Nauja prekė

Nauji Karšto), 3,7 V ličio polimero baterija 484060 494261 MP4 MP5 PSP žaidimas GPS navigacijos bendrosios paskirties Li-ion Ląstelių

999 Prekės

€7.85

-46%

€14.55

Pridėti prie pageidavimų

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę, Jei jums reikia p nuomos tvarka,Ačiū!Patarimai: Sveiki,draugas,atkreipkite dėmesį,Jei proto nereikia pirkti,tikiuosi, jūs galite suprasti,Ačiū! 1. Prieš pirkdami, prašome patvirtinkite savo mašina, ar remti šį batteryBattery modelis yra sizeas ilgai, kaip tinkamą dydį galite. 2. Baterijų Įtampa 3,7 V-4.2 V normalBattery Dydis ir Talpa yra klaida rangeBut mes galime rasti tinkamą vienas skirtas jums. 3. Dauguma rūšių baterijų nebuvo purškiamas Baterija ModelVoltageCapacityetc., NE Mažmeninės prekybos BoxPacked Saugiai Burbulas Maišelį. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Jei šis punktas su plug atminkite, kad pasakyti mums, kokios plug jūs wantotherwise mes atsiųsime elementą, be jungties jums.Funkcijos: 1. 100% brand new. 2. Aukštos kokybės ir didelės talpos. 3. Įmontuota apsaugos grandinę PCM už kelią per įkrauti arba per iškrovimas. 4. Paketą sudaro: 1 x VNT. ličio polimerų Įkraunamą bateriją.Programos 1. Baterija yra įrengta apsauginė plokštė, kuri turi funkcijų, užkirsti kelią per apmokestinimo, per iškrovimas, per srovės, trumpo jungimo ir kt. 2. Šis produktas yra daugiausia taikomi MP3 MP4 MP5 Navigatorius GPS PSP "Bluetooth" Žaislai DVR Garsiakalbis Mikrofonas Diktofonas Mobiliojo Telefono Avarinio elektros Energijos Tiekimo Planšetinį KOMPIUTERĮ, Mobilųjį Telefoną, PDA FOTOAPARATO Maitinimo Banko DVD EVD Smart Laikrodžiai E-knygų Nešiojamojo kompiuterio Sraigtasparnio Elektroninių Cigarečių ir kitų elektroninių prietaisų.

Vardinė įtampa: 3.7 V

Nominali talpa: 1200mAh, 1C biudžeto įvykdymo patvirtinimo

Įkrovimo srovė: standartinis mokestis: 0.5 C, greita įkrova: 1.0 C

Standartinis įkrovimo būdas: 0.5 C CC (nuolatinės srovės) mokesčio 4.25 V, tada CV (nuolatinė įtampa yra 4,2 V) mokestis iki įkrovimo srovė yra mažiau kaip 0,05 C

Maksimali įkrovimo srovė: 1C

Didžiausia impulsinė srovė: 1C

Išleidimo cut-off įtampa: 2.75 V

Išleidimo temperatūra: -20 ° C~+60 ° C

Įkrovimo laikas: 2-4hrs (standartinis); 2 val (greitai)

Vidinė varža: 20m (Maks.)

Įkrovimo ir iškrovimo laikas: daugiau nei 800 kartų

Savaiminio išlydžio: mažiau nei 400uA

Vidaus atsparumas: atsparumas apsaugos plokštė yra mažiau nei 20m, ir vidaus varža baterija yra mažesnė nei 30m

Apsaugos funkciją: per imti, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo, per srovės, trumpo jungimo apsauga, nei temperatūros apsauga

I. gyvybės MP3 ličio baterija

Kaip mobiliojo telefono ličio baterija, MP3, integruota ličio baterija yra giliai įkrovimo įdėti apie 300-500 kartų (GB), kuris yra apie vienerius arba dvejus metus po žaidimo laikas bus sutrumpintas, žinoma, kai kurie net visiškai negali paleisti, tada jūs turite pakeisti nauja baterija.Ir beveik visos prekės ženklą mašina be klientų aptarnavimo tarnyba, siekdama sumažinti išlaidas, įrengtas, kuris yra naudojamas B baterija produktų (gamyklos gaminius su trūkumais, defektais, klasę), bendrojo naudojimo po trijų mėnesių baterijos veikimas gali mažėti, trumpesnė gyvenimo trukmė.

Du, MP3 ličio baterija atkūrimo laikas

Mašinos talpa ir žaidimo laiko ir baterijos energijos suvartojimas yra susijęs su dydžiu didesnį ekraną, bendras baterijos energijos, yra taip pat didesni.Ličio baterija 1.2 colių žemiau MP3 talpa 150--300mAh apskritai, po visiško įkrovimo žaidimo laiko 8 valandas, arba tiek, ličio baterija 1.5-1.8 colių ekranas, MP3 pajėgumų, paprastai yra 300--1000mAh, 2.5 colių ekranas MP4 baterijos talpa apie 1800mAh.Nes nėra prekės ženklą mašina, klientų aptarnavimo, siekiant sumažinti išlaidas, įdiegtų, kai yra B baterija (gamyklos gaminius su trūkumais, defektais, klasę), bendrieji gebėjimai prekės yra apie 20% mažesnis nei, grojimo laikas bus trumpesnis.

Trys, kaip nustatyti, mano kompiuteris yra problema, baterijų?

Jei jūsų MP3 Bluetooth " įrenginys yra šių reiškinių, ji turi būti baterijos problema ir turi būti pakeistas:

1 naudoti daugiau nei metus, žaisti (budėjimo režimas) laikas yra gerokai sutrumpinti (apie 3 valandas), nurodant, kad akumuliatoriaus talpa yra ribotas tarnavimo atvyko.

2 Gali paleisti arba išjungti: akumuliatorius vidaus trumpojo jungimo ar bloga kokybė, būgniniai dujų aukštyn arba vidaus varža tampa didesnis, baterija, yra neteisingas.

3 atkūrimo efektas tampa dar blogiau: vidaus varža baterija padidina, o išėjimo įtampa yra per maža.

4 negali žaisti: Baterija žiedas arba apsaugos grandinės žiedas, baterijos gedimo.

Pastaba: MP3 normalu, jeigu pradėti, kaip vėliau nustatyta, kad kaltės, yra daugiau kaip 90% baterijos yra dėl kitų priežasčių, elektroninių komponentų yra mažiau tikėtina, kad žiedas, ir baterijos yra medžiagų, kokybė yra nevienoda, ir platinimą įkroviklis paprastai yra didesnis, nei išėjimo įtampa, baterijos, specialios ribotos slėgis (4,2 V) funkcija.Visiškai remtis ląstelių linijos, apsauga, lengva sugadinti.Vertė MP3 mažų ląstelių priežasčių ir negalite naudotis yra labai nepatogu!

Keturi, kaip žinoti, baterijos modelis mašinos?

1, atidaryti mašiną: kad drąsiai atidaryti mašiną, MP3 vidaus yra iš tikrųjų labai paprasta, nereikia nerimauti dėl žalos mašina.Atidžiai patikrinkite mašinos, ir pamatyti, ar yra varžtai, su nedideliu atsuktuvu gali būti atidarytas, apskritai, yra ne shell surištos arba yra mygtukas ant kortelės, su peiliu išilgai siūlės savaitę po to, kai jie gali atidaryti arba atverti, atsargūs, bendro shell nebus pažeisti, dėmesį klavišą.

  • Prekės Pavadinimas: yorwats
  • Įtampa: 3.7V
  • Modelio Numeris: Polimerų baterija
  • sąlyga: 100% Naujas
  • Kiekis: 1PCS
  • Paslauga: Parduotuvė garantija
  • kilmės vieta: Kinija
  • Įkrovimo: Taip
  • Naudoti: MP3 / MP4 Grotuvas
  • Funkcija: Įkraunamoji Baterija
  • Apsauga: pcb
  • Pakuotė: Taip
  • Tipas: Standartinė Baterija

Žymos: battry psp 2000, aukso psp 2000, informacijos psp 2000, rėmas psp 2000, paramos psp 2000, kryžiaus psp 2000, atveju, psp 2000, varžtai psp 2000, kūno psp 2000, įranga psp 2000.

Parašyti atsiliepimą

Nauji Karšto), 3,7 V ličio polimero baterija 484060 494261 MP4 MP5 PSP žaidimas GPS navigacijos bendrosios paskirties Li-ion Ląstelių

Nauji Karšto), 3,7 V ličio polimero baterija 484060 494261 MP4 MP5 PSP žaidimas GPS navigacijos bendrosios paskirties Li-ion Ląstelių

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai