Nauja prekė

Aukštos Kokybės Dantų Diamond Burs 30 vnt Malūnininkų Dantų Gręžimo Stomatologas Lab " Produktų Nemokamas Pristatymas

999 Prekės

€8.16

Pridėti prie pageidavimų

Aukštos Kokybės Dantų Diamond Burs 30 vnt Malūnininkų Dantų Gręžimo Stomatologas Lab " Produktų Nemokamas Pristatymas

Ypatybė:

100% Brand new ir aukštos kokybės

Idealus 30pc nustatyti diamond burs dantų programos

Puikus šlifavimo, vario, aliuminio ir kitų metalų medžiagos

Atlikti sklandžiai tikslius, aukštos kokybės apdorojimo

Ilgą tarnavimo laiką - ilgaamžiškumas padidėjo daugiau nei 10 kartų ilgiau, nei greitapjovio plieno pjovimo įrankiai ir per 200 kartų ilgiau, nei ratų

Saugi, patikima ir paprasta naudoti

Iš viso perdirbimo sąnaudos galėtų būti sumažintos žemyn kelis kartus

Burs skersmuo 2.35 mm

1box įskaitant 30 burs

Pakavimo sąrašas: Dantų Diamond Burs: 30 vienetų/set Apie Laivybos: 1. Prekės bus išsiųstos per 3-5 dienas, kai mokėjimo muitinėje. 2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas atitiktų jūsų nurodytu adresu, prieš jums mokėti.Mes tik laivas elementą prie jūsų registracijos adresą.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą, jeigu neteisingai.Pasakykite mums savo telefono numerį su mokėjimo. 3. Tarptautinis Transportas, kartais sukels užsakymą mokesčių.Mes nesame atsakingi už tai.Pirkėjas turėtų rankena, tai Apie Garantija: Vienerių metų garantija.Mūsų inžinierius ir pardavimo komanda teikia techninę paramą ir paslaugas po pardavimo per visą gaminių gyvavimo dėl kiekvienos prekės.Visi mūsų produktai turės būti išlaikę profesinius testus, prieš išvežant iš gamyklos.Apie Grąžinimo ir atlyginimo: 1. Prekės gali būti grąžintos grąžinti visą per 14 dienų.Pastaba: Gaminiai turi būti grąžintas sąlyga.Prašome susisiekti su mumis adresu grąžinimo jūsų pirkti. 2. Pirkėjų būtų geriau, patikrinkite pakuotės atsargiai, kai paštininkas siųsti elementus į jus.Prašome atsisako pasirašyti, tai jei pakuotė buvo sugadinta siuntimo metu, ir jie bus grąžinti ji mums.Tada kreipkitės į mus skubiai ir mes ją išspręsti jums artimiausiu metu.Atsiliepimai: Mes norime pasiūlyti 100% pasitenkinimo savo pirkimo! 1. Jei norite prekę, prašom palikti mane Penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, ir aš tą patį padarys vėliau už jus. 2. Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašau, duokite man šansą ir aš padaryti, kad mano daug pastangų išspręsti!

  • Komponentas: ECO-P
  • Prekės Pavadinimas: MBESTEC
  • Dydis: Small
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Elemento Tipas: Dantų Balinimas
  • Modelio Numeris: SUNOVA-16
  • NET WT: 1 VNT

Žymos: dantų laboratorija vaškas, dantų aprūpinti, dantų produktas, dantų laboratorijų įranga laboratorijų, dantų micromotor, dantų lab, dantų lab laboratorija, dantų priemonė, dantų technikas, dantų priemonė.

Parašyti atsiliepimą

Aukštos Kokybės Dantų Diamond Burs 30 vnt Malūnininkų Dantų Gręžimo Stomatologas Lab

Aukštos Kokybės Dantų Diamond Burs 30 vnt Malūnininkų Dantų Gręžimo Stomatologas Lab " Produktų Nemokamas Pristatymas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai