinė akių kontūro

Savybės:

Minkštas ir švelnus pieštuko galiuką slysta švelniai, stora juoda yra laisvai, taigi laisvai aprašymas suteikia turtingą linija, lapai ar žavinga arba subtilus linija, sukuria žavinga akių makiažas!

Tik su vienu ypu baigti makiažas tiesiog: pradėkite nuo vidinio akies kampo ir kyla palei šaknis blakstienos pabaigos link akių, rodo ilgalaikius ir koncentruota žavesio makiažo efektas.

Nesvarbu, jūs esate naujas makiažas ir grožio ekspertas, jūs galite lengvai naudoti jį sukurti visų rūšių akių kontūro.

Instrukcijos:

1. Užpildyti erdvę tarp blakstienos su akių kontūro pirma, ir tada forma linija.

2. Teisingai atkreipti kartu kontūrai, akių, poveikis yra palyginti lengvas ir natūralus, ir pabaigos akis gali, žinoma, būti pratęstas. 3. Jei norite išpūsti poveikį, galite pasiimti pabaigoje savo akimis, kad jūsų akys ryškus ir žavinga.

4. Apatinis akių kontūro yra taip pat sudarytas iš akies kampo, ir reikia Wei Lu pratęsimo gerai žinoma susisiekti su viršutinio akių kontūro pabaigoje akių.

Pastaba: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje, neleiskite vaikams nuryti, venkite tiesioginio kontakto su akimis šio produkto.

■ Jei turite klausimų prieš perkant, jūs galite ateiti pasikonsultuoti.Mes atsakyti į visus klausimus apie prekės jums grindžiamas principu, kad klientas pirmą ir reputaciją, įskaitant kokybės ir efektyvumo produktas;

■ Visi mūsų produktai yra imtasi natūra, ir mes bandėme viską atstatyti tiesą.Tačiau dėl to, kad įtaką daro daug veiksnių, tokių kaip oro sąlygų ir poveikio, ir įtakos, kompiuterių programinė įranga, ekrano ir kitų veiksnių, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, kuris yra ne kokybės problema.

1) Ši parduotuvė gali būti maišomas!

2) Po pardavimo, problemų: pelnas yra labai mažas, ir jie negali turėti aptarnavimo paslaugos.Kilus nemažai problemų, tokių kaip nepasitenkinimas produkto ar žalą ant kelių, prekės gali būti keičiamasi, bet grąžinamoji išmoka arba nuolaida yra priimtas!Krovinių gauta padengia pirkėjas!Pardavėjas neapmoka krovininio!

3) gavimo adresą ir pavadinimą gavėjas, nurodykite telefono numerį, išsamiai, ypač telefono numerį, ji turi būti atblokuotas!Po to, kai prekės yra siunčiamos iš pirkėjas perveda adresą arba grąžinti prekes dėl pirkėjo priežasčių.Krovinių patirtas išlaidas apmoka pirkėjas pats!

4) kai gaunate prekes, būtinai pasitikslinkite dėl prekės, dalyvaujant Kurjeriui!Jei yra trūkumas, įsitikinkite, kad susisiekti su mumis laiku!Nereikia ateiti ir papasakoti tai, kas nebuvo gauta, pasirašęs už jį.Gavėjas teks problemų, pasirašęs už jį! (Apsaugos požymiai vardu mane, ir tie, kurie neturi ženklas man taip pat skaičiuojami kaip ženklas)

5) greitis problema: didelis prekės gali būti vežamos.Logistika yra iš esmės apie savaitę.Problema greičio, taip pat problema, kad buvo įkyrus mums visą laiką.Būkite atsargūs, jei esate skubiai reikia produktų, arba neturi kantrybės, kartais oras, turės įtakos greitis express pristatymas.Neklausk mūsų, kai mes atvykti.Mes galime jums padėti su express pristatymas, bet mes negalime kontroliuoti, greitas pristatymas arba!Nereikia erzina mus, nes greitis, greitas pristatymas ir požiūrį į atskirus kurjerių!

6) nepripažįsta mažai balų: gerbiamieji, jei yra kokių nors klausimų perskaičius šiuos klausimus, jūs galite tiesiogiai konsultuotis!Mūsų parduotuvėje nepriima: nėra dovanos, pristatymo lėtai, Kurjeris požiūris nėra geras, prekės yra ne taip gerai, kaip tikėtasi.Produktas yra suskirstytas ant kelių, tačiau, jei jūs neturite spręsti šias problemas, žemas balas bus sukurtas!

7) dėl prekių pardavimo fizinių parduotuvėse, mes negali paneigti trūkumas po prekių užsakymo.Mes pristatyti prekes griežtai pagal tėvų tvarka.Jei yra trūkumas, mes susisieksime su pirkėju telefonu!

8) apie produktą, fizinės nuotraukas, bet nereikia atmesti spalvų skirtumas dėl skirtingų ekrano!Galiausiai, aš tikiuosi, kad kiekvienas gali mėgautis save, kurti kartu ir judėti į priekį kartu.

Express: antsvorio, kad Guotong, pirmą pakartotinai Yunda

logistika: pasirinktinai, arba mes padėsime jums su atsitiktinių pristatymas

  • Modelio Numeris: NOVO5325
  • Komponentas: 30g
  • Patekimo į rinką laikas: 2020 m.
  • Tipas: Akių kontūro
  • NET WT: 1.8 G
  • Kiekis: 1 VNT
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: Taip
  • Specifikacijos: Standartinės Specifikacijos
  • Kategorijos: Akių kontūro, akių kontūro
  • Formulės: Skystis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dropshipping: Parama
  • Sertifikavimo: GZBJZ
  • Modelis: Novo Undinė Šviesos Eyelin
  • Naudos: Natūralus
  • Pažymėjimo Numeris: 2020037307
  • Specialios Paskirties Kosmetikos: No

Žymos: eyelin, pieštuku šešėlis, namas makiažas, 3ce lūpų, 3ce, akių šešėliai novo, akių magija akių kontūro, mėlynos spalvos eyeshadow makiažas, novo, 3ce makiažas.

Parašyti atsiliepimą

Novo Naujas 1 Vnt Skystas Akių Kontūro Pieštuką Vandeniui Ilgalaikį Greitai Džiūsta Sklandžiai Makiažas Grožio Matinis Akių Kontūro Antspaudą, Akių Pieštukas

Novo Naujas 1 Vnt Skystas Akių Kontūro Pieštuką Vandeniui Ilgalaikį Greitai Džiūsta Sklandžiai Makiažas Grožio Matinis Akių Kontūro Antspaudą, Akių Pieštukas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai