Nauja prekė

20 22mm Keramikos watchband Už huawei žiūrėti GT 2 2E /GARBĖS Magic ŽIŪRĖTI 2 Dirželio Pakeitimo " Samsung Galaxy 46mm 42mm

999 Prekės

€20.29

-30%

€28.99

Pridėti prie pageidavimų

Dirželis yra pagamintas iš kelių keramikos ir nerūdijančio plieno. - Greito Atleidimo Dizainas: Aukštos kokybės keramikos nuorodą žiūrėti juosta su greito atjungimo projektavimo, elegantiškas, mados ir patogūs dėvėti.Su greito atlaisvinimo barų, tiesiog įdiegti ir nuimti juosta vertus, nėra reikalingas priemones; 3 greito atjungimo kaiščiai yra (2 naudoti tiesiogiai ir 1 atsargine). - Ilgis Reguliuojamas: Visas keraminiai nuorodos yra nuimamas, labai lengva pašalinti nuorodas į dydį juostos ilgio, kad tilptų jūsų riešo puikiai.Nuorodą šalinimo įrankis yra įtrauktas.Tinka visų riešų mažesnis nei 8.6"(220mm).Juostos ilgis: 6.7"(170mm)ilgis watchband gali būti padidintas, siekiant patenkinti (big rankos riešo) vartotojų, storis: 3.8 mm, svoris: apie 2.8 oz.(80g). - Sidabro spalvos Nerūdijančio Plieno Drugelis Užsegimas: Premium nerūdijančio plieno drugelis užsegimas su dvigubu mygtukas leidžia greitai paleisti ir šalinimo juostos.Diegimo užsegimas/sagtis su dviem paspauskite mygtukus užtikrina saugumą jūsų žiūrėti ir su "spustelėkite" greitai paleisti ir uždaryti.

Priemonės plotis jūsų laikrodžio dirželį, kaip parodyta aukščiau, ir įsigyti tinkamą dydį.

Jei dirželis yra per trumpas, kad ant savo riešo, prašome susisiekti su pirkėju ir pirkti atskiras skyrius padidinti ilgio.

  • Užsegimas Tipas: metalo sagtis
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • sąlyga: Naujas su žymės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Juostos Ilgis: 18cm
  • Elemento Tipas: Watchbands
  • Grupė Medžiagos Tipas: Keramikos
  • Modelio Numeris: 20/22mm

Žymos: už garbę magic žiūrėti 2, gt2e, garbės magija 2 dirželis, dirželis watchband, 22mm apyrankė keramika, garbės magicwatch 2 46mm, "huawei" žiūrėti gt 2se dirželis, atveju garbę magic žiūrėti, "huawei" išmaniųjų wach, garbės magija.

Parašyti atsiliepimą

20 22mm Keramikos watchband Už huawei žiūrėti GT 2 2E /GARBĖS Magic ŽIŪRĖTI 2 Dirželio Pakeitimo

20 22mm Keramikos watchband Už huawei žiūrėti GT 2 2E /GARBĖS Magic ŽIŪRĖTI 2 Dirželio Pakeitimo " Samsung Galaxy 46mm 42mm

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai