Nauja prekė

Tikroviškas Penis Skersmuo 5cm Dildo Didžiulį Gaidys Minkštas Dvigubas Silikono Dick Suaugusiųjų Žaislai Nekilnojamojo Odos Touch Sekso Žaislai Moterims, Masturbator

999 Prekės

€7.74

-30%

€11.21

Pridėti prie pageidavimų

Tikroviškas Penis Skersmuo 5cm Dildo Didžiulį Gaidys Minkštas Dvigubas Silikono Dick Suaugusiųjų Žaislai Nekilnojamojo Odos Touch Sekso Žaislai Moterims, Masturbator Реалистичные Пенис Диаметр 5 см Фаллоимитатор Огромный Петух Мягкий Двойной Силиконовый Дик Игрушки Для Взрослых Реального Прикосновения Кожи Секс-Игрушки Для Женщин Мастурбатор Prekės Aprašymas: Pagaliau tai VIENAS!Dildo, kad yra saugus jūsų kūno, ir jaučiasi neįtikėtinai realus, oda gali būti ištemptas aukštyn ir žemyn veleno tikroviškų ir įdomių stimuliacija.Dildo paviršiaus, yra knibžda venų, sluoksnių raukšles.Savo vidaus protruded minkšti kamuoliukai gali atnešti stipresnis malonumas.Dydis: ilgis 21 cm, skersmuo 5 cm svoris 500 g, Labai ryškus, dildo, sunku viduje ir minkštas už, apyvarpės ant paviršiaus sluoksnis gali būti fondled aukštyn ir žemyn.Viduje kapšelį yra skirtos kilnojamasis sėklides santykiu, kaip kad tikro žmogaus.KĄ TURĖČIAU DARYTI, KAD TINKAMAI VALYTI ŠIS ŽAISLAS? 1*valykite žaislų, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu, kad neturi būti alkoholio ar acetono ingredientų. 2*Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, nuo tiesioginių saulės spindulių.

3*pirmą kartą išvalyti jį, galite sterilizuoti į indaplovėje, bet rekomenduojama tai daryti nuolat, kad būtų išvengta žalos minkštas stroker

Vežimą:

-Paprastai, Mes išsiųsti pagal logistikos metodą pasirinkti.

Jei jūsų užsakyme daugiau nei 2KG, ji tik gali laivas per EMS,DHL, UPS ir "FedEx".

Pristatymo Laikas

- Kinija Paštu ORO Maill: Paprastai 15-39 darbo dienų.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 darbo dienas, kuris priklauso nuo šalies pristatytas.

Mieli klientai, Prašome atkreipti dėmesį:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių ,šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.

Prašome patikrinti, ar jūsų šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimų ar kitų klausimų, pristatymo laikotarpiu.

Mes paprastai pažymėti savo daiktą, kaip Plastiko Priedų.

garantija grąžinimo politikos.

Paprastai prekėms, kurios nėra defektų, jie yra 100% brand new ir mes juos patikrinti, atsargiai, prieš pristatymas.

Prašome grąžinti sugedusį straipsniai per 3 dienas po to, kai jas gavo, mes atsiųsime jums naujus, bet jūs turite mokėti siuntimo išlaidų, arba Grąžinamoji išmoka bus suteikta, nes pinigų atgal.

-Garantija neapima: avarija, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

Atsiliepimai :

Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Rašykite mums arba skambinkite telefonu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū!

Gamyklos mažmeninės prekybos,įvairių dizaino, geros kokybės, teisingas kainas.

Privatumo pristatymo, slaptų paketas

Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Ačiū.Prašome peržiūrėti mano kiti daiktai.Ačiū.

  • Prekės Pavadinimas: FAAK
  • Medžiaga: Medicininio Silikono
  • Funkcijos 2: silikoninis varpos dildo
  • Elemento Tipas: dildo moterims
  • Pakuotė: Diskretiškas Packaing
  • spalva: ruda
  • Funkcija 1: dildo siurbtuko
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Modelio Numeris: sekso žaislai moterims
  • Dydis: As shown
  • Nepadori Nuotrauka: No

Žymos: mano sekso žaislai, sekso žaislas, analinis, super silicio dildo, analinis dildo, vibrat, erotinio penio žiedas, sex stroker, gaidys, dildo strapon.

Parašyti atsiliepimą

Tikroviškas Penis Skersmuo 5cm Dildo Didžiulį Gaidys Minkštas Dvigubas Silikono Dick Suaugusiųjų Žaislai Nekilnojamojo Odos Touch Sekso Žaislai Moterims, Masturbator

Tikroviškas Penis Skersmuo 5cm Dildo Didžiulį Gaidys Minkštas Dvigubas Silikono Dick Suaugusiųjų Žaislai Nekilnojamojo Odos Touch Sekso Žaislai Moterims, Masturbator

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai