Nauja prekė

JJRC-X6 RC Tranai GPS Brushless Variklio Oro Tranai Protingas Atlikite Su 1080P vaizdo Kamera, Nuotolinio Valdymo Quadcopter Lauko EM88

999 Prekės

€140.13

-14%

€164.85

Pridėti prie pageidavimų

JJRC-X6 RC Tranai GPS Brushless Variklio Oro Tranai Protingas Sekti

Su 1080P vaizdo Kamera, Nuotolinio Valdymo Quadcopter Lauko EM88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Twoaxis Savarankiškai stabilizavimo Gimbal: tranai automatiškai koreguoja savo kameros kampas parodyti geriausią fotografavimo kampas.

2. 1080P Plataus Kampo Kamera: 120 laipsnių Plataus kampo Objektyvas, 1920x1018 Didelės Raiškos Vaizdus.

3. Modulinė Baterija: modulinė baterija buvo skirtas lengvai ir greitai pakeisti, sukurti galimybę jums užsiimti ilgą laiką skrydžio metu.

4. SmartPoint Interesų: Tik skrydžio aukštį ir spindulys, tranai skris pati aplink tema.

5. Skirtingų Greičio Režimų Perjungimas: Su didelio vėjo pasipriešinimo galimybes, tiesiog jaučiu, kad skristi jį vėjas dienų ir pereiti greitį, kai jums reikia.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis (cm): 30x11.5x30

Fotoaparato vaizdo taškų: 1920x1080P,

Realaus laiko dėžė: 25 kadrų

WiFi vaizdo perdavimo atstumas: 200-300 metrų

Nuotolinio valdymo atstumas: 500 metrų

Kūno baterija: 7.4 V/3000mah

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 4xAA ( nepridedami )

Įkrovimo laikas: 3-5 val.

Skrydžio laikas: 20-23 minutes

Pareigos:

Aukštyn/žemyn, Pirmyn/atgal, kairę/dešinę, Begalvis Režimas, GPS Viena Pagrindinių Grįžta, Sekite Mane(po APP atnaujintas), Kelio Plaukioja, lankytina vieta, Patalpų Aukščio Laikyti, Lauko Padėties nustatymo Režimas ir kt.

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 5-30mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 x Drones

1 x Nuotolinio valdymo pultas

1 x Vartotojo vadovas

1 x Baterijos

2 x Sraigtai

1 x Krovimo kabelis

1 x Atsuktuvas

1 x Telefonas clip

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

  • Aukštos Raiškos Palaikymo: 1080P (Full-HD)
  • Modelio Numeris: RC
  • Prekės Pavadinimas: elenxs

Žymos: baterija s167, profesinės quadrocopter, drone visiškai, gps drone x6 pasekėjų, gp tracker, televizijos full hd 1080p, hdmi " full hd 1080p, jjrc x6, drone "full hd", x6 pasekėjas, tranas.

Parašyti atsiliepimą

JJRC-X6 RC Tranai GPS Brushless Variklio Oro Tranai Protingas Atlikite Su 1080P vaizdo Kamera, Nuotolinio Valdymo Quadcopter Lauko EM88

JJRC-X6 RC Tranai GPS Brushless Variklio Oro Tranai Protingas Atlikite Su 1080P vaizdo Kamera, Nuotolinio Valdymo Quadcopter Lauko EM88

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai