Nauja prekė

Krom klaviatūra, Žaidimų Kyra. Rgb

999 Prekės

€23.77

Pridėti prie pageidavimų

Žaidimų Klaviatūra Kyra.Rgb

KYRA

RGB Žaidimų Klaviatūra

Nuostabi RGB spalvų duoti jums, kad ieškoma po vaizdo žaidimų liesti, todėl jums pereiti į kitą lygį, kad absoliuti tamsa, nes jos nuostabios, apšvietimo ir jautrumas, jos pulsacija.Membrana su super kompaktiškas ir kietas dizainas, labai malonus liesti, ji yra patogi ir taip pat tyli, plius jis pasižymi anti-šešėlius technologija.Užbaigti savo išoriniai įrenginiai su šia turi turėti žaidimo partnerių!

-JUNGIKLIAI HIBRIDAS

-ANTI-ŠEŠĖLIUS

-LED FONINIS APŠVIETIMAS

Gimė išryškinti

Su Kyra, įdėti šviesos ir spalvų savo amžinąjį žaidimo sesijų ir įveikti savo priešus blogo apšvietimo aplinkoje; jums nereikės kenčia rasti raktą į tamsiausias kovose!

Jos aštrių, galingas spalvą RGB šviesą, bet ne erzina, leis jums padidinti klaviatūros, duoti savo žaidimų erdvę ryškus norimą išvaizdą, galite pasirinkti iš savo apšvietimo režimai, pavyzdžiui Kvėpavimas ar Vaivorykštė, reguliavimas taip pat ryškumo ir greitį pagal savo skonį į paprastas būdas, nereikia programinės įrangos.

Siekiant maksimalaus efektyvumo

Sukurta žaidėjų, kompaktiškas dizainas, gerai pastatytas, su patvarių medžiagų, aukštis ir pulsavimo, raktai, yra skirta užtikrinti optimalų žaidimo.Kyra funkcijos 10 skystis, multimedijos klavišus, patogiai dydis, labai minkšta liesti, plius Windows " klavišas užraktas.

Kyra turi tvirtą struktūrą, kuri užtikrina stabilumą, nepamirštant, be to, jos patogiai riešo poilsio ilgas sesijas, taip pat ilgą pintas kabelis, kuris užtikrina didesnį patvarumą.

Lenktynių ramybės

Nutraukti kančias Fantomas poveikį ir konkuruoti su visiškas tikrumas.Dėl žaidimų, kurie reikalauja paspaudus du ar daugiau klavišų vienu metu, kad kai kurie judėjimo, jame yra anti-šešėlius sistema iki 19 klavišai, kurie leidžia, kad kiekvienas pranešimas turi būti tinkamai nustatytas, leidžia vykdyti veiksmus be jokių apribojimų.Kita vertus, jus gali keistis WASD klavišus su krypčių klavišai, naudojant paprastas komandas.

Rekomenduojama naudoti: Žaidimas

Įrenginio Sąsaja: USB

Klaviatūros perjungimas: Membrana jungiklis

Klaviatūros Išdėstymą: QWERTY

Žymiklio valdymo įrenginys: Ne

Klaviatūros formos koeficientas: Standartinis

Skaičių Klaviatūra: Jei

Klaviatūros skaičių klavišais: 105

"Windows" klavišas: Jei

Skaičius sparčiosios prieigos raktai: 10

Multimedia mygtukai: Jei

Apšvietimas: Jei

Klaviatūros stilius: Teisė

Poilsio lėlės: Ne

Spalva produktas: Juoda

Foninio apšvietimo tipas: LED RGB

Dažymas paviršiaus: Monotonišką

Kabelio ilgis: 1,8 m

Antifantasma: Jei

Maitinimas: USB

Pelės buvo: Nėra

Palaikomos operacinės sistemos "Windows": "Windows " 10", "Windows 7", "Windows 8", "Windows 8.1", "Windows Vista", "Windows XP"

Palaikomos " MAC " operacinė sistema: Jei

Remiami Linux operacinė sistema: Jei

Klaviatūros matmenys (plotis x gylis x aukštis): 465x193x29mm

Klaviatūros svoris: 825g

Produktų skaičius, įtrauktas: 1 vnt (s)

Pakuotės Tipas: Box

Žymos: ACC, žaidimas klaviatūra, windows7, ev, i9s, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, cynosa, klaviatūra, pelė, teclados mecanicos.

Parašyti atsiliepimą

Krom klaviatūra, Žaidimų Kyra. Rgb

Krom klaviatūra, Žaidimų Kyra. Rgb

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai