Nauja prekė

Naktį Šviesos diodų (LED Šviesos Tetris Blokų Naktį Lempos "PASIDARYK pats" Papuošti Constructible Energijos Taupymo Įspūdį Didina Spalvinga Kūrybos

999 Prekės

€14.81

-4%

€15.58

Pridėti prie pageidavimų

JAV dolerių 12.24 /vnt JAV $ 1.39 /vnt JAV dolerių 1.27 /vnt JAV dolerių 2.02 /vnt JAV dolerių 8.60 /vnt JAV $ 1.88 /vnt JAV dolerių 5.43 /vnt JAV dolerių 10.64 /vnt.

Specifikacijos:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: ABS

Šviesos spalva: šiltai balta

Įėjimo įtampa: AC 100-240V 56/60Hz

Išėjimo įtampa: DC 7.5 V / 1A

Galia: 9W

Sertifikavimas: CE/CCC

Bendras dydis: apie 20*16*3cm

Pastabos:

1. Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma.

2. Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų monitorių.

3. Prašome leisti nedidelius klaida dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti!

Ką dėmė Tetris Constructible Šviesos!Ši unikali Tetris Constructible Šviesos Lempos yra nuostabi šviesa ir 7 skirtingų spalvų

Blokavimo tetromino gabalus, kurie gali būti sukrauti į bet kokį derinį, todėl jūs galite padaryti tai atrodo, tačiau norite!Kai mėlynas Tetromino yra prijungtas ir apšviesta, kitų Tetrominos gali būti pridėta begalinis deriniai.

Yra daugybė būdų, kaip Tetris Šviesos gali būti sukrauti, tiesiog įdėti savo Tetris žaidimų įgūdžių tyrimas.

Tetris Šviesos turi septynis atskirus Tetrimino šviesos ir pagrindinis adapteris.Neoninės magic-cube dizainas yra tikri, kad įdomus ir stilių į savo darbalaukį!

Kiekvienas blokas turi ne savo teigiamas ir neigiamas, galite kamino, tai bus ir jis bus šviesus.

Pakavimo sąrašas:

1X Tetris Blokų

1 X maitinimo adapteris

Siuntos 1. Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 5. Rusijos 90% paketus tiekti 25 dienų!Kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Baltarusijos, arba kai kurios Europos šalys gali užtrukti iki 30-45 dienas ar ilgiau pristatymo.Grįžti ir grąžinimas 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžina jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime JŪSŲ VISA GRĄŽINAMOJI išmoka, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, Po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Birutesnamai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.Prašome palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su "PREFEKTAS 5 ŽVAIGŽDĖS" jei jus tenkina jūsų prekės (- ių), kai gauna.Mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

  • Formos: Klaviatūra
  • Elemento Tipas: naktį žibintai
  • Yra Lemputės Įtraukti: No
  • Prekės Pavadinimas: Mabor
  • Tipas: Atmosfera

Žymos: kitap, žaidimas klaviatūra, kilimėlis, lėlės žaidimų aikštelė, tetris šviesos australija, klaviatūros mechan, valtis stalo lempa, tetris šviesos kubeliai, mickey mouse plokštumos, minni šalis.

Parašyti atsiliepimą

Naktį Šviesos diodų (LED Šviesos Tetris Blokų Naktį Lempos

Naktį Šviesos diodų (LED Šviesos Tetris Blokų Naktį Lempos "PASIDARYK pats" Papuošti Constructible Energijos Taupymo Įspūdį Didina Spalvinga Kūrybos

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai