Nauja prekė

Srfda nemokamas pristatymas burlenčių pelekai Naujo dizaino naršyti pelekai stiklo medaus šukos medžiaga ATEITIES FCS FCS II pelekus(S dydis)

999 Prekės

€20.43

Pridėti prie pageidavimų

Dear Klientas Sveiki atvykę į Srfda banglenčių pelekai gamintojo Mūsų gamykloje turi 4 metų pelekai gamybos patirtį galime OEM ir ODM reikia tik 1 nuotrauką Ieško didelis ir saugos verslą su jumis

nemokamas pristatymas burlenčių pelekai /surf pelekai/sizeG3

Fin Medžiaga: stiklo pluoštas,medaus šukos

Fin Dydis: G3/S

Fin Specifikacijos:

Bazė: 105mm

Gylis: 112mm

Plotas: 14.85 kv. m.; / 9152sq mm

Nurašymas: 60degree už FCS Plug storis 6.25 ± 0.05 mm

už FCS II Plug storis 6.4 ± 0,1 mm ATEITYJE Plug storis 7.15 ± 0,1 mm Šoninių pelekų: Folija:Butas, Centro, fin: lape: 50/50 3 vnt/set., 1 kairę ir į 1 dešinę, 1 centras

Veiklos

APŽVALGA

Greitai reaguoti fin atlikti stora spindulio posūkius.

Vertikaliai šabloną butas folijos pusėje pelekai leidžia ūmaus krypties pokyčius.

Sukurta banglentininkų, kurie norėtų likti stora kišenėje ir atlikti oro manevrus.

Ideali Būklė: Kostiumai tuščiaviduriai bangos ir punchy paplūdimio pertraukos.

Valdybos Tipai: Rekomenduojamos veiklos shortboards su vidutinio iki mažo rokeris.

Fotografija

1.Mes priimame Alipay, Vakarų

Sąjungos,T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas. *1. Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba palikite mums pranešimą. 2. Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų.Mes stengiamės atsakyti į jūsų e-mail kuo greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti jūsų e-mail nedelsiant.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako. 1. Laivas Pasaulyje, Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai reikia apie 15-45 dienų. 2. Visi daiktai bus surengtas pristatymas per 10 darbo dienų po to, įsitikinkite, kad jūsų mokėjimą. 3. Laivas " Standard Flat Rate Shipping Service, įprastomis aplinkybėmis.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 15-30 darbo dienų (apie 1 mėnuo).Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą. 4. Mes ne pateikti nemokamas pristatymas visame pasaulyje, mes tik nemokamas pristatymas kai kuriose šalyse, todėl tikimės, kad jūs gali maloniai suprasti.Express Režimai Nuoroda Pokalbiai: 1. Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "PUIKUS penkių ŽVAIGŽDUČIŲ". [Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau. 2. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome pateikti mums pranešimą prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą. 1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada prašome susisiekti su mumis siunčiant pranešimą prieš paliekant visus atsiliepimus.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai. 2. Mes visada atsakyti pranešimų per 1-2 darbo dienas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo pranešimą ir maloniai išsiųsti.

Pažymi, Visi produktai bus tikrinami griežtai prieš išsiuntimą,mes pristatymas į Birutesnamai.lt adresas TIK,prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Birutesnamai.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti,Ir rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą ,pavardę, Ačiū Laivybos 1).Pateikite specialių pageidavimų PASTABOJE, kai jūs atlikti mokėjimą.Visi daiktai bus išsiųsti per 1-3business dienas, gavus apmokėjimą. 2).Sklypo bus pristatytos per 35 dienas daugelyje šalių.Mes visa grąžinamoji išmoka,jei jūs vis dar gali ne gauti ją per 60 dienų (Brazilija 90 dienų), Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą.Grįžti & Keistis 1. Jei jums reikia kai kurių prekių, grąžinami, prašome būti tikri, kad grįžti prekės ir reikmenys nepažeisti. 2. Mes skelbiame sklypas prie mažos vertės 3. Nuotraukos dėl fotografijos būklės galbūt turi chromatines aberacijas, jei nesate tikri, apie spalvas,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą. 4. Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.Grįžtamasis ryšys, Kai sandoris yra baigtas, ir jūs esate patenkintas, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą, Jei nesate patenkintas, prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

  • Lauko Veikla: naršymas
  • Kiekis: 3pcs\rinkinys
  • Taikoma Žmonių: Unisex
  • kilmės vieta: Šendženas
  • Modelio Numeris: G3 DYDIS S
  • Dydis: G3/S
  • Prekės Pavadinimas: Srfda
  • Sandėlyje: Taip
  • Medžiaga: Langai su stiklo hongey bomba
  • Tipas: Banglentės
  • Oem: Taip
  • Stilius: ATEITIES FCS FCS II box

Žymos: 6 longboard fin, naršyti, vieną pelekai surf, fcs pelekų, fcs2, naršyti pad pro, ateityje pelekai quad g3, naršyti žuvų padas, fcs ii g7, valdybos surf.

Parašyti atsiliepimą

Srfda nemokamas pristatymas burlenčių pelekai Naujo dizaino naršyti pelekai stiklo medaus šukos medžiaga ATEITIES FCS FCS II pelekus(S dydis)

Srfda nemokamas pristatymas burlenčių pelekai Naujo dizaino naršyti pelekai stiklo medaus šukos medžiaga ATEITIES FCS FCS II pelekus(S dydis)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai