Nauja prekė

NAUJA BATERIJA SKIRTA TRIMBLE TSC2,TDS RANGER 300,500 DUOMENŲ SURINKĖJAS,53701-00

999 Prekės

€91.53

Pridėti prie pageidavimų

Trimble TSC2 Įkrovimo Baterija (akumuliatorius PowerBoot Modulis

SVARBU!Korėja klientas, Prašome palikti savo Mokesčių mokėtojo ID aišku, Muitinės.

Baterijos modulis tinka Trimble TSC2 3.8 V Ličio Jonų ; 6600mAh

Į PowerBoot Modulis apima baterijų galia įrenginys, maitinimo uosto krauti vienetas, ir I/O prievadai, kurie yra naudojami ryšiui su kitais įrenginiais (pvz., KOMPIUTERĮ), naudodami USB arba nuosekliuoju kabeliu.

Baterija: Baterija yra labai priklausoma nuo prašymo ir darbo aplinka.Galite tikėtis, kad apie 30 valandų baterijos veikimo laikas.Tipinis naudojimas apima naudojant vieneto vidutinė arba aukšta temperatūra lauke nenaudojant apšvietimas, ir naudojant mažai energijos CF ir SD korteles, pavyzdžiui, atminties korteles.

Šalta, sunkiųjų naudoti apšvietimo ir didelio elektros energijos suvartojimo CF kortelės (pvz., GPS) bus gerokai sutrumpėti baterijos veikimo laikas.

Patarimų, kaip pailginti akumuliatoriaus:

- Naudoti šviesą tik tada, kai būtina.Naudoti Fn + Įjungimo klavišus norėdami perjungti ir apšvietimo ir išjungti.Bakstelėkite Settings / System / Backlight, kad sumažintų laiko apšvietimas šviečia, kai įrenginys yra laukimo būsenos.

- Naudoti efektyviausiai energiją vartojančias CF korteles, kurios yra prieinamos jūsų prašymą ir naudoti juos tik tada, kai būtina atlikti norimą užduotį.

- Naudoti integruota belaidžio ryšio pajėgumus (Bluetooth arba wLAN) tik tada, kai būtina.Išjungti (įjungti Skrydžio Režimą), kai jų nenaudojate.

- Dirbant žemoje temperatūroje, saugoti vienetas, kaip šilta, kaip įmanoma.Jei įmanoma, saugoti vieneto viduje jūsų palto ar transporto priemonių, kai jo nenaudojate.

Baterija įspėjimai: yra du skirtingi įspėjimus, kad bus nurodyti, kai baterija senka:

Žemas baterijos perspėjimas

Kritinio akumuliatoriaus įspėjimas

Pagrindinis Battery Low įspėjimas praneša, kai jūsų akumuliatoriaus įkrovos lygį pasiekia žemo lygio ir turi būti papildytos.Jūs turite tik 5% arba mažiau jūsų baterija likę, todėl pradėkite taupyti savo duomenis, kiek galima greičiau.Pagrindinis Baterija Labai Mažai dėmesio rodo, kad akumuliatoriaus lygis yra kritiškai žemas lygis, ir jums gali tekti tik kelias minutes prieš įrenginys išsijungia pats išjungti.Įrašykite savo darbą iš karto ir pasukite vieneto išjungti.

PASTABA: turėkite omenyje, kad tikslumas baterija įspėjimai bus skirtis, priklausomai nuo temperatūros, energijos suvartojimas, ir programos.Eksperimentuoti su savo ypatingą padėtį padės jums geriau jaustis, kaip įspėjimai atitikti faktinius likę baterijos.

Jei baterijos įkrovimo lygį gauna per mažai, įrenginys bus eiti į skubios pagalbos sustabdyti ir bus paversti išsijungia.Arba imti PowerBoot Modulis arba sukeisti jį su visiškai įkrauta PowerBoot.

Akumuliatorių įkrovimas: Į PowerBoot Modulis gali būti imamas arba į ar iš įrenginio.

KINTAMOSIOS srovės kroviklis ateina su adapterius, kurie tiks labiausiai elektros lizdų.Pridėti atitinkamą adapterį, kuris atitinka jūsų elektros lizdus, prie įkroviklio.Norėdami įkrauti akumuliatorių, prijunkite AC pakrovėjas į elektros lizdą.Įdėkite DC jack barelį jungtis į elektros prievado PowerBoot Modulis.Įrenginys turės būti visiškai įkrauta maždaug per 4,5 valandos.Leistinas temperatūros diapazonas įkrovimo baterija yra nuo +5C iki +35C (+41F ir +95F).

Į PowerBoot Modulis taip pat turi LED, kuri suteikia nurodymas įkrovimo būseną.LED narių yra parodyta šioje lentelėje.

Off

Nėra įkroviklio metu, arba kroviklis atjungtas.

Greitas mirksėjimas

Spartusis įkrovimas.

Lėtai mirksėti

Topoff mokestis.

Apie

Baterija įkrauta.

Klaida sąlygos:

Vienas trumpas flash

Baterijos temperatūra per šalta mokestis.

Du trumpi blyksniai

Baterijos temperatūra per karšta mokestis.

Trys trumpi blyksniai

Klaidingas įkroviklio.

Normalus naudojimas:

PASTABA : Kai prietaisas yra galutinio apmokėjimo ir yra dar prijungtas prie KINTAMOSIOS srovės kroviklis, statusą rasti Settings / System / Galia pateiks ataskaitą akumuliatoriaus galios, kaip jei ji yra vis dar baterijos energijos.

Swapping į PowerBoot Modulis: Į PowerBoot Modulis skirtas greitai pavertė srityje.Jei dabartinė PowerBoot Modulis veikia nedaug energijos, pakeisti Modulio ir tęsti savo darbą. (Tai reiškia, kad jūs įsigijote papildomą PowerBoot Modulius.) Kai išjungtas, prietaisas sutaupo pakankamai energijos, kad galite pakeisti bateriją, nesukeliant hard reset, jei galite sukeisti naują PowerBoot Modulis per porą minučių.Jei išsaugotas galia baigsis iki naujųjų PowerBoot prijungtas įrenginys bus atlikti hard reset, kai PowerBoot Modulis yra reattached.Visi duomenys, konfigūravimas, tvarkyklių ir parametrai ne išsaugotas Built-in Laikymas arba "flash" atminties kortelę, bus prarasta.Taigi, ji yra labai rekomenduojama, kad jums atlikti Sprite Backup prieš keičiant į PowerBoot Modulis.Žr. Atsarginių kopijų darymo ir Atkūrimo skyriaus, dėl daugiau informacijos.

Norėdami pakeisti PowerBoot Modulis, atlikite šiuos veiksmus:

1. Sukurkite atsarginę savo duomenų Built-in Saugojimo naudojant iš anksto įdiegta

Sprite Backup programą. (Žr. informaciją apie Atsarginių kopijų kūrimo ir Atkūrimo).

2. Paspauskite Įjungimo klavišą ir įjungti vienetas . (Įrenginys bus automatiškai įjungti pati išjungti, kai jūs atlaisvinkite varžtus 4 žingsnis.)

  • Prekės Pavadinimas: QYTC
  • Išėjimo Tipas: 5vdc
  • Modelio Numeris: GPGB-TRM-TSC2
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Žymos: baterija trimbl, cyclonus, įkaitinkite, trimble tsc2, rtk baterija, trimble tsc3, dė, tsc2, 3070 nvidia, tsc3.

Parašyti atsiliepimą

NAUJA BATERIJA SKIRTA TRIMBLE TSC2,TDS RANGER 300,500 DUOMENŲ SURINKĖJAS,53701-00

NAUJA BATERIJA SKIRTA TRIMBLE TSC2,TDS RANGER 300,500 DUOMENŲ SURINKĖJAS,53701-00

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai