Nauja prekė

10vnt PL2303HX USB Perkelti į TTL RS232 Nuoseklusis Prievadas Adapterio Kabelį Modulis PL2303 Konsolės Atkūrimo Atnaujinti

999 Prekės

€11.02

-5%

€11.60

Pridėti prie pageidavimų

Pastaba: jei Norite naudoti šį straipsnį:

Gal turite įdiegti versija 3.2.0.0 Skaityti šį straipsnį :

Linijos seka apibrėžta raudona +5 V, juodas GND, žalia RXD, TXD balta

Speciali pastaba:

A) ryšį tik parduoti maža plokštelė, įrankis.Mes naudojame nėra susipažinę su, jie negali teikti veiklos gaires.Daug modelių rinkoje, ir sugebėjimus kiekvienam asmeniui, ir toli, todėl mes negalime būti prižiūrimi, kad jums pavyks.Ne todėl, kad jis nebuvo sėkminga ir mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, tada mes kaltinti nei Dou!

B) Mes išsiųsti išbandytas, priminti pirkėjams, nereikia gauti tiesiai po operacijos, siekiant išvengti ne manau, kad yra problema.Atlikite paprastą bandymą, yra paprasta: jei jūs įtraukėte linija prijungta prie kompiuterio, kompiuterio, raginimus "Rado Naują Aparatūrą ...." prijungtas (GND) su multimetro juodas parkeris, raudonas rašiklis pasiimti (RX) ir (TX) įtampa gali būti matuojamas, tada mažos plokštės turi būti gerai.Specialios instrukcijos, čia (GND) į įtampos smeigtukai, galios turi būti sudeginti, todėl vartotojui laidai turi būti tiksliai išmatuotas smeigtukai prietaiso, siekiant išvengti nereikalingų nuostolių!

Kai kurie pirkėjai yra ne atsargūs, sudegė mikroschema, ar ne, skristi ar mašina pati nepalaiko atnaujinti, tarkim, mūsų valdyba Prašome pirkėjų Apeiti, ačiū.Tokia situacija nesuteikia grąžinti arba grąžinti už elgesį negauna vertinimo ir Vargšų.

Pastaba: 3.3 V ir 5.0 V galia yra nustatyti (tai yra energijos tiekimo mikrovaldiklis, atnaujinti mašinų nereikia mažas plokštė) atjungti nuo kompiuterio, nustatyti trumpiklius imtis, nereikia gyventi siekiant išvengti žalos įranga.

Pin jungtis ir aprašymas:

Neteisingas ryšį būti tikri, kad rasti pin apibrėžimai, ypač GND turi būti prijungtas prie įtampos dėl pin, ir RX ir TX terminalo nėra prijungtas prie VCC pin (tikrasis matavimas kai VCC pin įtampa iki 14V.) turi būti sudegintas adapterio kabelį chip, tam tikrų pastaba, nereikia imtis savo mažųjų plokštė eksperimentuoti, ar įrašyti Mes neatsakome.Turi rasti pin apibrėžimai į kitą.

Prisijungimo būdas: kartoti Teptuku reikia tik trys eilutės, paprastai naudojamos RX TX GND trys signalo linijų VCC be prieiga.Pirmiau 4,5 adata draugas, kuris nėra prijungtas prie VCC ir BT adata.Naudoti RXD, susiję su tikslinėms valdybos TX etapas, TXD ir tikslą valdybos RX, GND sujungtas su GND jei ne, apsikeitimo RX ir TX.

Visi moduliai buvo du kartus bandymas gamyklos!

Namų turi-žr.:

Draugai pirko šį valdybos elektronikos pagrindu.Bent jau pripažinti RX TX GND VCC šių dalykų, nežinau, prašome ne pirkti, pirkti, jis bus ne gauti.

Dar kartą patvirtina, kad elektroninio nereikia pirkti! !Mes pardavė kiekvienas modulis po savininkas asmeniškai testuotas, geros būklės, prieš saugumo klausimas vertus, neapgadinta, kai pirkėjas gavo prekes ne aklai į apygardos pirma aiškiai suprasti laidų operacija, modulis produktų, kai pardavė nuolaidų nesikeičia, visi pirkėjai žino! ! !

Atkreipkite dėmesį, kad mes ne pateikti atnaujinti pamoka.USB TTL atnaujinti valdybos ir išmokyti jus, kaip laidų.

Kai kurie pirkėjai yra ne atsargūs, sudegino modulis ar ne, ar nepalaiko atnaujinti pati mašina, tarkim, mūsų modulis, pirkėjų Apeiti, ačiū.Šis modulis nesuteikia grąžinti arba grąžinti už elgesį.

Jungtis:

RX TX;

TX RX;

Žemę-žemė (GND GND)

USB-to-serial valdybos funkcijos:

Paprasta serijos komunikacijos.

2 arba ADSL maršrutizatorius firmware upgrade.

3 GPS serijos komunikacijos.

4 kietojo disko firmware atnaujinti.

5 lengva naudoti, RX prie MCU TX; TX gavo MCU RX prisijungę.Nereikia naudoti MAX232 perskaičiavimo.

6 HyperTerminal; populiarios serijos derinimo įrankius.

7 įvairių palydovo atnaujinti.

...............Universalus USB į serial valdyba

Modulio naudojimas

1, įdiegti tvarkyklę,

2, paleiskite kompiuterį iš naujo,

3 modulis prijungtas prie kompiuterio USB jungtį, sistema automatiškai įdiegti tvarkyklę

4, TXD ir RXD prisijungę (tai yra, su a DuPont liniją prijunkite kištuką TXD RXD) modulis neskaityti priėmimo

5, atidaryti [Serijos derintuvas]

XP sistemos diegimo procesas:

Pirma, atsisiųsti tvarkykles, Spustelėkite piktogramą, jei norite pradėti diegti, spustelėkite Pirmyn, kol bus baigtas.

Įdiegtas teisingai; Device Manager - Port - žr. USB-to-Serial Comm Port (COM3 / COM prievadą, kai prijungtas USB sąsaja bus rodomas skiriasi)

Dvi mažos plokštės į atnaujinimo, sistema automatiškai įkelti tvarkyklę.Pastaba: DuPont linija trumpuoju TXD ir RXD veiktų tinkamai bandymų modulis.

Keisti šias, ir paspauskite atitinkamą raginimus, galite patikrinti, ar modulio normaliai dirbti.

Pastaba: jei Norite naudoti šį straipsnį:

Gal turite įdiegti versija 3.2.0.0 Skaityti šį straipsnį :

  • sąlyga: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: Megmoki
  • Modelio Numeris: PL2303HX USB Perdavimo
  • Pakuotė: CINKAVIMAS
  • Tipas: Įtampos Reguliatorius
  • Maitinimo Įtampa: STANDARTAS
  • Prašymas: Elektros Žaislas
  • Išsklaidymo Galia: STANDARTAS
  • Darbinė Temperatūra: STANDARTAS

Žymos: max232 rs232 ttl modulis, bb buzzer, užpakalis toneriai, max3232, garso interfac, mini rs232 ttl konverterio, pl2303 rs232 usb, ttl usb, pl2303 rs232, rs 232 į usb.

Parašyti atsiliepimą

10vnt PL2303HX USB Perkelti į TTL RS232 Nuoseklusis Prievadas Adapterio Kabelį Modulis PL2303 Konsolės Atkūrimo Atnaujinti

10vnt PL2303HX USB Perkelti į TTL RS232 Nuoseklusis Prievadas Adapterio Kabelį Modulis PL2303 Konsolės Atkūrimo Atnaujinti

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai