Nauja prekė

Staltiesė lankstus stiklo gamybos Rusija

999 Prekės

€9.36

-11%

€10.52

Pridėti prie pageidavimų

Staltiesė lankstus stiklo gamybos Rusija!Storis 0,7 mm.Stačiakampio formos.Skaidrią plėvelę ant stalo!Apsauga nuo įbrėžimų, purvo, žetonų!

Produktas yra labai praktiška, nereikalauja specialios priežiūros.Pakanka nuvalyti drėgna šluoste ir šepečiu trupinius po to, kai maisto.Produkto PVC absoliučiai neturi gniuždymo ir nereikia plauti.

Toks produktas yra ne bijo, kad netyčia išsiliejo verdančio vandens, ant stalo.

Tačiau, mes ne rekomenduojame jums įdėti į produktą karšto keptuvėje ar kitų patiekalų, kurie tik buvo nuimti nuo ugnies.Šiuo atveju, gaminys, greičiausiai, bus ne stovėti ir išlydyti.

Staltiesė pagaminta iš PVC staltiesė yra labai elegantiškas ir dekoratyviniai atrodo, ji padidėjo stiprumo savybes, kad gali atlaikyti net ir aktyvaus kasdienio naudojimo.

Staltiesė yra dažnai be nuotrauką, kuri leidžia jį naudoti griežtas, minimalistinis interjeras.

Tai lengva pašalinti nešvarumus, patenka ne riebaluotas dėmes.Naudojant produktą yra visiškai tylus: ten bus ne šalkoņa, nr. Shelest, jokių kitų garsų, nuo prisilietimo.Tai lazdelės sandariai prie stalo, patikimai apsaugo ją.PVC gaminiai yra populiarūs tose šalyse, Vakarų, o dabar labai greitai pristatė mūsų gyvenime.Taip pat jums bus dėkingi jų praktiškumas, ilgaamžiškumas, universalumas ir dekoratyvūs.

Jei norite įsigyti griežtai praktinis modelis, be raištelių ir kiti dekoro, tinka kasdieniniam naudojimui ir tinka į modernaus lakoniška interjero, pasirinkti rusų produktų griežtų stačiakampio formos.

Skaidri PVC staltiesė-tai šiuolaikiška alternatyva tekstilės gaminiai, naudojami siekiant apsaugoti lenteles iš visų rūšių žalos ir taršos.

Panašus produktas yra geriausias sprendimas tiems, kurie nori išlaikyti baldai puikios būklės, bet nenori naudoti šiam tikslui, bet intriguojantis priedai-servetėlės, staltiesės, padėkliukai, gluenki, stalo takelius ir pan.

Staltiesė yra naudojami, o ne puošmena, bet ir praktiniais tikslais.

Dėl aukštos kokybės šia medžiaga, laikymo trukmė staltiesė yra beveik inexhausted (atsižvelgiant į tinkamas veikimas).

Geriausia, ką moteris gali padaryti už jos virtuvė yra apsaugoti valgomasis stalas.Ir vienas iš geriausių skląsčiai iki šiol, yra silikono staltiesė.Specifikacijas ir privalumai:

120 х60см 120 х80см, 140x80 cm, 140x60,

Spalva: Skaidrus

Dangtelio medžiaga-PVC,

Storis = 0,7 mm Svoris = 670gr.

Non-slip, ne lenkimo, nr. raukšles ir raukšles dėvėti, atsparus, patvarus, lankstus, karščiui atsparūs, daugkartinio naudojimo (ją galima naudoti bet kur).

Labai populiarus ir modernus, bus papuošti bet kurią lentelę, ją galima naudoti tiek savarankiškai ir per kitus.Audinio staltiesė arba padengti.Taikoma:

• Stiklas, lentelės;

• Medinės lentelės;

• Virtuvės stalus;

• Valgomojo stalai;

• Darbo vietą;

• Studento darbo stalo;

• Komodos, lentynos, palangės;

• Dėl skalbimo mašina;

• Grindų po kėde ir vieta, kur jie valgo

Augintiniai; ir t.t.

  • Naudoti: viešbutis
  • Kilmės: RU(Kilmės)
  • Formos: Stačiakampis
  • Prekės Pavadinimas: Катрина
  • Medžiaga: PVC

Žymos: rus, padengti tabl, filmas atspalvis, automobilių, lanksti staltiesė, automobilių rusija, apvali staltiesė, staltiesė tabl, automobilių atspalviu langą, medvilnės staltiesė, automobilio rusijos aplinkosaugos ¾enklelis.

Parašyti atsiliepimą

Staltiesė lankstus stiklo gamybos Rusija

Staltiesė lankstus stiklo gamybos Rusija

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai