Nauja prekė

Biometrinis pirštų Atspaudų Ir Kortelės Skaitytuvas Prieigos Valdiklis 4 Durų Prieigos Valdymo Skydą inbio460 Prieigos Kontrolės Sistema, Su TCP/IP

999 Prekės

€91.89

-35%

€141.38

Pridėti prie pageidavimų

inbio160,inbio260,inbio460 yra tik kolegija Įvadas:

inBIO nauja koncepcija prieigos valdiklis remiantis biometrinių identifikavimo siekiama pagerinti saugumo vartotojų gyvenimą, ir informacija, tai reiškia, kad lankytojai turi vieta, pirštų atspaudų skaitytuvas ir surinktų duomenų yra perduodami į duomenų valdytojas galėtų patikrinti.inBIO yra specialiai skirtas programas, pavyzdžiui, namų, biurų ir įmonių, vartotojai gali rinktis iš nuosekliojo ryšio arba Ethernet gauti, susijusių su programine įranga, centrinio valdymo, tuo tarpu atstumas tarp duomenų valdytojo ir RS485 skaitytojams, gali būti daugiau nei 800m.inBIO yra labai patogus ir saugus naudotojai galėtų prisijungti kiti apsaugos produktai, savo groove lizdą, net tyliai puikus, kad pamatyti savo darbo statusą per LED indikatoriai ant paviršiaus.Web pagrįstas valdymas padeda žinoti apie vietos renginius e-žemėlapio ir vaizdo nuotoliniu būdu realiu laiku kontroliuoti.Mes manome, kad tai atneš didelį revoliucijos prieigos kontrolės rinka pasaulyje.

Savybės:

- Tikrai biometrinių identifikavimo viduje prieigos valdiklis

Vartotojai vieta pirštų atspaudų skaitytuvą ir prieigos valdiklis tikrina, ar biometrinius duomenis perkelti iš RS485 reader tiesiogiai.

- Paramos ZKBioGO programą atidaryti duris

- Palaiko išorinę SD Kortelę duomenų bazės atsarginę

inBIO yra standartinis, su SD Kortelės lizdą, jis stiprina renginiai gebėjimų ir saugo duomenų bazėje nėra.

- 800m, atstumas tarp RS485 reader " ir valdiklis bent

Ji yra nuolat suderinama darbo su RS485 pirštų atspaudų skaitytuvą ir pagerina bendravimo atstumas iki 800m bent.

- Tyliai puikus žinoti apie kontrolierių darbo valstybės LED indikatoriai

Yra penkios LED rodikliai apie būsto inBIO460; jie parodo ar maitinimas įjungtas , ar duomenų valdytojas veikia stabiliai, ar identifikavimo galioja, ir ar duomenys yra perkeliami iš RS485 skaitytojų paprastai.

- Lengvai nuotoliniu būdu kontroliuoti ir žinoti statusas durų

Vartotojai gali nuotoliniu būdu uždaryti arba atidaryti duris, bet dėl programinės įrangos ir žinoti statusą e-žemėlapyje

-Vaizdo stebėjimo jungtis

Išankstinis nustatymas vaizdo stebėjimo sąsaja funkciją programinės įrangos, nelegaliai veikiantys skaitytojui būtų aktyvus, kad vaizdo kamera užfiksuotų nuotraukų arba vaizdo įrašymas iš karto.

- Daug aparatūros, apsaugos priemonės

Yra nuo srovės apsauga, viršįtampių apsauga, atstatymas apsaugos energijos tiekimą ir visų įvesties ir išvesties terminalą.

- Integracija su Kitomis Apsaugos Sistemos

InBIO gali būti integruota su kitų saugumo sistemų, tokių kaip VAIZDO stebėjimo, priešgaisrinės signalizacijos, BAS (pastatų automatikos sistemos) ir kitas sistemas, konfigūruoti bendra apsaugos sistema.

-Palaiko įvairias wiegand skaitytuvas

Reguliatorius palaiko įvairius wiegand formatu, ir gali prisijungti prie įvairių reader, įskaitant asmens TAPATYBĖS kortelių skaitytuvas, MF kortelių skaitytuvas ir PASISLĖPĖ kortelių skaitytuvas

-Įvesties/Išvesties Prievadai Kontroliuoti Durys

Prisijungti su įvairių jutikliai, priešgaisrinės signalizacijos, exit mygtukus, elektros užraktų ir kitų įrenginių.

-Įvairių Ryšių Funkcijos

Naudojant nuoseklųjį arba TCP/IP ryšio, tai užtikrina patikimą tinklo sistema

-B/S struktūra, programinė įranga

Ji yra lengva valdyti sistemą, naršyklę iš kliento PC.Nereikia įdiegti programinės įrangos į kiekvieną klientą.

-Normaliai atviras po pirmojo punch kortelės gali būti setup

-Stebėjimas realiu laiku Durų būklė

Naudojant valdymo programinę įrangą, jis leidžia realiu laiku stebėti ir kontroliuoti durų atidarymą ir uždarymą visą sistemą.

-Paprastos Prieigos Kontrolės Sistemos Konfigūracija

-Sujungimo funkcija

Susieti skirtingų durys su specialia logika, kad vienos durys yra atidarytos, kiti turėtų būti uždarytos.

-Multi-card operacija

Ši funkcija yra naudojama tvarkyti lankytojų ar valdyti kai specialios didelės saugi vieta.Durys yra atidarytos, kai paskirtas skaičius registruotas kortelės skaityti kartu.

-Anti-Passback

-Prievartos Režimas

SDK galima

Sistemos integratorius gali naudoti SDK integruoti aparatūros į savo esamą prieigos valdymo programinės įrangos sistema ar kurti naują programinę įrangą.

Techniniai duomenys:

1. Pagalbinis gali būti prijungtas prie infraraudonųjų spindulių žmogaus jutiklis, priešgaisrinė signalizacija arba dūmų jutiklis, ir t.t. 2. Pagalbinis išėjimas gali būti prijungtas prie signalizacijos, vaizdo kamera ar durų skambutį ir t. t.

  • Pirštų atspaudų talpa: 3000
  • Prekės Pavadinimas: ximiir
  • Kryptis: NĖRA
  • Saugumo Režimas: Nesugeba Užtikrinti
  • Komunikacijos: RS485, TCP/IP
  • Modelio Numeris: INBIO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įvykio Buferis: 100,000
  • Galia / Srovė: DC 9.6 V-14,4 V, Vardinis Maks.1A
  • Parama: ZKBioGO programą atidaryti duris
  • Kortelės Talpa: 30,000

Žymos: durų užraktas, pirštų atspaudų, įeigos kontrolės sistemos, pirštų atspaudų skaitytuvas, pirštų atspaudų skaitytuvas usb, kortelės durų, ethernet uart, Prieigos Kontrolė, prieigos kontrolės ip, dvr zkteco, kobra kontrolės.

Parašyti atsiliepimą

Biometrinis pirštų Atspaudų Ir Kortelės Skaitytuvas Prieigos Valdiklis 4 Durų Prieigos Valdymo Skydą inbio460 Prieigos Kontrolės Sistema, Su TCP/IP

Biometrinis pirštų Atspaudų Ir Kortelės Skaitytuvas Prieigos Valdiklis 4 Durų Prieigos Valdymo Skydą inbio460 Prieigos Kontrolės Sistema, Su TCP/IP

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai