Nauja prekė

10 Vnt./set 6mm Volframo Karbido Dvigubai Sumažinti Pasukimo Taško Burr 1/8" Kotu Tinka Rotaciniai Įrankiai Mirti Šlifuoklis Karka Pasukimo Burr Įrankiai Karšto

999 Prekės

€8.49

-30%

€12.13

Pridėti prie pageidavimų

10vnt 3*6mm Volframo Karbido Dvigubai Sumažinti Pasukimo Taško Burr 1/8" Kotu Tinka Rotaciniai Įrankiai Mirti Šlifuoklis Karka

10vnt Volframo plieno, kieto karbido gręžtuvų borai, "PASIDARYK pats" entuziastas ar hobis ir amatų ventiliatorius, ir suteikti savo rotacinis įrankis net ir daugiau funkcijų, tai borai.

YG8 Volframo Karbido

YG8 Volframo Karbido taip pat žinomas kaip ISO K30 Volframo Karbido.

Kurio tankis yra apie 14.5-14.9 g/cm3. Kietumas yra apie HRC.70.Lenkimo stipris yra 1500σbb/MPa ir poveikio kietumas yra apie 2,5 J/cm2.

Į volframo karbido grąžtas galva yra sunkiau, sunkiau, ir labiau atsparus ekstremalioms apkrovoms.

Skiriasi Vieno Fleita Galvą ir Dukart Fleitos Vadovas:

Dukart Fleita Galvos :Dukart Fleita Galvos stilius yra eilių pjovimo dantys supjaustyti į dvi susikertančios kryptimis greitam medžiagos pašalinimui ir šiurkštesnė apdaila, geriau nei vieno fleita dizaino pjovimo mažo kietumo arba vidutinio kietumo medžiaga.

Vieno Fleita Vadovas:du kartus-cut stiliaus dizainas sumažinti tiek streso,geriau nei du kartus fleitos dizaino pjovimo aukšto kietumo medžiaga. (Jeigu norite, kad vienas-fleita galva stiliaus ar kitas dydis, tik pažvelk į mūsų parduotuvėje)

Savybės:

USEGE - Su karbido lydinio pasukimo failą pagrindinis remti naudoti elektros įrankį, arba naudoti elektros įrankį, arba pneumatinių įrankių (taip pat gali įdiegti į staklių).

DAUGIAFUNKCĮ - Gali būti tvarkomi, ketaus, lieto plieno, anglies plieno, plieno lydinių, nerūdijančio plieno, vario, aliuminio ir kitų metalų, ir marmuro, jade, kaulų ir kitų nemetalo.Apdorojimo kietumas iki HRA85.

AUKŠTOS KOKYBĖS - Geros kokybės apdorojimo, aukštos apdaila.Gali būti perdirbti į įvairių didelio tikslumo forma, formos ertmę.

ILGAS tarnavimo laikas - Ilgas tarnavimo Ilgaamžiškumą, nei greitapjovio plieno įrankis padidinti 10 kartų , daugiau nei 200 kartų didesnė nei mažų šlifavimo ratas.

Supakuoti, su gražia plastiko atveju saugos saugojimo ir apsaugos.

Techniniai duomenys:

Formos:10 dydžio,kaip paveikslų paroda

Bendras ilgis:42-50mm

Pjovimo skersmuo:1/4 Colių(6mm)

Strypo ilgis:35mm

Šerdies skersmuo:1/8 colio(3mm)

Medžiaga: Volframo Karbidas

Apdorojimo Kietumas:Iki HRC.70

Paketas Apima:

10 x Volframo Karbido Pasukimo Šerpetų

1 x Gražus Plastikinis korpusas (2 Rūšių Plastiko Atveju,siųsti atsitiktine tvarka)

  • Kietumas: HRC.70
  • Ilgis: apie.50mm
  • Galvos Skersmuo: 6mm(1/4")
  • Tipas: Pagrindinė Grąžtas
  • Naudoti: Metalai Gręžimas
  • rpm: 6000-50000
  • Šerdies Skersmuo: 3 mm(1/8")
  • Medžiaga: Volframo Karbidas
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Modelio Numeris: Rotacinis Galąstuvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • groove: Dvigubai Sumažinti Kietojo
  • Prekės Pavadinimas: SEB

Žymos: supjaustyti mirti, h miršta, rankiniai įrankiai, logotipas deko, vyrai metalo miršta, metabo įrankių, gręžimo pagaląsti, angl malūnėlis, gręžimo mini, tiek grąžtų komplektas.

Parašyti atsiliepimą

10 Vnt./set 6mm Volframo Karbido Dvigubai Sumažinti Pasukimo Taško Burr 1/8

10 Vnt./set 6mm Volframo Karbido Dvigubai Sumažinti Pasukimo Taško Burr 1/8" Kotu Tinka Rotaciniai Įrankiai Mirti Šlifuoklis Karka Pasukimo Burr Įrankiai Karšto

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai