Nauja prekė

Dėl Aviečių Pi 4B Apsaugoti Langelį Padengti Greitas Šilumos Išsklaidymo w/ Aušinimo Ventiliatorius

999 Prekės

€5.31

-7%

€5.71

Pridėti prie pageidavimų

Aukciono Pavadinimas bus čia!Savybės:

Ultra-plonas dizainas

Lengva įdiegti

Greitas Šilumos išsklaidymo

Sklandžiai ir tiesiai aliuminio medžiagos

Visi uostai ir plyšius atveju gali sutapti su Aviečių Pi 4 Kompiuteris B Modelis puikiai

Atvira korpuso konstrukcija, jums nereikės nerimauti, tai bus poveikis "wifi" signalą, bet daugiau

Sustiprinta aliuminio medžiagos, lengvas ir patvarus, ilgalaikis stainles

Mes naudojame silicio aušinimo padas (storis yra tik 0,5 mm) liesti korpuso kūno išsklaidyti šilumą.Galite naudoti CPU tepalo relace silicio colling mygtukai, norėdami gauti geriau šilumos sklaida.

Dual Fan:

Triukšmas: 18dB

Mažas Energijos Suvartojimas Dizainas

Dviguba Aušinimo Expericnce, Daugiau galingas šilumos išsklaidymo

Labai Tylus Aušinimo Ventiliatorius, atsikratyti ventiliatorius triukšmingoje

Visi Sirgaliai buvo Išbandytas Mūsų Inžinierius, Labai Gražus Kokybės Kontrolės

Atnaujinti Šilumos Juosta Gali Užtikrinti Geriausias Šilumos Laidumo Poveikis

Pakavimo Sąrašas

Komplektacija 1:

1 x šarvai atveju, aviečių pi 4 B modelis(be ventiliatoriaus)

1 x Varžtai Pack

1 x Raktas

Bundle 2:

1 x šarvai atveju, aviečių pi 4 B modelis(Byla su dual fan)

1 x Varžtai Pack

1 x Raktas

Jūsų prekės aprašymas bus patalpinta čia.Jūs galite naudoti HTML, jei norite.Šrifto rūšį, stilių ir spalvų, yra iš anksto apibrėžta, bet gali būti perrašyti į prekės aprašymas lango.Prekių aprašymus, gali būti taip ilgai, kaip tu nori, kaip šablonai bus dydį, kad atitiktų ilgį savo aprašymai.

Jūsų Mokėjimo Informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Mokėjimo skyriuje kaip Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei neturite Mokėjimo Duomenis, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Laivybos Informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Laivybos skyriaus dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei neturi Siuntimo Informaciją, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Pardavimo Sąlygos bus įdėta čia.Galite sukurti Pardavimo Sąlygos skirsnis kaip Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei jūs turite Pardavimo Sąlygos, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Apie Mus informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Apie Mus skyriuje, kaip dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei neturite jokios informacijos Apie Mus, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų Susisiekite su Mumis informacija bus įdėta čia.Galite sukurti Susisiekite su Mumis skyriuje, kaip dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab.Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas.Jei jūs turite Susisiekti su Mumis informacija, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

  • sąlyga: Naujas
  • UPC: Netaikoma
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Tipas: Įtampos Reguliatorius
  • LTS: Anti Static Laido
  • Modelis: Anti Static Laido

Žymos: hdd hub, savininkas ssd, raspberri pi vesa mount, rasberry pi 4b atveju, šarvai atveju aviečių pi 4, lauke ssd, talpyklos aviečių pi, vsd xbox vienas, raspberru pi 4b atveju, metalinės talpyklos su ventiliatoriumi.

Parašyti atsiliepimą

Dėl Aviečių Pi 4B Apsaugoti Langelį Padengti Greitas Šilumos Išsklaidymo w/ Aušinimo Ventiliatorius

Dėl Aviečių Pi 4B Apsaugoti Langelį Padengti Greitas Šilumos Išsklaidymo w/ Aušinimo Ventiliatorius

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai