Nauja prekė

TANGDA Geležies milteliai, šerdys T184-52 OT*ID*HT 47*24*18 mm 159nH/N2 75ue Geležies dulkių core Ferito Toroid Core toroidinis T184 52 T

999 Prekės

€13.89

-14%

€16.34

Pridėti prie pageidavimų

Dėmesio: šios rūšies magnetinis žiedas yra ne magnetas, tai nonmagnetic.geležies negali būti adsorbcija.

Renginiai: ketaus galia core Esančią srauto linijos Padengtas epoksidinės dervos

Medžiagos Savybės:

TANGDA geležies milteliai branduolys yra tarsi minkštas magerntic medžiaga, kuri yra sudaryta iš geležies miltelių ir izoliacinės medžiagos.Po izoliacinės gydymas,geležies milteliai yra spaudžiamas į reikiamą formą ir dydį, ir eina throuth šildymo,ir lakas kartais.Kad tolygiai skirtumas viduje geležies milteliai branduolys yra pagrindinis bruožas.

Savybės:

Maksimali darbinė temperatūra toroidinis šerdys yra 150oC.

Į toroidinis šerdis yra padengta epoksidine derva, su minimaliais 500V AC suskirstymas.

Į toroidinis forma užtikrina gerą magnetinio srauto sankaba ir mažai benamių srauto nuotėkio,

Aukštis toroidinis formos (taip pat vadinama "storis") yra lengva skirtis ir nereikalauja jokių įrankių pakeitimus

Programos:

1.Tai toroids produktų siūlome paprastas, kompaktiškas sprendimas dėl priėmimo induktyvumo ritės, kartu induktyvumo ritės ir transformatoriai.Grandynų, RF, EB maitinimo droseliai, varikliai dimeris kontrolės filtrai.

2.Esame sukaupę gausiai patirties ir nustatė stabilią ir patikimą verslo santykius su klientais visame pasaulyje.Su daug patirties bendraujant su visų tipų didelių ir mažų užsakymų, mes sukūrėme platų kontaktų su daug vietinių ir tarptautinių krovinių organizacijų.Taigi, mes galime išsiųsti mūsų prekes saugiai ir patikimai beveik bet kurioje pasaulio vietoje

-2/-14 Medžiagos

Mažas pralaidumas šių medžiagų bus mažesnės, veiklos AC fiux tankis nei kitų medžiagų, be jokių papildomų skirtumas-nuostolis.Į -14 Medžiaga yra panašus į -2 Medžiagos, su šiek tiek didesnis pralaidumas.

-8 Medžiaga

Medžiaga turi mažai core nuostolių ir gera tiesiškumas pagal didelio šališkumo sąlygas,gerą aukšto dažnio medžiagos.Aukščiausia kaina medžiagą.

-18 Medžiagos

Medžiaga turi mažai core nuostolius, panašių į-8Material su aukštesnio pralaidumo ir mažesnę kainą.Geras DC soties savybes.

-19 Medžiagos

Brangus atsarginis prie -18 Medžiaga su tuo pačiu pralaidumas ir šiek tiek didesnis core nuostolius.

-26Materials

Į TANGDA populiariausių medžiagos.Tai ekonomiškai efektyvios bendrosios paskirties medžiagos, kuri yra naudinga įvairių energijos konvertavimo ir linijos filtro programas.

-28/-30 Medžiagos

Geras tiesiškumas,žemos kainos,ir santykinai mažas pralaidumas šios medžiagos padaryti ją populiarus didelių dydžių didelės galios UPS, droseliai.

-33/-34/-35 Medžiagos

Nebrangiai pakaitomis su -8Material tais atvejais, kai aukšto dažnio core nuostolių nėra kritinė.Geras tiesiškumas su didelio šališkumo.

-38Materials

Su savo didelio magnetinio pralaidumo, yra mažo biudžeto pakaitinis -26Material.Tai yra geriausias pasirinkimas linijinis dažnio programą.

-40Materials

Pigiausia medžiaga.Jis turi savybes gana panašus į labai populiarus -26 Medžiagos.Populiarus didelių dydžių.

-45Materials

Didžiausias laidumas, Medžiagos.Aukšto pralaidumo atsarginis į -52 Medžiagos, su šiek tiek didesnis core nuostolius.

-52Materials

Medžiaga yra mažesnis core nuostolių aukšto dažnio ir tas pats pralaidumas, kaip -26 Medžiagos.Jis yra labai populiarus dėl aukšto dažnio droselis dizaino.

  • Modelio Numeris: geležies galios core
  • Prekės Pavadinimas: Tangda
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Žymos: 52t grandinės apsaugas, pagrindinė toroid, ferito žiedas rinkinys, rh core ferito, ht 18, carbonyl geležies milteliai core, ferito geltona, šiluminė kamera infrar, ferrit žiedas, ht 02.

Parašyti atsiliepimą

TANGDA Geležies milteliai, šerdys T184-52 OT*ID*HT 47*24*18 mm 159nH/N2 75ue Geležies dulkių core Ferito Toroid Core toroidinis T184 52 T

TANGDA Geležies milteliai, šerdys T184-52 OT*ID*HT 47*24*18 mm 159nH/N2 75ue Geležies dulkių core Ferito Toroid Core toroidinis T184 52 T

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai