Nauja prekė

Saugos Vaikas Dviračio Sėdynių, Dviračio Priekyje Kūdikių Sėdynės Vaikams Balnelis Pedalai Paramos Atgal Poilsio MTB Kelių Dviratį Dviračiu

999 Prekės

€33.67

-31%

€49.51

Pridėti prie pageidavimų

Tai yra saugos dviračio balno vaikams, kurią sudaro kieto plastiko sėdynė su nugaros poilsio ir patvarus aliuminio lydinys laikiklis, pastovus pakankamai vežti vaiką.Su šiuo balno, jūs galite atlikti savo vaikams, ciklas su jumis, kuris yra gana saugos, patogus ir malonus.

Savybės:

Pagamintas iš kokybiško plastiko, kuris yra lengvas ir sunku suskirstyti, kietas metalinis laikiklis išlaiko sėdynės net ir pastovus.

Saugos tvorele, kad yra suvynioti minkšta ir elastinga pagalvės ir saugos diržai užtikrinti saugumą, teikiant didžiausią apsaugą vaikui.

Ergonomiškai suprojektuotos, su atlošais ir reguliuojami pedalai, kurie gali būti ištemptas koreguojant įrengimo vieta, patogus vaikui sėdėti.

Ateina su visa dalys ir montavimo įrankiai, lengva surinkti ir įdiegti.

Tinka 8 mėnesių iki 7 metų amžiaus vaikams iki 25kg / už 55lb ir suderinama su dviračiu vamzdis kalibro 1.1-1.5 .

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Svoris: 3.15 kg / lb 6.9

Pakuotės Svoris: 3.75 kg / lb 8.2

Pakuotės Dydis: 39 * 33 * 15cm / 15 * 12.9 * 5.9 į

Pritaikymas: 8 mėnesių iki 7 metų amžiaus, vaikams, dviračiu lazdele nuo 1.2 iki 1.5.

Paketų Sąrašo:

1 * Dviračių Vaiko Kėdė

1 * Galinės Sėdynės

1 * Balno

1 * Balnelio Laikiklis

2 * Montavimo Bėgelis

1 * Saugos Turėklai

1 * Saugos Diržas

2 * Pedalu

1 * Pakuotės Dalys

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

  • Modelio Numeris: Vaikai Dviračių Saugos Sėdynės
  • Naudoti: Kalnų Dviračiai
  • Prekės Pavadinimas: LIXADA
  • Dydis: As shown in the picture
  • Korpuso Medžiaga: Kita
  • Vartotojas: vaikai
  • Kategorijos: Kita

Žymos: pedalas trinkeles, trinkeles pedalo gumos, Dviračio Galinės Sėdynės, 1 trinkelės pedalas, universalus automobilių nugaros atrama sėdynės, tmax galinės sėdynės parama, magnetinis nugaros atrama sėdynės, vaikas dviračio sėdynės poilsio, didelis mergina dviračio sėdynės, vaikas didelis dviračio sėdynės.

Parašyti atsiliepimą

Saugos Vaikas Dviračio Sėdynių, Dviračio Priekyje Kūdikių Sėdynės Vaikams Balnelis Pedalai Paramos Atgal Poilsio MTB Kelių Dviratį Dviračiu

Saugos Vaikas Dviračio Sėdynių, Dviračio Priekyje Kūdikių Sėdynės Vaikams Balnelis Pedalai Paramos Atgal Poilsio MTB Kelių Dviratį Dviračiu

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai