Nauja prekė

12v Universali Automobilio Žiurkės Repeller Automobilių Ultragarso Pelės Atstumiantis Variklio, Salono Skirta Automatinis įjungimas/išjungimas

999 Prekės

€9.46

-19%

€11.82

Pridėti prie pageidavimų

Aprašymai:

1. Atsikratyti Pelių: atsikratyti pelės, voverės, audinės, smėlio, katės, chipmunks ir kitų destruktyvių graužikai variklio skyriuje, automobilio, kuri padeda išvengti nereikalingų žala, padaryta transporto priemonės.

2. Ultragarso Graužikų Dezinsekcijos: Į priekabiauti graužikai, spinduliuojantis stiprus ir kintantis garso bangos, ultragarso bangos ir LED žibintuvėlis, siekiant užkirsti kelią graužikų iš kramtomoji ant laidų.

3. Automatinis įjungimas/Išjungimas: anti-shock prietaisas veikia tik tada, kai automobilis yra sustabdytas ir nėra vibracijos, jis automatiškai persijungs į budėjimo režimą, kai automobilis pradėjo, ir tęsti darbą, kai automobilis yra sustabdytas.

4. Žmonės ir Saugumas: Saugus žmonėms ir gyvūnams, nereikia valyti negyvų vabzdžių ir nereikia skambinti kenkėjų kontrolės specialistus, padėti; ultragarso netrukdys žmogaus ausis.

5. Lengva Įdiegti: Prijunkite dvi jungtys, maitinimo laidą prie teigiamo ir neigiamo polių transporto priemonės baterijos, ir tada įdiegti automatinio uodų salone pagal pridedamą kabeliui.Žemos įtampos apsauga: kai akumuliatoriaus įtampa nukrinta žemiau 9.2 V, garsinio signalo indikatorius, automatiškai sustabdyti darbo apsaugoti transporto priemonių akumuliatorius.

Savybės:

Šios žiurkės repeller yra specialiai suprojektuoti ir pagaminti visų rūšių automobilių, ypač naudojami salone apie automobilių variklius, siekiant išvengti žiurkių nuo invazija ir sunaikinti automobiliai.Ji yra įrengta automatinio valdymo įtaisas, kuris automatiškai nustoja veikti, kai automobilis pradėjo.Kai automobilis yra išjungtas, jis automatiškai pradeda dirbti.

Specifikacija:

Maitinimo įtampa: DC12V

Nominali galia: 0.48 W

Darbinė srovė: 5~40mA

Darbo dažnis: 400Hz - 1000Hz

Darbinis plotas: 650 kvadratinių metrų

Instrukcijos:

Prisijungti produkto automobilio nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis

Power-on Self-test:

Kai pirminis maitinimas įjungtas, produktas atlieka self-test.Pirma, raudona lemputė tris kartus, tada balta lemputė tris kartus, ir tada signalą.

Darbo procesas:

1-15s, raudona lemputė tris kartus, ir tada rezultatai 12K-25kHz ultragarso bangos, o balta LED lemputė.Produktas yra budėjimo už 16-30 sekundžių. 31-50s, pakartokite 1-15s, 51s-1min 10s, produktas yra laukimo. 1 minutę ir 11 sekundžių-1 minutę 40 sekundžių, pakartokite šį procesą 1-15 sekundžių.

Atlikus minėtus veiksmus, stotelė už 1 minutę, ir tada pakartokite pirmiau veiksmus du kartus po 3 minutes ir 5 minutes, atitinkamai.

Pastovus raudona lemputė atitinka lėtai skenavimo režimas, ir nuolat žalia lemputė atitinka greito skenavimo režimas.

Yra trijų rūšių baltos šviesos mirksi: greitai, vidutinės trukmės ir lėtai mirksi.Kiekvienas režimas mirksi 10 kartų, ir veikia ne kartą.

Vibracijos jutikliai:

Kai maitinimo įtampa yra didesnė negu 9.2 V produktas patenka į darbo būseną.Kai produktas nustato transporto priemonės vibracijos, jis automatiškai nustoja veikti.Po automobilių stovėjimo aikštelė 5 minutes, gaminys automatiškai paleidžia ir iš naujo dirbti.

Žemo slėgio signalas:

Kai maitinimo įtampa yra mažesnė nei 9.2 V, produktas pereina į aliarmo režimą ir skleidžia 1hz skambėti, kuri tęsis amžinai.Šiuo atveju, gaminys neveikia.

Taikymo sritys:

Šis produktas, daugiausia naudojamas variklio skyriuje, įvairių automobilių neleisti pelėms patekti į variklio skyrių sugadinti automobilį.

Šis produktas, daugiausia naudojamas atstumti pelių.Ji taip pat turi tam tikrų slopina tarakonai, skruzdėlės, vorai, svirpliais, lova, blakės, blusos, šilkaverpių drugių ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Pelės Atstumiantis

Pastabos:

1. Nedėkite šio produkto drėgnos arba ištekėjimo vieta.

2. Griežtai draudžiama jokio skysčio atvykti vidaus produkto.

3. Saugokite maitinimo laidą šį gaminį, kaip toli, kaip įmanoma toliau nuo šildymo komponentai viduje variklio skyriuje.

  • Specialios Funkcijos: Ultragarso Pelės Atstumiantis
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Žiurkės Repeller
  • Prekės Svoris: 0.0g
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įtampa: 12V
  • Drop laivyba: Parama

Žymos: žiurkių nuodai namuose, ruda žiurkių nuodų, žiurkių nuodų pasaulyje, žiurkių nuodai dėžės, norvegijos žiurkių nuodų, norvegija žiurkių nuodų, pelės žiurkių nuodų, dawei žiurkių nuodų, žiurkių nuodai didelis, skystis žiurkių nuodų.

Parašyti atsiliepimą

12v Universali Automobilio Žiurkės Repeller Automobilių Ultragarso Pelės Atstumiantis Variklio, Salono Skirta Automatinis įjungimas/išjungimas

12v Universali Automobilio Žiurkės Repeller Automobilių Ultragarso Pelės Atstumiantis Variklio, Salono Skirta Automatinis įjungimas/išjungimas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai