Nauja prekė

Rožinės Spalvos Blizgučiai China Undinė Vakarinę Suknelę Ilgomis Rankovėmis Off Peties Vakare Chalatai Chalatas De Soiree Aibye Artimuosiuose Rytuose, Saudo Arabija

999 Prekės

€121.76

Pridėti prie pageidavimų

Sveiki atvykę į Visą Vakarą Parduotuvė

Priminti:

Šis įsakymas taikomas tik vienas rūbas.Jis neturi jokių priedų, pavyzdžiui, kepurės, medvilnės pirštinės, skaros, apatiniai sijonai, švarkai/skaros/vyniojimo popieriaus, ir tt

Individualizuotos Paslaugos

Jei norite tinkinti dydis, užpildykite šią formą ir išsiųskite užsakymą mums, ačiū!

1. Krūtinės apimtis: cm/colis

2. Juosmens : cm/colis

3. Klubai: cm/in

4. Tuščias kulnas aukštas: cm/in

5. Gamtos aukštis: cm/in

6. Drabužių spalva (pasirinkite spalvą # iš spalvų lentelė)

7. Naudoti data

8. Kiti reikalavimai

Visą mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo

(1) importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtraukti į kainą, straipsnio ar krovinių vežimo tarifus.Šie mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.

(2) patikrinti muitinės įstaigai, savo šalį, siekiant nustatyti, kiek šios papildomos išlaidos yra prieš siūlymą/pirkimo!

Apie Mus

Mes gamyklos tiesioginės prekybos Birutesnamai.lt parduotuvė, kuri specializuojasi vestuvių ir renginių, drabužių, avalynės ir aksesuarų ir kitų mados produktų.Kaip viena iš pirmaujančių suknelė ir vestuvių suknelė dizaino kompanijų Kinijoje.

Mes turime savo profesionalių dizainerių ir dizaino daugiau nei 90% mūsų gaminių parduotuvėje.

Mes turime mūsų pačių fotografų ir profesionalūs modeliai, mes primygtinai raginame teikti 100% realaus produkto nuotraukos.

Mes visada esame įsipareigoję teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą.

Dauguma mūsų produktų yra rankų darbo ir turėti griežtus kokybės kontrolės procesą ir taip pat esame labai stiprūs užsakymą suknelės ir vestuvių suknelės.

Taip pat esame labai sutelktas į mūsų klientų aptarnavimo ir aš tikiuosi, kad jūs turite didelį prekybos patirtį mūsų parduotuvėje.

1. Grįžti - prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gavimo.Tada galite aptarti savo problemas su jav. 90% laiko mes galime išspręsti šią problemą, teikdama techninę paramą, be grįžta nieko. - grąžinama prekė turi būti geros būklės, nes jis buvo išsiųstas, nemodifikuoti, ir nėra naudojamas.Jei yra, dulkes, dėmes, žalą ir pan., mes grąžinsime nėra.Dėl suknelės, jūs taip pat turi mokėti 30% viso užsakymo sumos, kaip papildymą mokestis.Mes teikiame nemokamai taisyti savo drabužius!Bet pašto išlaidas ir persiuntimo mokestis bus jūsų sąskaitoje! -daiktai turi būti grąžinti mums per 14 dienų grąžinti.Užklausa priimta! - grįžti krovinių dengia pirkėjas. - pakeitimai yra leidžiami tik gavus defektų, klaidų pristatyti, ar sugadintų daiktų - visi elementai gali būti keičiami elementai, tą pačią kainą.Atkreipkite dėmesį, kad mes tik klausimas pakeitimo elementai gavus grąžą. 2. Dydis ar tinka klausimus Dėl visų mūsų suknelės yra rankų darbo ir pagal užsakymą, todėl gatavo suknelė bet kuria kryptimi nurodytas dydis gali pakeisti apie vieną (1) colių, siekiant įsitikinti, kad jūs suknelė puikiai tinka, mes pritaikyti siūlės, sukurtų mūsų visų aprangą, kad būtų lengvai keisti mažo dydžio, t. y., jei jums rasti suknelė netelpa, galite eiti į vietos siuvėjo padarinių, lengviau, daugiau įmanoma. 3. Grįžimo ir grąžinimo procedūros - susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyrius, nedelsiant pranešti apie bet kokias problemas, su kuriomis susidūrėte.Nuo mūsų darbuotojai visada vykdo kokybės kontrolę prieš kiekvienas daiktas ar pristatymo, mes turime jums pateikti įrodymų, problemos, kurias paminėjote.Pavyzdžiui, jums gali tekti pateikti nuotraukas rodyti klaidingą dydžio ar kokybės problema. -mes suteiksime jums atgalinio adreso.Prašome atkreipti dėmesį, kad bet grįžo drabužius nebus grąžinami be įspėjimo. - gavę jūsų grąžintas prekes, mes grąžinsime per T/T per 3 iki 7 darbo dienų!Avarinis kad mokestis ir siuntimo mokestį galite sumokėti iki nėra grąžinami.

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių reitingą.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš priimant bet kokius neigiamus komentarus.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Dėkojame už jūsų susidomėjimą mūsų parduotuvėje.

Mums yra malonu su jumis bendrauti.Visada internete, mes esame pasiruošę atsakyti greitai ir susisiekite su manimi, už geresnę kainą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

  • Audinio Tipas: china
  • Iškirpte: Nuo Peties
  • Modelio Numeris: 128
  • Built-in Liemenėlė: Taip
  • Traukinys: Valymo Traukinio
  • Tikrasis Vaizdai: No
  • Talėja: imperija
  • Proga: Oficialus Vakaras
  • Siluetas: Trimitas / Mermaid
  • Rankovės Ilgis(cm): Pilnas
  • Mados Elementas: Candy Spalva
  • Rankovės Stilius: Nuo Peties
  • Suknelės Ilgis: Grindų Ilgis
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Elemento Tipas: Vakarinės Suknelės
  • Prekės Pavadinimas: Lowime

Žymos: suknelė undinė, rožinė gotikos suknelė, suknelė undinėlės raudona, suknelė off peties, rausvos spalvos šilko suknelė, suknelė undinė, suknelė ilga undinė, net suknelė, rožinė apynasrio suknelė, blizgučiai suknelė.

Parašyti atsiliepimą

Rožinės Spalvos Blizgučiai China Undinė Vakarinę Suknelę Ilgomis Rankovėmis Off Peties Vakare Chalatai Chalatas De Soiree Aibye Artimuosiuose Rytuose, Saudo Arabija

Rožinės Spalvos Blizgučiai China Undinė Vakarinę Suknelę Ilgomis Rankovėmis Off Peties Vakare Chalatai Chalatas De Soiree Aibye Artimuosiuose Rytuose, Saudo Arabija

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai