Nauja prekė

Aukščiausios Kokybės Kim Chun Mei Jun Jin Mei Pakuotės Jinjunmei Cha 250g

999 Prekės

€10.71

-21%

€13.73

Pridėti prie pageidavimų

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!Įžanga

:Jun Jin Mei arbata, kuriai priklauso filialas, juodosios arbatos, kuri yra kilęs iš Tong Mu kaimas, Wuyishan Miestas, Fujian provincijoje.Jin Junmei yra retas lobis arbata.Savo forma yra mažas ir kompaktiškas, su aukso geltonumo spalvos aksomo arbata.Jo sriuba yra aukso, ir jos įėjimas yra saldus.Kofeinas ir teofilinas į arbatos Jin Chun Mei yra diuretikas ir yra naudojamas gydyti edema.Jin 梅 turi veiksmingumo antiphlogistic baktericidiniu, Sheng Jin kliringo šilumos, stiprus širdies antispasmodic, šiltas skrandžio apsaugoti skrandį, užkirsti kelią dantų ėduonies, reguliuoti riebalų apykaitą, mažinti sergamumą hipertenzija ir išeminė širdies liga.

Produkto savybės:

Reitingas: AAAA

Pakuotė: BagWeight: 250g / 500g / 1000g

Pakavimo sąrašas: 1 * Juodoji Arbata

Tinkamumo laikas: 36 mėnesiai

Gamybos vieta: Wuyi Fujian

Alaus " vadovas:Ice tea:1. Įdėti 1-2 šaukštelis Juodosios arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę.2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 85-95° (185-205°) vandens.3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min)4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.Karšta arbata:1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas.2. Užpilkite virinto vandens (apie 85-95°C) (185-205°) į Arbatinukas.3. Apie 5-10 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus.4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 15-45 sekundžių.

  • Prekės Pavadinimas: ANCHENG
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: dėklas, kiaurasamtis arbatos puodelio, dėklas mediniai, suknelė tango, gong fu cha, scoop arbata, lapų puodelis, Lotynų, samba, cha.

Parašyti atsiliepimą

Aukščiausios Kokybės Kim Chun Mei Jun Jin Mei Pakuotės Jinjunmei Cha 250g

Aukščiausios Kokybės Kim Chun Mei Jun Jin Mei Pakuotės Jinjunmei Cha 250g

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai