Nauja prekė

10ml/30ml Augalinių Riebalų Nuostolių Purškimo Lieknėjimo Purškimo Pilvo Pilvo Svorio Greitai, Riebalų Deginimas Slim Purškimo Lieknėjimo Produktų EK

999 Prekės

€4.72

-33%

€7.05

Pridėti prie pageidavimų

Augalinių Riebalų Nuostolių Purškimo Lieknėjimo Purškimo Pilvo Pilvo Svorio Greitai, Riebalų Deginimas Slim Purškimo EK-Naujas Punktas Specifikacija:

Savybės:

1. Gamta ir saugi: visų gamtos būdas sublogti ir išlaikyti sveiką svorio.Ji yra pagaminta iš pagrindinių maistinių medžiagų, kad paspartinti riebalų deginimą.

2. Lengva naudoti: Jei esate pavargę, atsižvelgiant papildų, kad jums jaustis nepatogiai, mūsų visų gamtos derinys suteiks sprendimas!Tik purkšti tai tą dalį, kad reikia, tai ir masažas!

3. Degina riebalus ir padeda pašalinti celiulito: Tai padėtų akivaizdžiai mažina celiulitą, stimuliuoja greičiau deginti poodinio riebalinio audinio, pašalina patvarios celiulito išdegti nepageidaujamas riebalų ląsteles ir veikia, siekiant ateityje išvengti riebalų kaupimosi ir celiulito pasikartojimo.

4. Saugus odos: Drėkinantis ir drėkinantis, lengvai sugeria, turi didelį poveikį, lieknėjimą juosmens, kojų, rankų ir stangrina pilvo.

5. Maitina odą: Maitina odą, kad ji sklandžiai ir švelnus, padeda formuoti gražus ir patrauklus kūnas.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

3. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Tipas: Lieknėjimo Spray

Grynasis kiekis: 10ml/30ml neprivaloma

Dydis: kaip paveikslų paroda

Komplektą Sudaro:

1 x Lieknėjimo Spray

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • NET WT: 10ml/30ml
  • Modelio Numeris: Lieknėjimo Spray
  • Prekės Pavadinimas: Breathleshades
  • Tipas: Kita

Žymos: 15ml beoriu siurblys butelis, 100ml beoriu butelis, atsitiktinis suknelė korėjos, beoriu losjonas siurblys, hockney, beoriu losjonas, irless, Slim, deginti riebalus, nuotykių plakatas.

Parašyti atsiliepimą

10ml/30ml Augalinių Riebalų Nuostolių Purškimo Lieknėjimo Purškimo Pilvo Pilvo Svorio Greitai, Riebalų Deginimas Slim Purškimo Lieknėjimo Produktų EK

10ml/30ml Augalinių Riebalų Nuostolių Purškimo Lieknėjimo Purškimo Pilvo Pilvo Svorio Greitai, Riebalų Deginimas Slim Purškimo Lieknėjimo Produktų EK

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai