Nauja prekė

Šviesą atspindinčios liemenės 8 šviesos LED4cm platus ir aukštas, elastingas elastingas diržas veikia drabužiai gali būti pritaikyti spausdinti Saugos Liemenė

999 Prekės

€6.80

-45%

€12.58

Pridėti prie pageidavimų

LED Elastinga Sporto Atspindinti Liemenė Reguliuojama V-formos Šviesos Liemenė Už Naktį Veikia Motociklo važiavimas Dviračiu

Kulka Taškų:

1、Super Šviesus: "europa 2020" atnaujino LED atspindinti liemenė turi super ryškus LED šviesos ir atspindinti juosta, kuri gali padaryti jums matomas iš 600 metrų, todėl jums saugesnis.

2、Patogus ir Aukštos kokybės Medžiagos: Ši medžiaga veikia diržas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Jame yra odos draugiškas, patogiai ir laisvai reguliuojamas, tinka vyrams, moterims ir vaikams.

3、8 Šviesos Ir 3 Režimai: Tai veikia liemenė turi dvi puses šviesus 4 LED juostelės su raudonos šviesos, todėl galite būti matomi 360 laipsnių kampu.Iš dviejų pusių, Led turi 3 režimai: pastovus šviesos, greitai blykstė, lėtas blykstės.Jūs galite laisvai pasirinkti jūsų pageidaujamą darbo režimą.

4、skirtas Jūsų Saugumui: Tai hi-vis liemenė suteikia jums galingas priekinis žibintas, saugos įspėjimo galinis žibintas, 360 laipsnių matomumo skirtingai nuo bet kurio kito produkto rinką.Atsižvelgdama jūsų saugumą ir matomumą į kitą lygį!

5、Lengvas & Universalus: Su keturių reguliavimo sagtys ir elastingas dirželis, jūsų LED atspindinti liemenė yra lengvai dėvimi marškinėliai, sporto įranga, žiemos paltai arba bet kokio tipo drabužių visais metų laikais.Itin sustiprinti savo saugumą važiuojant, dviračiais, šuo vaikščioti, motociklų sportas, bėgiojimas, vaikai žaidžia, nukreipti srautą ir daugiau.

Savybės:

1. LED žibintai, yra trys režimai: greitas, lėtas, flash, įprastinių šviesos.

2. Elastinga, galima koreguoti dydį liemenė yra labai tinkama įstaiga, 360 laipsnių visiškas atspindys.

3. Baterija gali būti pakeistos,jis baterijos modelis yra CR2032. Krūtinės diržas tinka daugumai kūno tipų naudojant.Asortimentą adjustmnets juosmens juosta perimetras yra 27,5 - 39.7 colių.

4. Geriausias sporto reikmenys, bėgikai, bet ir lauko veikla, pavyzdžiui, bėgimas, važiavimas dviračiu, vaikščiojimas, bėgimas, dviračių, motociklų, šuo vaikščioti, voleliu blading, kablys, žygiai, šuo-pėsčiomis, vaikams žaisti ar dirbti statybos aikštelėje, eismo saugos ir kt.

Specifikacija:

Ilgis: 30-43cm aukščio

Juosmens apimtis: 70-100cm aukščio

Medžiaga: 3.8 cm, elastingas elastingas juostos

Atspindinti medžiaga: šviesą atspindinčios gardelės

Produkto naudojimas: Tinka naktį saugos, naktį bėgikų, dviračių, vairavimo kitų vardu ir pan.

Paviršiaus medžiaga: elastingas atspindintis elastinės juostos

Atspindys atstumas: 200 metrų nuo šviesos

Elektros baseinas: prieš ir po CR2032

LED apšvietimas: du priekiniai ir galiniai, 4 Led kiekvienas, paprastai raudonos šviesos

Pakavimo Sąrašas:

1*LED Elastinga Sporto Atspindinti Liemenė

  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Liemens apimtis: 70-100cm aukščio
  • Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: Liemenė
  • Lytis: VYRAI
  • Stilius: Saugumo Atspindinti Liemenė
  • Funkcija: Reflective
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Ilgis: 30-43cm adjustable
  • Audinio Tipas: Broadcloth

Žymos: atspindi liemenė, aukštos matomas liemenė, rausvos spalvos, saugos liemenė su užtrauktuku, manicotti ciclismo, dokitmilu ciclismo, aukštos atspindinti liemenė, cubrebotas ciclismo, saugos liemenė rose, liemenė darbo, fr atspindinti liemenė.

Parašyti atsiliepimą

Šviesą atspindinčios liemenės 8 šviesos LED4cm platus ir aukštas, elastingas elastingas diržas veikia drabužiai gali būti pritaikyti spausdinti Saugos Liemenė

Šviesą atspindinčios liemenės 8 šviesos LED4cm platus ir aukštas, elastingas elastingas diržas veikia drabužiai gali būti pritaikyti spausdinti Saugos Liemenė

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai