Nauja prekė

Kalėdų Dovanų Maišeliai Kalendoriaus Atskaitos Džiuto pluošto Krepšys Advento Kalendorius Kalėdų Dovanų Maišelį Saldainių Saugojimo Dėklas "PASIDARYK pats" Kalėdų Dovanų Maišelis

999 Prekės

€8.13

-27%

€11.14

Pridėti prie pageidavimų

Kulka Taškų:

1、Puiki Išvaizda: maišeliai funkcija gražių spalvų ir mielas atrodo ir kalendorius, etiketes, ir paketą bus įtrauktos 24 maišeliai su 3 spalvų, susidedantį iš 8 mėlyna, 8 pilkos spalvos, 8 geltona, ir paketą sudaro 24 lipdukai matomas numeriai(gruodžio 1 iki 24), 24 mediniai įrašus ir 10m skalbinių virvę.

2、Kelias Programas: krepšys gali būti naudojami ne tik kalendorius, bet taip pat puikiai tinka vestuvių papuošalai, krikštų, vaikų gimtadienio, Padėkos, dovanos ir kita įdomi veikla.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: maišeliai funkcija natūrali medžiaga, kuri yra saugūs naudoti, lino maišelis yra pagamintas iš natūralaus lino audinio ir funkcijas, nr. nerimą kvapas, kuris yra puikus liesti.

4、Lengva Saugoti: galite naudoti blizgučiai, karoliukai ir nuotraukas į "PASIDARYK pats" šie maži maišeliai.Šie maišeliai taip pat gali būti naudojamas kelis kartus, saugoti juvelyriniai dirbiniai, kosmetika, monetų ir amatų ar kitų smulkių daiktų.

5、Sandarinimo Dizainas: maišelis yra neskaidri ir uždarųjų su virve. 24 maži maišeliai gali būti naudojamas saugoti įvairių mažų dovanėlių, kuri duos jums nustebinti savo Kalėdų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: skalbinių maišas kišenėje

Svoris: apie 280 g

Pakavimo Sąrašas:

24*krepšiai

24*įrašų

10*metrų skalbinių virvės

etikečių rinkinį

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Tema Modelis: Kalėdų eglutė
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Modelio Numeris: Kalėdų Kalendorius

Žymos: advento kalendorius schlei, advento kalendorius esences, advento kalendorius dovanų, advento kalendorius tela, advento kalendorius "pasidaryk pats", advento kalendorius papuošalai, adventas, advento kalendorius rankinės, advento kalendorius brio, advento kalendorius medis.

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų Dovanų Maišeliai Kalendoriaus Atskaitos Džiuto pluošto Krepšys Advento Kalendorius Kalėdų Dovanų Maišelį Saldainių Saugojimo Dėklas

Kalėdų Dovanų Maišeliai Kalendoriaus Atskaitos Džiuto pluošto Krepšys Advento Kalendorius Kalėdų Dovanų Maišelį Saldainių Saugojimo Dėklas "PASIDARYK pats" Kalėdų Dovanų Maišelis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai