Nauja prekė

KERUI 5vnt Endoskopą Kamera 7mm/5.5 mm Lanksti IP67 atsparus Vandeniui 6 Reguliuojamas šviesos Diodų Tikrinimo Borescope Kamera, USB, Android PC

999 Prekės

€17.90

-32%

€26.33

Pridėti prie pageidavimų

KERUI 5vnt Endoskopą Kamera 7mm/5.5 mm Lanksti IP67 atsparus Vandeniui 6 Reguliuojamas šviesos Diodų Tikrinimo Borescope Kamera, USB, Android PC

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Mūsų tai KERUI endoskopą kamera veikia Tik su "Android" sistemos telefoną(virš 4.0) , nepalaiko " iOS " sistema ; 2. Jūsų Android Telefonas turi palaikyti OTG funkcija, ir turi būti prijungti išorinį camera. 3. Kaip nustatyti, ar jūsų telefonas turi OTG funkcija:

a.Jums reikia turėti OTG kabelį.b.Naudoti OTG kabeliu prijunkite telefoną su kai kuriais įranga, kaip klaviatūros, pelės, U disko, ir tada jūs galite naudoti ją, kaip įprastai, tai reiškia, kad telefonas turi OTG funkcija. 4. Šis fotoaparatas yra netoli fokusavimo atstumas kamera, kameros fokusavimo atstumas 3cm iki 8cm.Jei fokusavimo atstumas per 8cm, jis negali gauti aiškų vaizdą. 5. Prašome perskaityti aukščiau atidžiai.Prašome atidžiai patikrinti, ar jūsų telefoną, prieš užsakant, ar mes negali būti atsakinga dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

Kaip naudoti:

1. Dėl "Android" telefonas: nuskenuokite QR kodą į Rankinį įdiegti PROGRAMĄ, arba iš CD įdiegti PROGRAMĄ, arba atsisiuntimo nuorodą įdiegti APP", tada piktogramą, ekrane pasirodys mobiliojo darbalaukio srityje, spustelėkite ant piktogramos, produktą galima naudoti.Tai labai lengva valdyti šį "android" endoskopą, tiesiog atsisiųsti PROGRAMĄ, ir įdėta endoskopą į savo prietaisą, APP bus automatiškai pripažinti , tada pradėti naudoti ! (Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG funkcija ir palaiko išorinę kamerą.)

2. Kompiuterių: programinės įrangos diegimo į kompiuterį fistly (iš CD, arba atsisiųsti ją iš interneto), tada atidarykite programinė įranga, prijunkite fotoaparatą prie kompiuterio, tvarkyklė bus įdiegta kompiuteryje automatiškai.Po to ši vaizdo kamera gali būti naudojama dėl kompiuterio su programine įranga.

Savybės:

1. Naujausias modelis Android telefonus,gali būti nuotraukos,vaizdo ir garso įrašymo ir nuotraukos & video failas bus tiesiogiai saugomi jūsų "Android" mobilųjį telefoną, visą procesą įrašyti patikrinti, patogus stebėjimo ir tolesnės analizės.

2. Ji turi tekinimo varantys naudojami vaizdo šviesumo nustatymas 6 LED lemputės, kad darbas kai kuriose srityse, be pakankamai šviesos.

3. Tai yra IP67 atsparus Vandeniui vaizdo Kamera su Mikro USB į USB linija.Ji taip pat gali būti naudojama kompiuteriuose.

4. Idealiai tinka intraoral vaizdo kameros sistema, povandeninis fotoaparatas, atsparus vandeniui Mikro-kameros, motorinių transporto priemonių detektorius, kanalizacijos vamzdynų detektorių.

5. Geriausia paieškos ir gelbėjimo, baudžiamosios ir custom detektorius, aptikti archeologinių, MIKROSCHEMOS, aptikimo, priežiūra namuose, aviacijos ir kosmoso pramonės.

6. Priežiūros ir traktorių pramonei, naftos gręžimo pramonės, statybų ir pan.

Specifikacijos: * visiškai Naujas ir aukštos kokybės , lengva naudoti. * Built-in 6 LED light (su Ryškumas ir imtis Nuotraukos Valdymas) * Kabelio ilgis: 1 M./1.5 M/2M * Objektyvo(mm): 5.5 mm/7mm * Laido Tipas: Minkštas Kabelis * atsparus Vandeniui laidus endoskopą * Peržiūrėti kampas: 66 * Nuotraukų fotografavimas ir vaizdo įrašymas * skiriamoji geba : 640*480(VGA) * LED: 6 Baltos spalvos LED šviesa * Židinio nuotolis: 3cm iki 8cm * Vandeniui lygis: IP67 * Paramos sistemos: Android /Windows 2000 / XP / Vista / 7 * Temperture: -20 ~ +85.laipsnis

DUK:

Q. Jei pirkti, tai endocope, Bet reikalavimas mobilųjį telefoną ?A. Pls įsitikinkite, kad jūsų Android telefonas (sistema aukščiau 4.1) su OTG Funkcija ir gali būti prijungti Išorinę Kamerą.Jei jis neveikia, prašome pakeisti dar viena "android" telefonas ir atitinka šias sąlygas.Jei dar nėra gerai.Pls bandymo jį į savo kompiuterį, nereikia pamiršti, kad įdiegti tvarkyklę pirmas.Jei bandysite minėtą operaciją ir dar ne slove problema.pls, prašome susisiekti su mumis.Ne disput nėra Blogas peržiūros!!!ačiū

Kodėl ENDOSKOPŲ gali dirbti kompiuterio ,Bet ne dirbti mobilųjį telefoną ?

A. Jei ENDOSKOPŲ negali dirbti su savo mobilųjį telefoną.Bet Gali dirbti su kompiuteriu.Tai reiškia, kad jūsų mobilusis telefonas yra ne rungtynės, Ir Endoskopų yra geras.

Q. tai endoskopą, gali dirbti su " IOS " mobilųjį telefoną ?

A. Ne, tai yra Android.

Q. kokia programa turėtų būti atsisiųsti ?

A. android: https://drive.google.com/open?id=0B7hvC9EqzOpkcFlYYklfdl9hejg

Pc: https://drive.google.com/open?id=0B7hvC9EqzOpkNFlxZzJWOTVha2M

  • Modelio Numeris: endoskopą fotoaparatas
  • Funkcija 5: Mini Vaizdo Kameras
  • Objektyvo: 7mm/5.5 mm
  • 3 funkcija: Endoskopą Android
  • 4 funkcija: Endoskopą USB
  • Kabelio Ilgis: 1M/1.5 M/2M
  • Prekės Pavadinimas: KERUI
  • Funkcija 6: 5vnt/pakuotė
  • Funkcija 1: IP67 atsparus Vandeniui
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Laido Tipas: Minkšta Viela
  • Objektyvo (mm): 7mm
  • 2 funkcija: 6 aukščio Balta, šviesos Diodai

Žymos: signalizacijos kerui, 3 usb endoskopą, blackout kino langą, usb jungtis android, automobilių endoskopą 13, endoskopą vaizdo kamera, kamera, 5 endoskopą usb, android fotoaparatą endoscop, miata automobilių fotoaparatas.

Parašyti atsiliepimą

KERUI 5vnt Endoskopą Kamera 7mm/5.5 mm Lanksti IP67 atsparus Vandeniui 6 Reguliuojamas šviesos Diodų Tikrinimo Borescope Kamera, USB, Android PC

KERUI 5vnt Endoskopą Kamera 7mm/5.5 mm Lanksti IP67 atsparus Vandeniui 6 Reguliuojamas šviesos Diodų Tikrinimo Borescope Kamera, USB, Android PC

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai