Nauja prekė

Laukinių Schisandra Chinensis Schisandra Uogų Wu Wei Zi Kinų Žolelių Arbata

999 Prekės

€22.93

-10%

€25.48

Pridėti prie pageidavimų

Tipas: Žolelių

Pakuotė: Maišelis

Kilmės Šalis: Kinija

Aprašymas: Schisandra chinensis, Wu Wei Zi "(pažodžiui - "penkių skonio uogų" yra lapuočių medžių vynmedžio gimtoji miškų Šiaurės Kinijos ir rusijos Tolimuosius Rytus.Jo Kinijos pavadinimas kilęs iš to, kad jos uogos turi visų penkių pagrindinių skonių: sūrus, saldus, rūgštus, aštrus (aštrus), ir kartaus.

Jos uogos yra naudojamas tradicinėje Kinų medicinoje, kur jis yra laikomas vienu iš 50 pagrindinių žolelių.Jie dažniausiai naudojami džiovinti forma, ir virtos, kad arbata.Mediciniškai jis naudojamas kaip tonikas ir atkuriamojo adaptogen su įsidėmėtina, kliniškai kepenų apsauga poveikio.Pagrindinis hepatoprotective (kepenų apsauga) ir imuninių rutuliojosi sudedamosios dalys yra lignans schizandrin, deoxyschizandrin, gomisins, ir pregomisin, kurie nustatė, kad vaisių sėklos.

Taurės, aromatas nuolat keičiasi, ir parodo neįtikėtinai sudėtingumą.Patarimai, aromatas ant grotelių keptos mėsos, slyvų padažu, šokolado tortas su turtinga kriaušių buttercream glaistant yra tik keletas idėjų siūlomas tiems, kurie jau paragavo šio restorano arbata.

Schizandrae yra laikoma viena iš pirmaujančių adaptogen žolės.Kaip ir Ženšenis, Acanthopanax, Gynostemma, Jis Shou Wu, Reishi Grybai ir daugelis kitų, Schizandra didina atsparumą kūno ir proto prieš nespecifinis dirgiklius.Jis gali apsaugoti organizmą nuo pažeidimų, dėl ekstremalių ar lėtinis stresas.Visų pirma, jis gali apsaugoti kepenis ir adrenals ir užkirsti kelią atrofija, dėl didelio streso.

Tai saugus, tačiau labai galingas tonikas žolė turi raminančią energiją ir turi kai kurie skausmas-sumažinti savybių, tačiau ji taip pat yra laikomas centrinės nervų sistemos stimuliatorius.Tai liudija, kad jos plataus spektro balansas per visą kūną.Tiesą sakant, Wu Wei Zi yra laikoma viena iš geriausių tonikai, tai naudojama pagaląsti koncentraciją, gerina atmintį ir padidinti budrumą.Tačiau, skirtingai nuo daugelio centrinės nervų sistemos stimuliatoriai, Schizandra negamina, nervingumas, ne visi.Daugelis žmonių mano, Schizandrae būti šiek tiek "ramina", o dar gaminti būsena ir daugiau dėmesio.

Tradicinė Kinų medicina, Wu Wei Zi yra manoma, kad:

1. padeda užkirsti kelią kepenų pažeidimas; padeda pritaikysime vaistai dėl kepenų; sumažinti ALT ir AST2. anti-oxidant

3. įtakos metabolizmo

4. padeda reguliuoti CNS; pagerina efektyvumą smegenų veiklą ir gerina efektyvumą, darbo procesas

5. kovos su hipertenzija, bet per išnaudojimas kraujotakos funkciją, jis gali padėti išugdyti kraujo spaudimą.

6. poveikis kvėpavimo sistemai: Sumažina deguonies reikalavimas, teisingo kvėpavimo išsekimo; veikia geriau nei Coramine ar nikethamide.Tai padeda expectorate skrepliai ir sooths kosulys.

7. stabdžių opa poveikis

8. padeda organizmui funkcija prisitaikyti streso

9. antibiotikų poveikis

10. stabdžių inkstų ligos

Tai yra auginamos veislės Schisandra Chinensis, dar vadinama Šiaurės Wu Wei Zi.Jis yra raudonos spalvos, minkštas sėklos ir turtingas skonis.

Naudojimo vadovas: Ji neturėtų būti naudojama nėščioms moterims.

Įprastas dozavimas: 1,5-9 g.Lėtinio kosulio: 1.5 g ~ 3 g.Už tonikas: 6 iki 9 g.

Virti su vandeniu: 1,5-9 g.

Naudojama miltelių pavidalu: nuo 1 iki 3 g.

  • Kiekis: 1 Krepšys
  • NET WT: 250g/500g
  • Modelio Numeris: JNGH021
  • Komponentas: Organinių Schisandra Džiovintos Uogos

Žymos: qigong, gudobelių, YAM, ženšenis oolong arbata, ženšenis, goji uogų sėklos, piktžolių herbe, balta berrys, salajeet, pelargonija pelargoniums sėklos.

Parašyti atsiliepimą

Laukinių Schisandra Chinensis Schisandra Uogų Wu Wei Zi Kinų Žolelių Arbata

Laukinių Schisandra Chinensis Schisandra Uogų Wu Wei Zi Kinų Žolelių Arbata

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai