Nauja prekė

Xiaomi Telefono Baterija BM22 3000mAh Didelės Talpos, Aukštos Kokybės Originalaus Akumuliatoriaus Xiaomi MI5 MI 5 Retail Pakuotė

999 Prekės

€9.24

-4%

€9.72

Pridėti prie pageidavimų

Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas dėl naujos politikos rusijos muitinės

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, Birutesnamai.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš Xiaomi mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas.

Gamintojas : Xiaomi

Produkto savybės : 100% Originalus Originali

Baterijos Modelis : BM22

Baterijos talpa : 3000 mAh

Suderinama su : Xiaomi Mi 5

Baterija Kilmės Šalis : Kinija

Kas yra sklype?

1* baterija

We will ship savo daiktus kuo greičiau po jūsų pateiktas mokėjimo.

Jei jūsų daiktai pritrūko akcijų, arba bet kokių kitų problemų.Mes jums pasakysiu kaip galima greičiau.

Pristatymas methed:

1,Pristatymas iš Kinijos (Turkija Po to,kai kuriose Šalyse, išskyrus atvejus)

*Dėl Turkijos Post negalite siųsti dalys šalių (Žemiau išvardintų), todėl mes tiesiog gali siųsti tik per Belgija, o ne Po,prašome suprasti.

(Liuksemburgas .Malta.Kipras.Danija.Slovakijoje)

*Pristatymo laikas:Jis trunka apie 30-45 darbo dienas

Atkreipti Dėmesį :

1.Apsaugos Pristatymo Laikas---už visų klientų, jei jums nereikia gauti sklypą po 35 darbo dienas,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pratęsimo kad apsaugos laiką.

2.Paslaugų tiekėjas---Esame sąžiningi ir atsakingi tiekėjai,mes stengiamės išspręsti visus klientų draugo problemų, ir kad jūs turite 100% laimingas ir patenkintas mūsų parduotuvėje pagaliau.

3.Jokių Ginčų ir Jokių Neigiamų---būtinai susisiekite su mumis prieš atidarydami ginčo ar palikti Neigiamą atsiliepimą apie problemas,palaikom gerus verslo santykius.

4.Klientų aptarnavimas---Mūsų verslas yra susijęs su jūsų parama,taip, jei jūs esate laimingas ir patenkintas mūsų parduotuvėje,prašome palikti mums 5 žvaigždžių,daug dėkingas.

Maloniai priminti:

Reikia profesionalios technologijos keisti build-in telefono baterija.Mes rekomenduojame jums eiti į mobilųjį telefoną remonto dirbtuves, kad ją įdiegti.

  • Baterijos Talpa(mAh): 2801mAh-3500mAh
  • Prekės Pavadinimas: Xiaomi
  • Modelio Numeris: bm22
  • Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Originalus ar Ne: Originalus
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: baterija mi4 bm22, a1175 baterija macbook pro, baterija mi5, atveju xiaomi mi a2 lite viena kryptimi, mi5 baterija bm32, atgal xiaomi mi 8, baterija bm22, bm22, xiaomi mi 5 baterijos pakeitimo bm22, mijia.

Parašyti atsiliepimą

Xiaomi Telefono Baterija BM22 3000mAh Didelės Talpos, Aukštos Kokybės Originalaus Akumuliatoriaus Xiaomi MI5 MI 5 Retail Pakuotė

Xiaomi Telefono Baterija BM22 3000mAh Didelės Talpos, Aukštos Kokybės Originalaus Akumuliatoriaus Xiaomi MI5 MI 5 Retail Pakuotė

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai