Nauja prekė

Huepar 902CG 360 Savaime išsilyginantis 3D Lazerio Lygio Žalios Šviesos Galingą Lazerio Spindulį 3D 5/8/12 linijų lazerio lygis

999 Prekės

€77.63

Pridėti prie pageidavimų

Techniniai duomenys:

Lazerio Klasė: 2 Klasė (IEC/EN60825-1/2014), išėjimo galia Niveliavimo Tikslumas: ±3 mm/10m

Horizontalus/Vertikalus Tikslumas: ±3 mm/10m

Lygiava/Kompensavimo Diapazonas: 4°±1°

Darbinis Atstumas (Linija): 45m(100 LIUKSŲ), iki 60m su lazeriu reveiver

Veikimo Laikas: 4~6 valandas su visais lazerio spinduliai ant

Skleisti Aprėptis: H360°/ V360°

Maitinimo Šaltinis: 4 x AA , >1500mA

IP Klasė: IP54, vandeniui, dulkėms ir smūgiams atsparių, patikimi ir tvirti.

Eksploatavimo Temperatūros Diapazonas: 14℉- 122℉(-10℃-+50℃)

Saugojimo Temperatūros Ribos: -4℉- 158℉(-20℃-+70℃)

Dydis: 8.5x10 cm(3.4"x3.8")

Įspėjimas:

Venkite tiesioginio sąlyčio su lazerio spindulį į akis.

Elementų Pakuotėje:

1 X Huepar 902CG lazerio lygis ( Nr. įskaitant bateriją )

1 X Magnetinis pasukamas base

1 X Žalia lazerio taikinio kortelės

1 X Audiniu atveju

1 X anglų Vartotojo Vadovas

Savybės: 360 LAIPSNIŲ VERTIKALIAI ir 360 LAIPSNIŲ horizontalia LINIJA - Su savo ultra bright 360 laipsnių vertikaliai ir 360 laipsnių horizontaliai žalia sijų su 902CG Lazerio Lygis suteikia visi aplink lygiava aprėpties ir tikslumas ±1/9 colio 33 kojas, o maksimalus darbinis diapazonas 150 pėdų, leidžianti jums dirbti įvairiose didelis kambarys tuo pačiu metu DAUGIAFUNKCINIS REŽIMAS - Vieno mygtuko operacija leidžia lengvai projekto eilutes kartu arba atskirai (cross line, vertikaliai ir 360 laipsnių horizontaliai).Su mūsų smart švytuoklės sistema, švytuoklės spynos, kai lygis yra išjungtas.Tiesiog, palaikykite viršutinį mygtuką 2 sekundes pradėti rankiniu režimu, leidžia jums projekto linijas bet kurioje padėtyje arba kampu. 2 PERJUNGIAMOS VISĄ LAIKĄ PULSO REŽIMAI - Default impulso režimas tinka naudoti patalpų viduje.Lauko programas, galite pereiti į vidurinę režimas, kuris suteikia tamsesnį lazerio spindulys leidžia už geresnį matomumą ryškioje sąlygas.ROUBUST IR PATVARUS DIZAINAS - 902CG Lazerio Lygis yra tiek vandeniui ir tvirtas, siekiant užtikrinti, kad galite pasikliauti, nors darbo sąlygos.Apsaugotas pagal TPR minkštos gumos, todėl mūsų lazerio lygio atsparios smūgiams, dėvėti, atsparus ir atsparus smūgiams.Jis ateina su magnetine L kalno su trikojo sriegis iš 5/8-11 Colių ir 1/4-20-Inc.

Du režimus, naudojimo

➤Savaime išsilyginantis režimas:

Atrakinti švytuoklė, savaime išsilyginantis režimas yra įjungtas.Lazerio spindulys bus blink pertraukų 2Hz kai įrankis yra už savaiminio niveliavimo diapazonas (4°±1°).

➤Rankinis režimas:

Užrakto švytuoklė, galite (naudoti trikojo ar kitos atramos )vieta lazerio priemonė, įvairiais kampais projektas ne lygis tiesiai lazerio linijos.Nerijos ribos gali būti prognozuojama.Lazerio spindulys bus blink kas 3-5 sekundes jums priminti, kad tai nėra savaime išsilyginantis dabar.

➤Trijų rūšių grandinių perjungimo funkcijos:

Kiekvieną kartą, maitinimo mygtuką vieną kartą, lazerinis įrankis projektų horizontalios linijos, vertikalios linijos, ir kelias eilutes iš eilės.

360° dangtis horizontalios linijos ir 360° vertikali linija (H360°/V360°)

➤ Impulso Režimas:

●Atrakinti švytuoklė, paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką (apie 5 sekundes) pasukite ant pulso režimu, tada jį įjunkite raudona.

●Kai lauko darbai yra reikalaujama (imtuvas turi būti perkami atskirai, lazerio imtuvas LR510 gali gauti impulsai.

●Imtuvo dažnis yra 10khz ir Huepar prekės yra geriausias porą.

Įvairios tvirtinimo būdas:

●Stiprus Magnetinis L kalno su triop gija, gali labai lazerio bet plieno, lengvai, tekinimo apie 180 laipsnių, kaip jums patinka.

●Jis gali taip pat priima standartinis trikojo varžtą daryti aukščio reguliavimas.

Kaip galia: Trumpam paspauskite įjungimo klavišą arba pastumkite rakinimo jungiklį pasukite lazerio priemonė.

Kaip pereiti linija : Po maitinimo, trumpai paspaudus jungiklį dar kartą,lazerinis įrankis bus projekto horizontali linija,vertikali linija ir kirsti liniją, savo ruožtu,.

Kaip paversti impulso režimas: Po maitinimo,ilgai paspauskite įjungimo klavišą,kai yra mėlyna lemputė,pulso režimas yra įjungtas.

Kaip IŠJUNGIMAS: Lock švytuoklės prieš trumpas paspaudus įjungimo mygtuką, pasukite lazerio įrankis IŠJUNGTAS.

Lazerinis įrankis gali padėti jums lengviau dėl Namų Apdailos, Pertvara, Statybos,

Šviestuvo Montavimas, Derinimas Gręžimo Pozicijas, Laiptų Turėklai, Montavimas, Nuotraukas Kabinti Dizainas, nustatančią Plytelių,

Langai, Statybos ir tt.

  • Modelio Numeris: 902CG
  • Tikslumo: +-3mm/10m
  • Tipas: Vertikaliai Horizontaliai Ir Lazeriai
  • Dydis: 95*110*60mm
  • Prekės Pavadinimas: HeiPoe
  • Matavimo Modelis: 5 eilutės
  • Bangos ilgis: 510nm

Žymos: lazerio linijos pen, huepar, lazerio lygis, automatinė lygio, apskritimo medžiagos, lazerinis, huepar lazerio lygis, logotipas lazeris 3d, 12 linijų lazeris firecore, lazerio lygis.

Parašyti atsiliepimą

Huepar 902CG 360 Savaime išsilyginantis 3D Lazerio Lygio Žalios Šviesos Galingą Lazerio Spindulį 3D 5/8/12 linijų lazerio lygis

Huepar 902CG 360 Savaime išsilyginantis 3D Lazerio Lygio Žalios Šviesos Galingą Lazerio Spindulį 3D 5/8/12 linijų lazerio lygis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai