Nauja prekė

Pelėda Masalui 360 Pasukti Galvą Kaliausė Pelėda Masalui Statula Realus Baisi Garsų Šešėlis Netikrą Pelėda Lauko Kenkėjų Paukščių Sodo Puošmena

999 Prekės

€13.02

-30%

€18.60

Pridėti prie pageidavimų

Savybės:

Kokybės Plastiko, Medžiaga: Pagaminti su kokybės plastiko ir rankomis dažyti skirtų efektyviai tikrovišką išvaizdą.Ekologiškų ir laukinių gyvūnų draugiškas: atsikratyti paukščiai, ir kenkėjai humaniškai be žalos ir taršos veiksmingai ir ekonomikos kelią.

Visus Paukščių Toli: Skirtingai nuo kitų nerimtas ir karikatūros pelėda jaukas, kad pateikti ne apsauga, kokia ir tegul augintiniai laisvai vaikščioti savo kieme arba terasą,didelis kaliausė pelėda masalui tikslas yra padaryti jūsų gyvenimą lengviau, ir visus jūsų augalai, medžiai ir gėlės saugus nuo invazija, parazitų ar graužikų.Realaus projekto kartu su visą gyvenimą, kaip spalvos bus pridėti, kad muchneeded papildomą sluoksnį, sodo apsauga.

Atbaidyti Nepageidaujamus Critters: Viršijus su nepageidaujamų gyvūnų?Kontroliuoti su hyper-realistiškas saulės energija varomas pelėda masalui!Kai gyvūnų yra per 2meters asortimentą, pelėda bus paleisti gyvūnai ne su kaukimas ir mirksi akimis.Tai tiesiog kaip realus.

Pelėda Šešėlis ir Garso Priemonėmis: Šešėlis(per 2 metrų) per pelėda apačioje jutiklis(apačioje skylę, tai bus padaryti garso.Įdėti jį į savo sodo dekoravimui ir gąsdinti peles toli skulptūra su bauginančios garso kontrolės.

360 Laipsnių: pelėda masalui su besisukančiais žalia plastiko modeliavimo medžiagos ryškus vaizdas.Pelėda galva gali suktis 360 laipsnių kampu.Pastaba: Su judesio jutiklis judesio aptikimo, vėjo bus smūgis pelėda galvos 360 laipsnių posūkis atbaidyti paukščių.Pranešk apie netikrą kaip pelėda yra pelėda kas viskas gerai paukščiai toli akis šviesos pelėda masalui lengvas teisę į priekį nebeveikia, atbaidyti.

Naudojant Pastaba: Maitinimo šaltinis: ne saulės energija varomas.Reikia: 3 x AA baterijos (neįtraukta), kuri veikia šviesos kontrolės sistemą, kad pelėda tweet 3 kartus, jei bet šviesos pokyčius, priekiniai pelėda, stebėjimo intervalas jutiklis yra 6.56 ft.

Lengva Naudoti: Lengva įdiegti ir patvarus naudoti, galite stuff kaliausė pelėda masalui su uolų ar smėlio, pateikti jį visur savo sode, kieme, terasa, visą veranda, balkonas, priekiniai kieme ar garaže, išsaugant visus dirgina paukščiai, ir kenkėjai toli dieną ir naktį.

Lengva Nustatyti: dydis maždaug. 36(H) x 15(M) x 14(D)cm/14.04*5.85*5.46 colių.Atnaujinti balso kontrolės sodo puošmena yra lengva nustatyti, kur norite jį.Sumodeliuoti pelėdos gali apsaugoti jūsų sodo, vejos, darželis ir pasėlius nuo kenkėjų, gyvūnų bei graužikų.

Pakavimo Sąrašas:

1* Kaliausė Pelėda

  • Pavadinimas: Modeliavimas, purtant galvą pelėda
  • Medžiaga: Kita
  • Funkcija 1: Automobiliu pelių, triušių ir paukščių
  • Prašymas: Lauko Atgrasymo
  • Funkcija: Realus
  • Temos: Gyvūnų
  • 2 funkcija: Sodo dekoracijos
  • Modelio Numeris: Owl modeliavimas

Žymos: pelėda su garsu, pranešk apie netikrą pelėda, sodo kaliausė, dras realus paukštis, howl realus paukščiai, frog pond, 4 pakopa augalų stovi vazonas bagažinės patalpų, dubuo akmens, patalpų augalų lentynos, pelėda kaliausė.

Parašyti atsiliepimą

Pelėda Masalui 360 Pasukti Galvą Kaliausė Pelėda Masalui Statula Realus Baisi Garsų Šešėlis Netikrą Pelėda Lauko Kenkėjų Paukščių Sodo Puošmena

Pelėda Masalui 360 Pasukti Galvą Kaliausė Pelėda Masalui Statula Realus Baisi Garsų Šešėlis Netikrą Pelėda Lauko Kenkėjų Paukščių Sodo Puošmena

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai