Nauja prekė

Motociklo Raudona CNC Universalus Kill Switch Stop Mygtuką Pradėti HONDA CR125R CR250R CR500R CRF150R CRF150F CRF250R XR250R XR600

999 Prekės

€6.54

-18%

€8.07

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

100% Visiškai Naujos, Niekada Ant, Aukštos Kokybės

Jis Yra Atsparus Vandeniui, Skirtos

Universalus CNC Erzina Kill Switch ATV, Motociklų, Motorolerių,Quad ir t.t

Korpusas CNC Apdirbti Iš Aliuminio Ruošiniai

Nužudyti Mygtukas Yra uždaryta Gumos Boot Aplink Jį, Apsaugo Purvą, Vandenį Ir Drėgmę Nuo Jungiklio kontaktai

Apačioje Būsto Apkabos, Seperates Ir Palengvina Montavimą

Nėra Back Plate, Jums Reikia Pritvirtinti Šis Jungiklis Su Stabdžių Ar Sankabos Svirtį.

Specifikacija:

Spalvų Variantai: Oranžinė/Mėlyna/Raudona/Žalia/Aukso/Juoda

Medžiaga:CNC Naudojami 6061-T6 Aliuminio

Šis jungiklis naudojamas sustoti arba pradėti naudoti tik tada , jūs galite įdiegti 2sets jei jums reikia sustoti ir nužudyti .

Tinka:

Tinka Daugumai Motociklų, Visi Modeliai Visus Metus

Komplektą Sudaro:

Viena Kill Switch Su Pajungimo

nepirkite, Jei Jums nereikia Patvirtinti, Kad Jūs Galite Naudoti Juos, Tiesiog Paklauskite, Detalus Brėžinys, Siekiant Patikrinti, ar Jie Yra, Montavimas.

jūs gausite tos pačios prekės, kaip vaizdai.Gal Šiek Tiek Skirtumas Per Spalvą, Pvz., Atsižvelgiant Metu Kulka.

Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, tai reiškia, kad laivybos kompanija bus už šiuos mokesčius, jums, jei norite gauti elementus

o Laivybos laikas į Kitą formą:

gal Haja Šiek tiek vėliau, Kaip Laivybos Bendrovė Arba Muitinės, aš norėčiau Jums Susisiekti su Mumis, Jei Nedelsiant, Bet Ne Atidaryti Disputs, Nes Ji Yra Ne Mūsų Klaida

Jei Norite Išsiųsti Express, Kartais Žmonės, Ne Paštu, Kad Jūs Pasirinkote, Nes Ten Bus Problemų Su Muitinės Klirensas, Ir, Gal Būt, Pristatymo Laikas, Ne Greičiau.

prašome susisiekti su mumis el. paštu per 30 dienų, jei jums reikia grįžti.

grįžti prekė turi būti pradinės būklės, siųsti elementą atgal į adresą, jie pasakys.

pirkimo kaina bus grąžinti, bet siuntimo išlaidas nėra grąžinami jei pirkėjai pirkti produktų klaidos, pirkėjams reikia mokėti grįžti laivybos kaina.

pirkėjai gali reikalauti grąžinti visą apima laivybos kaina arba keisti produktus nemokamai, jei mes posted negerai produktai, pakuotė prarado per laivybos bendrovės, prastos kokybės arba produktai yra suskirstyti siuntimo metu, (reikia išvalyti nuotraukas gaminių ir pakuočių) .

kaip mūsų gera pirkėjas, linkiu mums gali suteikti teigiamų atsiliepimų gavusi mūsų aukštos kokybės produktus.mes visada gauti nuolaida ar dovana antras-pirkti klientus, kurie mums duoti teigiamų atsiliepimų.

mes parodysime laivybos laikas klientams, todėl nereikia palikti mums neigiamų atsiliepimų, jei jūsų paketų atvyko vėlai, kurios sukelia laivybos kompanija.

nedvejodami rašykite mums, jei turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.neatidarykite ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai, pasitiki mumis ir atsiųsti mums laišką tiesiai, jokių problemų gali būti išspręsta.

  • Medžiagos Tipas: Aliuminio
  • Specialios Funkcijos: Jungiklis
  • Prekės Pavadinimas: JFGRACING
  • Prekės Svoris: 0.05kg
  • Prekės Skersmuo: 3cm
  • Elemento Plotis: 3cm
  • Elemento Aukštis: 2cm
  • Modelio Pavadinimas: X201804121036

Žymos: crf250l, cnc stop, xr 600 oro, honda jungiklis, cnc kill switch, Xr 600, 150 baf, crf230f, atv lenktynių kelnės, xr400r.

Parašyti atsiliepimą

Motociklo Raudona CNC Universalus Kill Switch Stop Mygtuką Pradėti HONDA CR125R CR250R CR500R CRF150R CRF150F CRF250R XR250R XR600

Motociklo Raudona CNC Universalus Kill Switch Stop Mygtuką Pradėti HONDA CR125R CR250R CR500R CRF150R CRF150F CRF250R XR250R XR600

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai