Nauja prekė

ZONESUN GFK-160 Skaitmeninis Valdymas Skysčio Pripildymo Mašina Maži Nešiojamieji Elektriniai Skysto Vandens Butelį, Vanduo gaminimo Mašinos

999 Prekės

€41.26

-48%

€80.90

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymas

1.Šio skaitmeninio valdymo skysčio užpildymo aparatas yra kompaktiškas ir nešiojamas.Korpusas naudoja nerūdijančio plieno, todėl yra patvarus ir lengva valyti.Mašina turi savarankiškai pagrindinis siurblys, kuris gali čiulpia skystį iš savo konteinerio ir tada produkcija per antgalį.Jis gali būti naudojamas užpildyti daug skirtingų tipų aišku, plonas skysčių,įskaitant vandens, alyvuogių aliejaus, kuro, gėrimai, actas, pienas ir tt.

2. Skystis tinka: mažai klampus skystis kaip vanduo, vynas, sprendimus ir kt.Skystis netinka: labai tirštas skystis (padažas,ploviklių ir pan.), arba skysčių, kurių sudėtyje yra mažas daleles.

Parametras

Įtampa

AC 220V,110V 50/60HZ

Galia

40W

Užpildymo Diapazonas

5ml-3200ml

Maks. Srautas

2.8 L/min (vandens)

Matmenys

360x255x170mm

Skersmuo Pildymo Antgalis

Φ 8mm

Max Atstumas Čiulpia

2m

Pakartoti Klaidos

Anti-varva Funkcija

Prieinama

Atminties Funkcija be Elektros

Prieinama

Tinka Minkštas Vamzdis

17#(vidaus skersmuo: 6.4 mm, storis: 1.6 mm, max pressure0.24Mp) Dėmesio

1. Įvairių skysčių poreikius, pasirinkti skirtingų medžiagų vamzdžių.Vamzdis pateikė mums yra silikono vamzdelis.

2.Mes tikriname pripildymo mašina prieš siųsti , todėl normalu, kad mašina siurblių ir vamzdžių su vandeniu viduje, kai jūs jį gauti.

Mes atnaujinti šį pripildymo mašina,matmuo yra mažesnis nei prieš mėnesį.Funkcijos yra tokios pačios kaip ir prieš mašiną.Prašome atkreipti dėmesį, kad JAV klientų ir RU klientas gali gauti sena pripildymo mašina, nes mes laivas juos atsitiktine tvarka.

Pakavimo Sąrašas

1.Maitinimo Laido 1pcs

6.Atsuktuvas 1pcs

2.Pedalo Jungiklis 1pcs

7.Vidinio šešiakampio veržliarakčio 1pcs

3.Pylimo Stovi 1pcs

8.Rankinis Knygos 1pcs

4.Filtras 1pcs

9.Garantija, Gavimo 1pcs

5.Pildymo Antgalį 1pcs

10.Kokybės Sertifikatas 1pcs

Įrengimas

Imtis plastiko pildymo antgalį ir įdiegti ją į padavimo vamzdis. (Pranešimas trikampis galvos jungia išlydžio vamzdis).Imti įdaru-galvos stovėti, ir įdiegti ją į kairę mašinos.Įdėti pildymo galvos įrašą ir įtempkite ją lizdas raktu.

Prijunkite pedalo jungiklis su mašina, ir mėgintuvėlis su filtru žemiau skysčio lygio daviklis saugojimo aikštelė.Pozicija bakas turėtų būti mažesnė nei mašina.Pradėti bandymo mašina juk yra pasirengęs.

  • Prekės Pavadinimas: ZONESUN
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Sertifikavimo: CE
  • Pakuotė: Dėžutė
  • Modelio Numeris: GFK-160
  • Prašymas: Elektros Įrankių Rinkinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: skaitmeninis pripildymo mašina, kinija cnc staklės, vandens pripildymo mašina mineralinis, karšto antspaudas įranga, cnc router mažas, įspausti odos mašina, automatinis skystas glaistas, alyvos pripildymo mašina, įranga, užpildykite mašina.

Parašyti atsiliepimą

ZONESUN GFK-160 Skaitmeninis Valdymas Skysčio Pripildymo Mašina Maži Nešiojamieji Elektriniai Skysto Vandens Butelį, Vanduo gaminimo Mašinos

ZONESUN GFK-160 Skaitmeninis Valdymas Skysčio Pripildymo Mašina Maži Nešiojamieji Elektriniai Skysto Vandens Butelį, Vanduo gaminimo Mašinos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai