Nauja prekė

12pcs/set butas chisel "PASIDARYK pats" Aukštos kokybės woodcarving įrankiai woodcut peiliai pusė dantis,šaknis,drožyba, medienos dantis nemokamas pristatymas.

999 Prekės

€33.91

Pridėti prie pageidavimų

12Pcs Medžio Kaltai Nustatyti Slenka Formų, Drožyba, Medienos Įrankiai Savybės: Šis rinkinys yra puikus profesionalai ir mėgėjai medienos apdirbimo srityje.Rankenos yra pagamintos su aukštos kokybės poliruoto medžio suteikiant jiems patogi rankena.Peiliai yra pagaminti su skustuvas aštrių grūdinto plieno.Kiekvienas dantis yra maždaug 8 cm ilgio ir ateina apsaugos suristi plastikinis korpusas.Idealiai tinka stalių, peiliai, atlikėjas, ir daugelio kitų profesijų.naudojant dantis, ranka turi dantis, dešinėje rankoje laiko, plaktukas, ir dantis reikia slosh abiejų akių.Tikslas yra išvengti dantis ir pašalinti pjuvenos skylę.Pusė dantis yra kaltiniais priekyje, ir akių turi būti kaltiniais iš nugaros komponento, ir tada dantis per priekines, tol, kol kaltiniais per. 100% kokybės ir visiškai naują.Apima Saugojimo Dėklas, Skirtas naudoti su medienos apdirbimo, drožybos projektus, tekinimo Legiruotojo plieno ašmenys Kaltai yra poliruoti baudą apdaila chromuotas movos kelią handels iš skaidymas pagal slėgio proporcingai medinės rankenos suteikia daugiau stabilumo ir kontroliuoti Kiekvieną pjovimo kraštas yra tobulinami ir buffed paruoštas naudoti nedelsiant Baigti drožyba dantis nustatyti ateina apsaugoti plastiko suristi maišelis Idealiai tinka mažoms drožyba projektus arba išsamiai darbą dėl didelės darbo vietų" Sklandžiai ir šviesaus medžio kumščiais.Tvirti, daugkartinio naudojimo, patogus, universalus ir kt. 12 skulptūrų vadovai gali patenkinti savo dizaino poreikius įvairių laisvalaikio.Didžiosios pagrindinio ir išsamios skulptūros iš medžio, molio, vaško Medžiaga: Plieno Ašmenys Medienos Rankena Pastaba: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Vienas 1/2" medienos dantis Vienas 1/4" medienos dantis Vienas 1/4", suapvalinti nosis dantis Vienas 1/4" aikštėje medienos dantis Vienas 1/4" nerijos medienos dantis Vienas 1/4" diamond point dantis Vienas 1/4" kreivi dantis Vienas 1/4" "U" skaptavimas Vienas 1/2" medienos tekinimo skaptavimas Vienas 1/2" tiesus skaptavimas Vienas 9/6" tiesiai skaptavimas Vienas 1/2" atsisveikinimo įrankis Byla Matmenys 13.5 x 10.5" Svoris 1.9 kg 12 Gabalas Medžio Drožybos Įrankių Rinkinys

1. Mūsų produktai atitinka importo ir eksporto standartus ir reikalavimus atitinkančius gaminius.Galite pirkti ir linkime jums laimingų apsipirkti.

2. Gavus jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime gamybos tikrinimo jums ir teikti greičiausias transporto paslaugos.Būkite kantrūs su savo paketą.

3. Jūs galite pasakyti mums norimą reikšmę mums atkreipti dėmesį į tai, ar mes pripažins, kad jis, kaip "talentingas dovana" mažesnės vertės. 4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba inicijuoti ginčą dėl Birutesnamai.lt. 5. SOS, prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas.Mes suprantame problemas, su kuriomis galite susidurti, ir mes padarysime viską, kad patenkinti savo poreikius. 6. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų (prašome 5 žvaigždučių).Mums tikrai reikia jūsų pagalbos. 1. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO 2. Jei norite padaryti didelį užsakymą , prašome susisiekti su mumis prieš jums užbaigti mokėjimo, mes galime suteikti jums daugiau nuolaida. 3. Patarimas: Birutesnamai.lt reikia 12-24 valandų, kad patikrinti, ar jūsų mokėjimo, prašome būti kantriems. 4. Kartais,jei jums mokėjimo pavedimu per banką, bankas gali tekti 3-5 woring dienų patvirtinti.(pavyzdžiui,kai Brazilija (Boleto).kai jūsų mokėjimas patvirtino,mes išsiunčiame per 1 - 3 dienas. 1. Mūsų produktai atitinka importo ir eksporto standartus ir reikalavimus atitinkančius gaminius.Galite pirkti ir linkime jums laimingų apsipirkti. 2. Gavus jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime gamybos tikrinimo jums ir teikti greičiausias transporto paslaugos.Būkite kantrūs su savo paketą. 3. Jūs galite pasakyti mums norimą reikšmę mums atkreipti dėmesį į tai, ar mes pripažins, kad jis, kaip "talentingas dovana" mažesnės vertės. 4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba inicijuoti ginčą dėl Birutesnamai.lt. 5. SOS, prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas.Mes suprantame problemas, su kuriomis galite susidurti, ir mes padarysime viską, kad patenkinti savo poreikius. 6. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų (prašome 5 žvaigždučių).Mums tikrai reikia jūsų pagalbos. 1. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždžių prašome), jei jūs patenkinti mūsų daiktų.Ačiū. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atviras ginčas dėl Birutesnamai.lt. 3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame problemas, jums gali turėti, ir stengiamės patenkinti jus.

  • Ašmenų Medžiaga: Didelis Anglies Plieno
  • Modelio Numeris: NO
  • Naudoti: drožyba
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Prekės Pavadinimas: OLOEY
  • Tipas: Drožyba Chisel
  • Rankenos Forma: ROUND

Žymos: inkaro užrašų knygelė, dewalt įrankiai rinkinys, mediniai drožyba peilis, vyrai kaltai, Mediena, goug, carv peilis, karbidas medžio drožyba bitai, chisel, chisel staliaus darbai.

Parašyti atsiliepimą

12pcs/set butas chisel

12pcs/set butas chisel "PASIDARYK pats" Aukštos kokybės woodcarving įrankiai woodcut peiliai pusė dantis,šaknis,drožyba, medienos dantis nemokamas pristatymas.

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai