Nauja prekė

6 lentelė/daug Sumaišyti 3D Holografinio Kalėdų Nagų Dekoravimo Snaigės Nagų Dribsnių Blizgančiais Paillette Gabalas Žavesio "PASIDARYK pats" Christma Nagų

999 Prekės

€3.26

-20%

€4.08

Pridėti prie pageidavimų

77972 2021.2 6 box/daug Sumaišyti 3D Holografinio Kalėdų Nagų Dekoravimo Snaigės Nagų Dribsnių Blizgančiais Paillette Gabalas Žavesio "PASIDARYK pats" Christma Nagų Dailės Dekoro Savybės:

- 100% nauji mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės.

- Kiekis: 6 dėžės / set

- Modelius: Snaigė

- 3D DIZAINAS: Su unikaliu linksmam ir blizgesį, nagų dailės lipdukai yra krištolo skaidrumo, suteikia jums gražus ir putojantis.Papuoštas su 3D nagų snaigės lipdukai ant jūsų nagai,jūs esate labiau elegantiška ir žavinga, nei kiti.

- SPALVA PASIKEITĖ: Apsvaiginimo holografinis juodos ir sidabro snaigės dizaino nagų dailės perdavimo folija.norėdami gauti geriausius rezultatus taikyti su nagų folijos klijais.Folija, taip pat gali būti taikomas, su nagų lako.

- SAUGI MEDŽIAGA: Šios serijos produktai yra visos išsivysčiusios, kaip aplinkos medžiagų, nėščioms moterims ar vaikams, ir ne tik bet koks odos kokybę.

- FESTIVALIO ATMOSFERĄ : Kalėdinė dekoracija, pridėti atostogų įdomus, jūs esate gražiausia šalis, šalis karalienė

- PASAKŲ AKIS: Nagų leprechaun blizgančiais blizgučiai akių makiažas blizgančiais gradientas nagų blizgučiai blizgančiais lazerio biri pudra

- LENGVA NAUDOTI ir NEŠTI: Tai nagų brangenybės ateiti su atskira dėžutė lengvai laikymo ir apskaitinės, todėl jūs galite pakeisti ir juos naudoti, kai jūs keliaujate, ar darbo.

- Tinka profesionaliems ar namuose.

Kaip Naudoti

- Nuvalykite paviršių iš savo nagus, valyti bazės lenkijos.

- Padėkite jį ant nagai, Pridėti, Akrilinis, UV gelis nagų, lenkijos nagų dailės poveikis arba naudoti atskirai.

Specifikacija:

- Medžiaga: Nagų Blizgučiai

- Modelius: Snaigė Blizgučiai, Nagų Blizgučiai

- Modelius: Snaigė Blizgučiai, Apvalios China Blizgučiai

- Kiekis: 6 dėžės / daug

- Spalva: Coloful, Balta, Žalia, Raudona, Skiedra, Aukso, ir t.t.

Pranešimą, kad Mūsų Pagerbta Klientams: Visos Nuotraukos yra paimtos iš Realaus Elementus, Atsižvelgiant į Tikrąjį Daiktų, Nors yra šiek tiek Spalvų Skirtumas Gali būti dėl Tam tikrų Priežasčių, pavyzdžiui, Spalvų Atspindys ekrane Apšvietimą, Foną ir pan.Visi Klientai bus Įteiktas Careness.Jei yra kokių Klausimų, Kviečiame kreiptis į mus Pagalbos.Komplektą Sudaro:

- 1 x 6 dėžės/set Nagų Blizgučiai

- Pastaba: spalvų deriniai daugiau ar mažiau tą patį, kaip nuotraukose, bet kartais gali šiek tiek skirtis nuo partijos prie partijos

Vežimą:

Dėmesys Rusijos Draugais:

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

2. Prašome užpildyti mūsų teisingą adresą, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.

Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

3. Prekės bus siunčiami paprastu Oro Paštu BE SEKIMO NĖRA.su 40-60days pristatymo laikas, kaip per vietos pašto paslaugų savo šalyje.

Šiltas Patarimai: Mes visada darome viską, kad rūpintis savo užsakymą ir siūlome jums patenkintas paslauga.Ačiū.

- Kai tu negali atsekti parcle, prašome susisiekti su mumis dėl tikrinimo.

- Kai jūsų užsakymo laikas senka, prašome susisiekti su mumis dėl užsakymo apsauga.Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos, Ačiū.Mokėjimas: priimame Alipay, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Jei yra kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Atsiliepimai: Jei kas nors, kad jūs nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis laiku, prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, siekiant išspręsti jūsų problemą, kol jūs patenkinti.Jei jūs patenkinti su prekei, prašome palikti Postive Atsiliepimus (5 Žvaigždučių) mums.Mes visada darome viską, kad išspręsti problemą ir gyventi savo pasitenkinimą.

  • NET WT: 59g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kiekis: 6 lentelė / daug
  • spalva: Aukso, Sidabro, Balta, Juoda, Rožinė, Rose, Mėlyna
  • Funkcija: Blizgučiai Nagų Dailės Decors
  • Elemento Tipas: Blizgučiai Apdaila
  • Medžiaga: Blizgučiai Plonas Metalo Gabalas
  • Prekės Pavadinimas: Medus Džiaugsmas
  • Stilius: Snaigė, Blizgučiai Turas China
  • Modelio Numeris: HJ-ND105

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, nustatyti holografinis blizgančiais, storas holografinis blizgančiais, blizgučiai mix, vso nagai, šešėlis, dh nagai, nagų pigmentas, zdoben nagai, yumi nagų blizgučiai.

Parašyti atsiliepimą

6 lentelė/daug Sumaišyti 3D Holografinio Kalėdų Nagų Dekoravimo Snaigės Nagų Dribsnių Blizgančiais Paillette Gabalas Žavesio

6 lentelė/daug Sumaišyti 3D Holografinio Kalėdų Nagų Dekoravimo Snaigės Nagų Dribsnių Blizgančiais Paillette Gabalas Žavesio "PASIDARYK pats" Christma Nagų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai